PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Viktor said: futanarium cek tam senlik Lan hadi, steamden falan yaz bari güdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Bifmj1O3D24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mod onerisi ile beraber sole kapsamli bi mod guide yaziyorum ne nedir diye amatorler icin, cok sahane bisi olcak az daha sabredin ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ya yalnız şu oyunda archery/sneaking kadar zevkli başka build yok. ne denediysem tutmadı yerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Bir mod rehberi sözü geçti ama? Başka thread açıldı da ben mi görmedim? Yoksa...yoksa...KANDIRILDIM MI?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 +18 modlarda oldugu için garbage a açıp pm attı hepimizi. ara bi orada çok geriye gitmiş olamaz sfsf. niye sufiyi alıntıladıysam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 LethE said: +18 modlarda oldugu için garbage a açıp pm attı hepimizi. ara bi orada çok geriye gitmiş olamaz sfsf. niye sufiyi alıntıladıysam.. Yok? Viktor'dan bahsediyorum, şu son hafta içinde olmalı yani. Vardı ise ve konu silindiyse, ilgili PM'i forward edebilirseniz hayra filan girersiniz. +18 lere lüzum yok ancak QoL improvementa her zaman açığız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 piramit yapma panpa. yok baktım da browser geçmişini siliyo her kapayışta. garbage a aran yada googldan site search yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Bir alıntıdan piramit mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Sufi said: ya yalnız şu oyunda archery/sneaking kadar zevkli başka build yok. ne denediysem tutmadı yerini. Şuna bugün itibariyle katılıyorum, o Whiterun'ın ortasında "Sık sık Cloud District'e gider misin? Ah neler diyorum, tabii ki gitmiyorsun" filan diye dolaşan dallamaya sneak attack çektim, ciğerim soğudu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 quixef said: Bir mod rehberi sözü geçti ama? Başka thread açıldı da ben mi görmedim? Yoksa...yoksa...KANDIRILDIM MI?!? Yok daha yazmadim, hafta sonu biter ehralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 quixef said: Sufi said: ya yalnız şu oyunda archery/sneaking kadar zevkli başka build yok. ne denediysem tutmadı yerini. Şuna bugün itibariyle katılıyorum, o Whiterun'ın ortasında "Sık sık Cloud District'e gider misin? Ah neler diyorum, tabii ki gitmiyorsun" filan diye dolaşan dallamaya sneak attack çektim, ciğerim soğudu resmen. Meydanda böğüren peygamberimsi adamı öldürmek te farz, onu sırf millet sneak kasmak zorunda kalsın diye koymuşlar oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 http://static.fjcdn.com/pictures/Where+s+your+Talos+now+.+Today+they+take+away+your+pinkies_970abd_3671553.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 http://25.media.tumblr.com/tumblr_lws2pzd0mg1qfbemzo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 talos jizıs zaten, biji ulfric anti-hrist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Viktor said: quixef said: Bir mod rehberi sözü geçti ama? Başka thread açıldı da ben mi görmedim? Yoksa...yoksa...KANDIRILDIM MI?!? Yok daha yazmadim, hafta sonu biter ehralde Bu noktadan sonra yazının bütün modları kendi kendine pc'me yükleyip adjust etmesi lazım yoksa hayal kırıklıgı olacak. Büyük build-up deliverlamayacak yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 abi neden hala bu oyun hakkinda konusuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 deliverlayamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 hazirliyorum ya sabir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 amma kastınız http://vgtes.wikia.com/wiki//vg/%27s_The_Elder_Scrolls_Wiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 nette bınbesyuz guıde var bole zaten np, omrunde skyrım harıc oyun oynamamıs adamda yapıyor bunları daha farklı bısey yapıcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 oyunda çekici anime kızları, F/SN overhaulu + bilimum eye candy ve tentacle action rpg görmek istiyorsak viktoru bekliyoruz. ben bekliyorum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Red said: deliverlayamadı istemsizce güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 kaç defa başlamışsam her seferinde lvl40-45 sonrasında oyun çok zevksiz bi hale geliyor. mod falan da kurtarmıyor. bs ve enchanti hiç kasmamak lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar