Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 beyler bu match making ne durumda lolda biraz önce berbat hiçbir şey yapamayan birine denk geldim yenildik doğal olarak neyse elemana yeteneksiz oyuncu bastım tekrar oyun geldi yine tekrar aynı cocuk aynı karakteri almış görünce direk quitledim karakter seçme ekranında ne bu şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 2 oyun arasına 5 dakika koy her zaman. queue tazelensin ayrıca yüzüne su çarpmış etkisi olur sakinleşirsin. sen adamı yeteneksiz diye raporladın ama gökten melekler çat diye adamın elosunu indirmedi. ikinizde tekrar oynuyosanız tekrar yanayna gelme olasılığınız ldukça yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 kriter ne peki mmde benim winim adamın lossununumu dengeliyor level 30 oldugumdada oyuna girip 0 winli adamla karşılaşma olasılığım hala var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 var 1200 winli admda noob olabiliyor ssSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Maedhros said: kriter ne peki mmde benim winim adamın lossununumu dengeliyor level 30 oldugumdada oyuna girip 0 winli adamla karşılaşma olasılığım hala var mı? Hala var mı derken? Şu yukarıda ki durumla hiçbir zaman karşılaşmadım. Tek bir durum hariç, eğer party yapıp 1001 çeşit lvl'den adamı bir araya toplamazsanız. Birisi 800 win birisi, 20 win adam gelince dağılıyor direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 normal oynarsan daha bi random, ortada görebildiğin bir rating kriteri yok çünki. ranked oynuyosan lv30 altı gelemiyor zaten, ratinglerde abes bi premade(bilerek 600 e düşüp sonra arkadaşlarına low level oyunlarda rating kastıranalr vardı bi ara ama oda yamalandı sanırım) yapılmamışsa hep yakın olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 900 altı elo hell hakikaten çok acaip adamlar geliyor öyle böye değil çok acaip ez 7/0 giderken supp nidalee 0/5 oldu diye kızdı oyunu bıraktı ben panth ile 5/1 gidiyordum adam bana da kızdı noob diye bıraktı =) feci şekilde düştü elo her maçı kaybediyorum ki panth ile iyi skorlar yaparken ya jungler feedliyor ya adc yetersiz kalıyor bot feedliyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 bide oyun ortasında rage açanlar kötü bende yapıyorum ama sabrediyorum odaklanınca 1 saatte maçı çevirdik ağladılar çok pis o kırılma noktasına dayanıklı adam lazım mızmız degil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Benimle oynayın birkaç gün, 1400'e çıkarsınız hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 buggünkü oyun: diana atar yapıyor, basede beklemeye başlıyor. inatla kaybetmiyoruz :D üstüne bastırdık iyice. baktı oyundan düşücek geldi 3-4 dakka oynadı. gene atarlandı mal herif, gene afk. karşı takım bastırıyor ama alamıyor sonunda geri döndü diana pat diye tek teamfightta bitti oyun :/ böyle böyle 20 dakkada surrender çektirceğimiz oyunu 40 dakkaya uzattı geri zekalı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Thresh'le support oynarken kazayla 10-0 falan yapılıyor. Skillshotınız iyiyse abanın direkt, aşırı da eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 darius almak üzereyim lvl 12yim biri bana engel olsun sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 http://tr.twitch.tv/kneecoleslaw BOOBZ CAN'T RESIST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Arkasokak oğlanları dinlemeyeydi iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 90s lawl dedi bi yerde bsb çıktı oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Fin said: http://tr.twitch.tv/kneecoleslaw BOOBZ CAN'T RESIST Aheauheu az önce bu kim la diye addona baktım. Voyboydan çok izleyeni var bunun ama yazmış oraya 'don't worry I got boobs' diye =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Bugün oyniim dedim ama hala şampiyonlara fransızım onları denıyodum , ashe denedim bi de wukong denedim , şuan wukong zevkli duruyor başka tavsiyesi olan varsa 'sen noobsun xxxxx oyna' diye onu deniim bi daha ki maça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 skarner oyna her türlü iş yapar o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 garen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=HBo-80kWiZw AHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 darius acayip sıkıcıymış ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 şuşey hala oynuyor mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 en eğlenceli eveymiş <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 eve i vurdular öldürdüler, patchten önce oynasaydın asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar