LethE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 eu kapalı, tr açık :/ fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ekmek çıktııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Kaede said: http://i.imgur.com/0JUIfQG.jpg http://i.imgur.com/86L5P5w.gif Off almayanı Taksim'de sallandırmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Ulan yine over 20000lik ekmek kuyruğu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Trde 2 oyun attım botlara karşı(botlara karşı bir de) böyle bi acı yok ya ahahha reziller. Oynamayı bilmemeleri sorun değil bir de konuşma biçimleri çoook kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 bronze II olmuşum lan bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 tribunal'da raporlara bakıyorum bikaç gündür, ilk kez türke denk geldim. 3 kişilik ekiple girmiş adam, top lane oynuyor bariz tüm oyunlarında ve kaybediyor. ana bacı dümdüz gidiyor ardından. verdim punishi ite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Ya bu tryandemare mi ne barbar dayı varya bu hafta free pick. Herif canı iyice düşene kadar oraya buraya atlıyor, sonra 1 hp'ye gelince açıyor immunity+ghostu kaçıyor gidiyor. Bu immunity'i kaldıran, delen bir item var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 yok.immunity gelmiyor üstüne dot ignite atarsan ölüyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 meh silver division 1'e atmış keşke 2-3 oyun daha atsaydım ara vermeden, şimdi uğraş dur league atlamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 beygirgücü! toplanın ranked stresi yaşamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ya ben çok giremiyorum sabah 6da kalkıp işe gittiğim için 3-4 güne saatlerim düzelecek tekrar girmeye başlarım anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Here we go. 5 dk.'ya geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 volibear a getirdikleri çözüm gerçekten olağanüstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 bronz dört olmuşum bu rakamların sıralaması ne tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Bronze 1 bronze un en iyileri. oraya gelenler ayrı bi ara lige giriyor. kazanlar silver5e geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 TR de gümüş takıma 1.lig koymuş beni :) EU Westte hiç bir yere cünkü orda ranked oynamıyordum^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 trye gelem dedim ama.. oyuan koymu bu beni yaaa giremiyorum bide oyuna :( gitti lig şimdiden welcome to elohell, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 abov :) ben giriom bir maça trde ozaman gelince tiklat . Olmadi weste de donerım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 wastyrx said: Trde 2 oyun attım botlara karşı(botlara karşı bir de) böyle bi acı yok ya ahahha reziller. Oynamayı bilmemeleri sorun değil bir de konuşma biçimleri çoook kötü. Sunu bana alak Sunu kesek Fidledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ben tr serverına eğlendiğim kadar hıc eğlenmedim. dostlarım hilala taktiği yapalım, birlik olarak saldıralım, birlik olan türkü kimse durduramaz! gibi coskuyu vererek 10-15 mac baya oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Eğlenceli bencede tr :) gelen olursa hahahoo benım ordaki acc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 sitti attı oynumu abv riot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 TR den an ve an chat NightComesDown: ANGELUSLA NightComesDown: DEİSİCEM NightComesDown: COUNTER OLMASIN DİYE NightComesDown: ALMADIM NightComesDown: BASMIYORMU NightComesDown: KAFANIZ JrAngelus: okumanız mı yok anlamadım ki NightComesDown: ALLAHIM BOYLE KUCUK BEYINLI ADAMLAR NERDEN BULUYOR BIZI JrAngelus: jax ile suplarsın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Lyv said: fazla iyi olmuş sanki Piercing en çok da Vayne'e gidiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar