Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
copry aç patch notlarını oku ağlayasın gelicek :7
lol tarihinde darius kadar QQ thread sahibi olmasda 2. olur.
en çok nerf yiyen akrakter herhalde eve, millet invislere yetemiyor diye stealth sistemi gitti, ama gitmeden önce 1 sezon boyu yerlerde bıraktılar.
Mesaj tarihi:
Eskiden onun ultisi max hp üzerinden vuruyordu artık current hp üzerinden vuruyor 1 barlık adama ulti atıyosun adam ölmüyor falan. Neyse çok sevmezdim zaten.
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

bu cho gath ne kadar imba bir hero ya. Yaklaşık 1 yıl sonra tekrar oynadım ve bir kez daha hatırladım

Asıl dogru rünlerle Malphite.

Kanserin gerçek yüzü.

Dün 5 kişiyiz, adam daha fed değilken 5 kişi zor indiriyorduk.

Hayır adam koşarken yazmasa neyse, adam bizi tanklarken yazı yazıyo.
Mesaj tarihi:
Tresh patchinden sonra artık yeni herolar gelince eskilerdr indirim olucak deniyordu, indirim olan varmı acaba ? 6300lükler 4800e falan düşcek hero geldikçe denmişti.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

dota mı öğrenmek daha kolay lol mu ?

dota yı bilmem de. lol öğrenmesi kolay uzmanlaşması zor. yani şu oyunda hatrı sayılır bir adam olayım herkes beni tanısın mantığı olmamalı. bir de takım oyunu olduğu için tek başına oyun taşıma fln yok. dota için öyle diyorlardı çünkü ondan örnek verdim.
Mesaj tarihi:
Fin said:

http://www.youtube.com/watch?v=HBo-80kWiZw

AHAHAHHAHA

bu da iyiymiş

[video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YYKTCnl9iB8?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
dota'da gerçek anlamda feedlenen birinin oyunu tek başına taşıması, lol'de feedlenen adamın taşımasından x1milyar daha muhtemel

dediğimi tam anlatamadım ama, dota'da mesela adamın yanına yaklaşamazsın bi yerden sonra, muhtemelen de kayış kopar oyun sonuna kadar öyle devam eder, lol'de bi yerden sonra ufak bir hata tüm oyuna malolur
Mesaj tarihi:
ya olur da çok nadir olur, bahsettiğim şey comeback değil feedlenme mevzusu

lol'de hem harita daha ufak, lategamede istediği kadar feedlensin adamın 50 saniye ölü olması demek oyunun bitmesi demek. bi de dota'da feedlenen adam ölse de basar parayı geri gelir her türlü ezer yani
Mesaj tarihi:
kthxbye said:

Tresh patchinden sonra artık yeni herolar gelince eskilerdr indirim olucak deniyordu, indirim olan varmı acaba ? 6300lükler 4800e falan düşcek hero geldikçe denmişti.

Yorrick: 4800 ip
udyr: 1350 ip olmuş
Mesaj tarihi:
lol'ü öğrenmesi daha kolay, çünkü gayet user-friendly bir oyun. tutorialde kontrolleri çözersin bi iki stream izlesen oyuna hazır olursun hemen.

daha önce moba oynamadıysan dota2'de kaybolursun muhtemelen, bi süre acı çeker ve küfür yersin
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...