Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 iyi olur da steamworksden mi buluyorsunuz.hepiniz mi 60 dolar verdiniz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Bethesda'ya kuruş verir miyim lan ahahah Dawnguard'ı da piratebayledik, pırıl pırıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 yardım eli uzatında benimde modum olsun sadece köprülerimde ışık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 hacı modu alıyosun data klasörünün içine atıyosun. yada önceden araştırıp çakışmayacak etmeyecek modları arayıp kuruyosun. yani gidip midas magic kurup sonra hasan magic ve çukulata magic kurucaksan hiç kurma nasılsa oynayamıycan. mod managerla yüklerken adamlar hazırlamış istediğin parametreleri seçiyosun vsvs bunları elle yapcan yada bi ton doğru esp yi felan bulcan bence hiç uğraşma oyunu programfiles dan cıkarınca mod manager calıscaksa öyle yap geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 yo BOSS. Nexus manager ve hor modun kendi sayfasında yazan compatibility lee uyup duzgu bi load orderla gayat guzel oynarsın lethe istedegen gibi her ter buyu modunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 3 modda aynı perklere edit çakıyosa biraz zor oynarsın. açıp farklı instancealra atman lazım. kimi mod var oyunda olan şeyleri değiştiriyor, 2 tane böyle mod aynı şeyi değiştirirrse biri bozuluyor. kimiside (iyi modlar) bozmamak için ayrı ayrı yaratıyo kullandığı değişkenmidir vs her ne haltsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 high tex. pack paylaşılmıştı burada. onu yaptım sadece baya iyi oldu görsel olarak. başka mod kurmadım. oynanılabilirlik için güzel modlar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 hah tamam hallettim modları hd2k yukledim enchanged nayt warzones dragonlu bişi başka tavsiye varsa bekliyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 convenient horses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 bugun bi acıyım dedim aylar sonra mouse var ekranın ortasında bugmı bu 2-3 kere bastan actım degismedi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Dawnguard dayadıktan sonra bana da oldu, bende girip çıkınca düzeliyordu. Zaten alt tab yapınca çıkıyor gerçi bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 dg yok bende bide steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 ne iyi müzik ya şunun için oynuyorum valla sırf.öyle geziyorum mal mal quest falanda yapmıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 PastorOfMuppets said: Dawnguard dayadıktan sonra bana da oldu, bende girip çıkınca düzeliyordu. Zaten alt tab yapınca çıkıyor gerçi bende. zart diye alt tab yapınca çıkıyordu bende, esc'leyip menü filan açıp da öyle alt-tablayınca sorun çıkmıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Ben de ondan şüphelenip denemiştim, kurtarmadı. PC'den pc'ye degisiyor. Hiç yardımcı olamadın, defol git şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 niye resim koymadın beni artık sevmiyor musun, bu kadar değersiz miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 benim stelt illizyonist hiçbir işe yaramıyo artık hehe. ataroçlarda cok zayıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Saeros said: niye resim koymadın beni artık sevmiyor musun, bu kadar değersiz miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 ^_^__^_^_^^_^3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 malukah gene dokturmus tale of tongues ile http://www.youtube.com/watch?v=UjEpw4O-WNI&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 40. saniyeden sonrasinda giren yer direk loopta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Çok konuşma da adam gibi modlar listele. http://i.imgur.com/Ced2c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 futanarium cek tam senlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 LIST. THE. MOOOOOOOOOOOOOOOOOOODS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 oyunu açmıyorum mod önerisi gelicek diye hala gelmemiş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar