Sanguin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Vidar said: Sanguin said: yenilince üzülmeyen yenilince üzülmeyince ne anlamı var o oynadığının. "Tüh lan" der geçersin, kasmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 DoruK said: aynen 30'dan sonra da aynı terane bunun sebebi oyunun yaş ortalaması aşırı düşük hoş biz de ultima oynarken ufaktık o yüzden bu kötü bir şey değil ama yeni nesil beş para etmez, küfürbaz hırs küpü tiplerden ibaret. ulan biz saatlerce minoc madende kazıp pk tarafından reskill yerken jaile düşücez korkusuyla ağzımızı açamıyorduk o zamanlar internet herkesin elinde değildi ama şimdi ko nesli bile büyüdü, onlardan sonraki nesil var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ya şu oyuna şans vermek istiyorum ama arkadaş izlediğim en ufak videoda bile ana bacı muhabbeti var... Bu nedenle ister istemez ön yargı oluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 wastyrx said: Seele said: wastyrx said: asheyi kağıt gibi keserler bilmediği için arkadaş, sivir daha iyi gibi bence ucuz hero olarak stunı falan yok tabe sdf adam progamer beyler. Değil miyim lan? öylesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 oyun sana şans versin onu bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 geyik yapıyorum ya :P. dotada var aynı şey. Türklerin oynadığı oyunlarda (eve online hariç) aksini görmedim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 elohell oyun yok 1800 lere kadar bokçukuru hero picklerken MID OR AFK oyun başlarken herkesi ignoreluyorum baktım skore 3/19 falan yeniliyoruz basede afk bekliyorum bitiriyorlar hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 herkesi ignorelamak çok iyi bi çözüm her seferinde bu aklıma geliyor ancak nedense yapamıyorum oyun içinnde /ignore nick yazıyorum böyle bir kullanıcı yok diyor doğru yazdığıma da eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 abi garip bi problemim var ama /all cheat default kapalı olmaya başladı her oyun başı optionstan açmam gerekiyor başkasında da var mıdır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 banada olda bi kaç kez geçti sonra o @dusunceli komutla ugrasma "O" ya bas liste cıkıyor ordaki baloncuklara bas herkesi ignorela dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ilk oyunum. şaka mı bu? ciddi ciddi oynuyodum, bi yandan skilleri itemları okurken.. Yani şu eğlendirdiğini dotada 10 oyunda felan anca yaşadım. açıkcası oyundaki kolaylık biraz beni mutlu etti :D. Ama pro videoları izlemem lazım, puan yükseldikçe işin detayı oluyormu diye.. birde "eu west" seçtim ama türkiyede olduğumu söylediler bana? ozaman niye seçtirtti bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=NHu5R9nt07w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Çok acıklıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Ahahha sinsi teemo is basinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 TheRiverBelow said: http://www.youtube.com/watch?v=NHu5R9nt07w ahaha tam bir snake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 türkiye serverında oynamamak mı gerekiyor? yada vazcaydım. Fps gibi geldi oyun. Dotadaki gerilim eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Bazi Skinler cok basarili yahu,ben cok begeniyorum.elimden bi kaza cikar alirim diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Densiz said: yada vazcaydım. Fps gibi geldi oyun. Dotadaki gerilim eksik. Sdf sende karar ver artık ama. Konu açıyorsun Dota vs Lol diye veriyorsun çoşkuyu, köşene çekiliyorsun sonra tartışan biz oluyoruz 10 sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 densiz ön yargılı yaklama oyna seilmicek bi yanı yok oynun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 tam kalkıyodumda biraz aceleci bir mesaj atmış oldum. Aslında söylemek istediğim şey şuydu: Oyunda dotada ki kadar gerilim yok. Dotadaki gerilim daha fazla (tabi bu kimi zaman stress yapıyor). Yani yanlışlık olmasın lol e kötü felan diyip bitirmiyorum olayı. Gerilimi az sevenler lol de daha çok eğlenir gibi. bunu bu şekilde açıklamam gerekirdi, "fps gibi" diyip geçmişim, hata etmişim. Pardon =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 LethE said: densiz ön yargılı yaklama oyna seilmicek bi yanı yok oynun oyle gercekten,on yargili bakiyordum ben de ama arada dotadan cikip oynuyorum,gayet orjinal,oynamasi zevkli herolar var ama basta grafikleri olmak uzere isinamadigim olaylar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bi blitzcrank oyniyim ben, canım çekti :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Hook range biraz artsa tadindan yinmez aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 panth çok iyi heroymuş ya =) wukongtan sıkılmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 http://i.imgur.com/NuEThgi.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar