Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 BlueDreams said: Ya bu kötü oyunu oynamanızı geçtim de üzerine nasıl konuşabiliyorsunuz ya, insan utanır falan lol :) sen şu lol oynamadan lol hakkında yorum yapan çok bilmişsin dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 stimpak said: ha bluedreams kardeşim, zamanında senin gibi lol haterlığı yapmış biri olarak sana iki çift sözüm var. muhtemelen sen gravatını anana bağlatırken falan, biz 3 corridors, dota gibi mobaları oynuyorduk. hali hazırda şu an da hon, dota , dota 2 ve lol oynamaktayım. oyunları kendi içerilerinde değerlendirmeyi becerebilirsen, buyur argümanlarını dinleyelim. ama sırf insanların bir şeyi neden sevdiğini anlamadığın için "lol oynanır mı bu yea" diye argümanlarla gelirsen, yol al derim. oyun farklı, ruslarla polonyalılarla oynadığım halde oyundan zevk alabiliyorsam, bu iyi bişeydir benim nazarımda. dota 2 topiğine bakarsan, orada da bir kaç postum var, aynı ruslar aynı polonyalılar dota 2'den tiksindirdi beni. talent ve rune muhabbeti bağladı açıkçası beni. pandaria öncesi wow'dakine benzer bir talent ağaç sistemi var, en güzel yanlarından biri bu heralde. grafikler diyeceksin muhtemelen, ilk başta garipsesen de alışıyorsun bir süre sonra. yavaş dersen, dota 2 daha yavaş diyebilirm. oyunda bir mukus tabakası var gibi hissediyorum oynarken, 1 oyun attıktan sonra 2. oyunu atasım gelmiyor. deny yok diyeceksin, sanki herkes last hit prosu da, oyunlarda deny kaçıran yok. gereğinden uzun bile yazdım, kib. http://www.bekirarslan.info/wp-content/uploads/2011/06/bakbeyim.jpg Sırf geyik olsun diye yazmıştım mesajı. Ha ama sen gravatını anana bağlatırken ben w3 turnuvalarında patchten patche 1. oluyordum. Ha ayrıca ben last hit prosuyum kardeş karşımda range hero varsa 20'den az denie yapmıyorum aptal gibi eksik lvl kalıyorlar eğleniyorum. Aynı anda hem dota1 hem dota2 oynuyorsan zaten sende yanlış giden bişeyler var demektir aynı oyunun kötüsünü oynamayı neyle açıklıyorsun? Ya neyse takılın uzamasın konu canım sıkılıyordu muhabbet olsun diye laf atmıştım da dizi izlicem şimdi uğraşamam sizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 SNA1L said: abi benim icin mesela grafik cok onemli hon varken lol oynamiyorum arada ev arkadasim israr ediyo olm gel lan diye ondan oynuyorum. iki tane lvl14 acc var hala anlayamiyorm tf'lerde kim ne yapiyo.ama hon oylemi degil hon 10kisi birbirine giriyo kim ne yapiyo ne yapicak ayri ayri secebiliyosun.onun disinda 3koridor haric bambaska oyunlar ztn. Hocam bunun oyun grafiğiyle alakası yok alışmayla var. Alışınca görürsün combatta en ufak ayrıntıyı dahi, zamanında dota1 de görür 2 de göremezdim şuan dota1 videosu izliyim desem beynim akıyor ekrana görüntü iğrenç geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 güle güle pro kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 20 ne lan ben dota da bs ile lvl 10 a kadar 50 deny yapmıstım karsımda range varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Stimpaka kanım çok kaynadı sadece forumdan tanıyor olmama rağmen çok mantıklı konuşuyor gibi geliyor yazdıkları uzun olduğu için okumasam da oyum ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 daha nekadar aliscam 200kusur oyun attim lolde olmuyo adam büyü atiyo çizgi çikiyo herolarin yurumesi vs ayri komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 O zaman oyun sana göre değil farklı denizlere yelken açma zamanın gelmiş. 200 oyunda alışamadıysan daha alışılmaz ona. hem alışıp naapcan stimpak'la aynı oyunu mu oynican? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 buarada 2nizede helal len neler yapmissiniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Ben 250 oyun oynadıktan sonra alıştım lole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Ha 50 oyunun kalmış demek ki snail, devam edebilirmişsin oynamaya. Gerçi bence sen yine de boşver stimpak'la aynı oyunu oynama ama sen bilirsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 ADAM DİZİ İZLİCEK RAHAT BIRAKIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 oyun çok kötü bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Back to dota: Too casual for Starcraft, not enough for fun Moba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
troglodyte Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 lol dururken dota2 oynamak pc dururken mac kullanmak gibi bir şey ikisindede amaç farklı olup kendini havalı hissetmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 ilk çıktığında beleş diye fakir gibi lole başladınız, şimdi de bir stockholm sendromu bu yaşadığınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 he dimi çünkü dotaya aylık para veriyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 dotadaki item çeşitliliği ve işlevleri lolden çok daha üstün. oyunun prosu dediğin karşısındakine klavye kırdırabiliyo. lol de öyle b durum yok, öğrenmek isteyen çok rahat öğreniyor , takım oynu pickler felan daha bi ön planda. ama ters bi şekilde 1 kişinin 4kişinin oynuna sıcması da daha zor lolde. lolde dünya birincisini getirin elohelle koyun cıkamaz. dotada koyun yanına elohellden 4 kişi alır hepsini birden cıkarır ordan. bu lol daha kötü değil tarzı farklı diye. ka kere konuşuldu edildi şuraya gleip 2 satır yazıp kaçan mallara atlanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Ne diyonuz olm siz oyun lan bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 mal mı he yav he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Level 14 olup 200 oyun bitirmek LoL tarihine geçer ya sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 skarnerda çok güzelmiş sanırım 10 yaşındaki bebeler geliyor sürekli yada cidden yetemediler bu sefer bilemedim sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 LethE said: lolde dünya birincisini getirin elohelle koyun cıkamaz. dotada koyun yanına elohellden 4 kişi alır hepsini birden cıkarır ordan. bu lol daha kötü değil tarzı farklı diye. saintvicious'ın yanlışlıkla ratingi sıfırlanmıştı(1200 değil direkt 0). Adamın tek yorum that's more like eloheavendı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 troglodyte said: lol dururken dota2 oynamak pc dururken mac kullanmak gibi bir şey ikisindede amaç farklı olup kendini havalı hissetmek lol troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Lol iyidir, eğlenmesini bilene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar