Norak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 açılmış dragonborn expansion steamde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 morrowind, solstheim filan görmeyi çok istiyorum ama indirim beklerim artık. pahalı geliyor. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 aylar önce 16:9 monitorde 1080p oynanış gördüm sonra geldim 1024x768 oynadım kendi PCmde ıyy börghhh dedim.. 4:3 fanboyluğu da bir yere kadar. Yeni monitor alana kadar bütün DLC ler çıkar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 http://i.imgur.com/WQVW8.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Ben mi yanlış düşünüyorum yoksa bethesdanın yapacagı en iyi sey skyrim motoruyla eski oyunları tekrar yapmak mı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 fallout 2 mesela =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Sam said: morrowind, solstheim filan görmeyi çok istiyorum ama indirim beklerim artık. pahalı geliyor. :p iyi ya baya ben baktımda biraz, ada göründüğünden büyük zaten , ilk verdikleri resimde ufak duruyo nedense ama git git bitmio oyunda. morrowind ortamlar questler falan güzel olmuş cidden, hatta dawnguard dan bile iyi bi exp. olmuş gibi. bi sürü gizli saklı şey var. gene kitaplardan, npc konuşmalarından falan gelen questler var semi-secret. oblivion kısmınıda girdim azcık ilginç yapmışlar orayıda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bedestanın yapacağı en iyi şey bu motorla daha kaliteli firmalara daha kaliteli içerik sahibi oyunlar yaptırması olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Wheel of Time için kaynak bulunamadığına göre Obsidian southpark oyununu bitirdikten sonra elinde bitek Eternity kalacak. Skyrim motoruyla yapılmış gerçek bi open world rpg çokzel olurdu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 40-50 tane mod yüklü ,tüm modları silmek gerekiyormu acaba sorun çıkarmaması için ,dragonborn yüklemeden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 hmm bende 8-9 tane mod var onlarda bi sorun olmadı, ayrıca oyunun en son patchde olması gerek, versiyonu 1.8.151 miydi öle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bugn 1.5gb bişi çekiyo bakıca mbende patlak varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 iyi iyi, bu da %50 filan indirim aldığında hemen atlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 official "hd texture pack" da update oldu, 4.7 GB, 3 dlcyi de kapsıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 official hd texture packi kolpa bunun yanında http://skyrim.nexusmods.com/mods/607 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 dlcler ile çalışmıyor galiba o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 çalışmıyor değilde yeni ekledikleri modellemeler yok, yoksa vanillada olanlar aynı. bsa, esp/esm falan yok bunda direk textureları yüklüyor o yüzden official high res patch üzerine kullanabiliniyor. yanlız skyrim.ini yi şöyle değiştirmek gerekiyor skyrim.ini Archive] sResourceArchiveList=Skyrim - Misc.bsa, Skyrim - Shaders.bsa, Skyrim - Textures.bsa, Skyrim - Interface.bsa, Skyrim - Animations.bsa, Skyrim - Meshes.bsa, Skyrim - Sounds.bsa to Archive] sResourceArchiveList=Skyrim - Misc.bsa, Skyrim - Shaders.bsa, Skyrim - Textures.bsa, Skyrim - Interface.bsa, Skyrim - Animations.bsa, Skyrim - Meshes.bsa, Skyrim - Sounds.bsa, HighResTexturePack01.bsa, HighResTexturePack02.bsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ya beyler oyuna basladim ben ama hicbisi anlamiyorum lan sdf bi tane gorev verdi sehirdeki bi tane buyucu bi daha gidicem ama dag yolunda 2 tane bandit var ne zaman savassam onlarla catir cutur kesiyorlar beni, kestirme yol da bulamadim nasil guclencez bu oyunda, bi de at caldim, 50 bounty to whitebilmemne dedi, onu nasil silebiliyorum. at almaya param yoktu, o yollarda yurunmez zaten. okcu actim bu arada, ama okla adam oldurmek imkansiz oyunda, daglara taslara atiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bir de bir tuto var mi su su add-on'lar olmazsa olmaz diye 50gb add-on indirdim ama hangilerini kurucam fln bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Yamalar falan yüklü mü? Sen beleşcisindir kaçak kullanıyosundur asdasd Okçu açtıysan stealtte takılacan düşman uyanmadan görmeden arkadan koyacan oku, olmadı yanına gidip pıçaklan kesecen! Bounty falan da o atı çaldığını gösteriyor pis hırkız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 senko said: o yollarda yurunmez zaten. http://www.freewebs.com/ablinjin/vvardenfell.jpg balmora'dan gnisis'e 35 speed ile yürümeyenlerin tabanları ham olur tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ben yürüdüm :p full açık harita şöle bişi, http://imageshack.us/a/img507/6247/screenshot44ne.jpg sadece 4 de biri falan tabi bu lol - yeni armorum en sonunda http://imageshack.us/a/img824/3564/screenshot43y.jpg nightingale den kurtuldum sdf adam 2 yıldır aynı armoru giyiyordu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 "Tatar Ramazan" said: Yamalar falan yüklü mü? Sen beleşcisindir kaçak kullanıyosundur asdasd Okçu açtıysan stealtte takılacan düşman uyanmadan görmeden arkadan koyacan oku, olmadı yanına gidip pıçaklan kesecen! Bounty falan da o atı çaldığını gösteriyor pis hırkız! lan stealth karakter istemiyom ya kilic kalkana doniyim o zaman bounty caldigimi gosteriyorda, nasi duzeltebilirim onu veya duzeltmesem ne olur bir de menulerde fln goremedim o bounty'im hangi sehirde ne kadar diye oyun beles versiyon, ama biton yama add-on var sanirim, son dlc'yi de kurdum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 O zaman okçu değil melee takılacan, menülerde var hangi şehire karşı kaç suç işlemişsin diye yazar, suçuna göre rüşvet-ceza-hapis şeklinde değişir. Kanunlara uyarsan iyi bi vatandaş olursan belki de şirinleri görebilirsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 abi oyunu zor yapcaz diye bokunu cikarmislar yalniz baltali adamlara tek vurusta gidiyorum lan temple tadinda biyere geldim, daha oyunun ilk gorevi hani biraz kolay olmasini beklersin, ama yok tek vurusta aliyor seni adamlar ben de kilicla bosa savuruyorum sdf zorlugu novice yapip anca gecebildim ahah okcu amelelikmis bir de, sen oku cekip kaldirasiya kadar 2 kisi yaninda bitiveriyor zaten. bir de mesale olayini nasil kullaniyorsunuz, mesaleden oka gecince cok karariyor etraf uzaktakileri goremiyorum, elimde mesale ile gezsem de biri gelince oku elime alana kadar cok vakit kaybediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar