Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ha normal ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 abi gerçekten o zamanın normali ile bugünün normalini bir tuttuğunu söyleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 yok tutmuyorum. şu anda daha beter iğrenç mm sistemi yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Promenader said: Abi, 5 win streake övünülüyorsa oyun gerçekten leş olmuş demektir. soraka falan nerf yemeden önce 5 kişi 13 14 winstreak atıyorduk. Promenader said: bu dediğim eu west falan yokkendi siz düşünün hueh. bu kadar eski olanlar hatırlar sona ve sorakanın ne kadar op olduğunu. elbetteki normal akıyorduk ama baya türk beşlisinin havasını aldık. Sona ve Soraka'nın ne kadar op olduğunu hatırlayacak kadar eski değilim ama anlattıklarına bakarsak eskiden oyunun leş olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca sistem şu an kaç kişilik premade ile girersen karşına da aynı sayıda oyuncudan oluşan premade getirmeye çalışıyor. Yalnız senin oynadığın eski dönemde oyuncu sayısı şimdikine göre baya bi az olduğuna göre 5 kişilik bir premade karşısına yine 5 kişilik premade bulmanın zor olacağını düşünüyorum. Yani 5 arkadaş, birbirini tanımayan 5 kişiye karşı veya 2+3, 4+1 vs. OP Sona ve Sorakanız ile epey oynadınız herhalde. Eski wepla günleri aklıma geldi. Evet oyun baya bi leşmiş. Zaten bir de normal oynuyormuşsunuz. Geç hoca geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 5 winstreak değil de 13-14 winstreak oyunun leş olduğunu gösterir. matchmaking'in, söylediğine göre de balance'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Leş olmasına daha leşti bence ama daha eğlenceliydi ,bu meta kafaları olmadan baya eğleniyorduk biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Akito said: 5 winstreak değil de 13-14 winstreak oyunun leş olduğunu gösterir. matchmaking'in, söylediğine göre de balance'ın. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Op sona ve soraka dediği zamanlar genel olarak sustainin abartı olduğu dönem işte. Bot lanede kill falan çıkmıyor anca heallanıp farm yapılıyordu turnuva maçlarında 15dk falan kill gelmiyor sonra da anca 10 kill civarı oyun bitiyordu. Riotta anladı leş bir durum olduğunu bütün heallar nerflendi. Tabi o zamanın normali ile şimdiyi bir tutmamak lazım zira normal draft bile yoktu yani. Mmr iyiyse şu an premade draftta gayet güzel maçlar dönebiliyorda blind pick ciddiye alınabilecek bir mod değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 k1nJo said: Sona ve Soraka'nın ne kadar op olduğunu hatırlayacak kadar eski değilim ama anlattıklarına bakarsak eskiden oyunun leş olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca sistem şu an kaç kişilik premade ile girersen karşına da aynı sayıda oyuncudan oluşan premade getirmeye çalışıyor. Yalnız senin oynadığın eski dönemde oyuncu sayısı şimdikine göre baya bi az olduğuna göre 5 kişilik bir premade karşısına yine 5 kişilik premade bulmanın zor olacağını düşünüyorum. Yani 5 arkadaş, birbirini tanımayan 5 kişiye karşı veya 2+3, 4+1 vs. OP Sona ve Sorakanız ile epey oynadınız herhalde. Eski wepla günleri aklıma geldi. Evet oyun baya bi leşmiş. Zaten bir de normal oynuyormuşsunuz. Geç hoca geç. Oynadığım zaman oldukça oyuncu sayısı fazlası vardı zaten, queue sorunları yüzünden 1-2 saat bekliyorduk en azından. eski değisen zaten o seviyeyi bilemezsin, kendin söylüyorsun. yine polaklar almanlar vardı ama şimdiki gibi değildi en azından normal diye eziklemenin anlamı yok. dhden topladığım random 5 kişiylede yazışarak ranked atacak halimizde yoktu açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Ben de daha 2 ay olmadı ranked soloda 12 win streak yaptım. Hatta arada bir lose olmasa 18 olacaktı. Yalnız nasıl oldu? Arıza çıkaran veletlerin olmadığı saatlerde oldu takım diyalogu iyi olan oyuncular geldi öyle oldu. Her zaman olan bir şey değil şans faktörü de vardı. O yüzden olay, abi op şampiyonlar vardı eskiden şimdi yok/alamıyoruz tüh eskiden böyle miydi streakler havada uçuşuyodu değil olay. Olayın oyunla bile alakası yok. Leş olan bir şey varsa o da oyuncu kitlesi; oyun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Tüm dünyada 2 tane moba oynanıyor. Lol ve Dota, ikisinde de kitlesi boktan. Sonuç olarak en azından lol'ün matchmaking'i dota ile kıyaslanmayacak derece de iyi. Bu mesaj yukarıda ki mesaja göre yazılmıştır. Okumaya üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Bu oyunu ranked oynamak kanser eder. Westte sadece normal oynuyordum hadi trde ranked oyniyim dedim, pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 k1nJo said: Ben de daha 2 ay olmadı ranked soloda 12 win streak yaptım. Hatta arada bir lose olmasa 18 olacaktı. Yalnız nasıl oldu? Arıza çıkaran veletlerin olmadığı saatlerde oldu takım diyalogu iyi olan oyuncular geldi öyle oldu. Her zaman olan bir şey değil şans faktörü de vardı. O yüzden olay, abi op şampiyonlar vardı eskiden şimdi yok/alamıyoruz tüh eskiden böyle miydi streakler havada uçuşuyodu değil olay. Olayın oyunla bile alakası yok. Leş olan bir şey varsa o da oyuncu kitlesi; oyun değil. Şu önerme %100 dogru yalnız. Picklerde değil mevzu. Benim derdim qualify olana kadar win, qualify oldugum gibi 2 loss. Anında takıma ya quitter ya da gerçekten 12 yaş geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 oyunlar cok mainstream oldu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 5 win in a row ranked şimdi seriese girdim 2 loss peşpeşe gelmezse pembe tarık skini alıp 10 maç tarık oynıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 yazdım bunu bi kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Kaede said: 5 win in a row ranked şimdi seriese girdim 2 loss peşpeşe gelmezse pembe tarık skini alıp 10 maç tarık oynıycam ahahaha 3 win 5 loss şeklinde bende şu anda :) Sürekli devam eden bir pattern var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Jim_E_Rustler said: Benim derdim qualify olana kadar win, qualify oldugum gibi 2 loss. Anında takıma ya quitter ya da gerçekten 12 yaş geliyor. Biraz önce serilerdeydim ve 1-1'di, champion selectionda, lead "......99" nickli birindeydi. Sordum ki o 99 doğum yılını mı ifade ediyor diye evet dedi. Saçma sapan banlar yaptı. Bir de dün Voyboy'u izlemiştim solotop'a katarina ile gitmişti aynen kopyala yapıştırı bastı velet. Oyunu kaybettik direk. Seriler de yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 o katarinalar nereden türedi bilmiyorum ama karşı takıma denk geliyor habire ayarı verip tarifeliyle geri gönderiyorum paso katalogdan çıkmış gibi tek tip geliyorlar her seferinde boynu bükük geri dönüyorlar çok komik oluyor shunpoyu basıp yarım saniye beklemeler falan sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 KenshinHimura said: yazdım bunu bi kenara ilkini kaybettim bile adama shen aldırdık. ben oynıyamam sona al bana dedi aldım bende yokmuş lol dedi ve garene 8 kill verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 sadsafa kır klavyeyi götünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Öyle elemanlar gelince deli ediyorlar ya.Ben şimdi bronze dan çıkmaya kasıyorum.Günde 3 4 ranked oynuyorum sadece zorlamıyorum.Şu ana kadar iyi gidiyor 5 ten 4 e geldim 1 oyun kaybettim henüz gerisini kazandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Kaede said: KenshinHimura said: yazdım bunu bi kenara ilkini kaybettim bile adama shen aldırdık. ben oynıyamam sona al bana dedi aldım bende yokmuş lol dedi ve garene 8 kill verdi step it up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 pasif bot lanelerden nefret ediyorum ya ,25 dk farmladık durduk ,uykum geldi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 150 saat ne çıldırdı benim pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar