Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

GERGE

Öne çıkan mesajlar

beyler bu match making ne durumda lolda
biraz önce berbat hiçbir şey yapamayan birine denk geldim yenildik doğal olarak neyse elemana yeteneksiz oyuncu bastım tekrar oyun geldi yine tekrar aynı cocuk aynı karakteri almış görünce direk quitledim karakter seçme ekranında ne bu şimdi :D
Sosyal ağlarda paylaş

2 oyun arasına 5 dakika koy her zaman.
queue tazelensin ayrıca yüzüne su çarpmış etkisi olur sakinleşirsin.

sen adamı yeteneksiz diye raporladın ama gökten melekler çat diye adamın elosunu indirmedi. ikinizde tekrar oynuyosanız tekrar yanayna gelme olasılığınız ldukça yüksek.
Sosyal ağlarda paylaş

Maedhros said:

kriter ne peki mmde
benim winim adamın lossununumu dengeliyor
level 30 oldugumdada oyuna girip 0 winli adamla karşılaşma olasılığım hala var mı?

Hala var mı derken?

Şu yukarıda ki durumla hiçbir zaman karşılaşmadım.

Tek bir durum hariç, eğer party yapıp 1001 çeşit lvl'den adamı bir araya toplamazsanız. Birisi 800 win birisi, 20 win adam gelince dağılıyor direkt.
Sosyal ağlarda paylaş

normal oynarsan daha bi random, ortada görebildiğin bir rating kriteri yok çünki. ranked oynuyosan lv30 altı gelemiyor zaten, ratinglerde abes bi premade(bilerek 600 e düşüp sonra arkadaşlarına low level oyunlarda rating kastıranalr vardı bi ara ama oda yamalandı sanırım) yapılmamışsa hep yakın olur.
Sosyal ağlarda paylaş

900 altı elo hell hakikaten

çok acaip adamlar geliyor öyle böye değil çok acaip ez 7/0 giderken supp nidalee 0/5 oldu diye kızdı oyunu bıraktı ben panth ile 5/1 gidiyordum adam bana da kızdı noob diye bıraktı =)

feci şekilde düştü elo her maçı kaybediyorum ki panth ile iyi skorlar yaparken ya jungler feedliyor ya adc yetersiz kalıyor bot feedliyor falan
Sosyal ağlarda paylaş

buggünkü oyun: diana atar yapıyor, basede beklemeye başlıyor.
inatla kaybetmiyoruz :D üstüne bastırdık iyice. baktı oyundan düşücek geldi 3-4 dakka oynadı.

gene atarlandı mal herif, gene afk. karşı takım bastırıyor ama alamıyor sonunda geri döndü diana pat diye tek teamfightta bitti oyun :/
böyle böyle 20 dakkada surrender çektirceğimiz oyunu 40 dakkaya uzattı geri zekalı :(
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...