DoruK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 neden yediğine göre değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 gg no rmk demiştim ben az susun diye sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 DoruK said: neden yediğine göre değişir botta 0/20 oynayan feederın tekine baya bi sövdüm reportlamış bende perma ban yedim işte baya bi ticket attım açamayız diyolar 2 senelika acc du bide edit: maç ranked dı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ohoo ben boynunu kıracam öl geber falan dediydim bişi olmadıydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 küfürden falan ban geliyomu ya ben ss alıp reportlıycam diyenlere riota küfredip bunu da al ss e öle reportla diyorum bişiy olduğu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 oyun içi chatler zaten kayıt altında. maçtan sonra report yapın. artık şansa bala banlananlar oluyo da cezalar da az değil 2yıl 100yıl falan cezalar var gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ya bana biri şu draft pick te raconu öğretsin. wukong la top gitmek istiyorum nedir abi top yazarsın yani olay bu değil mi? İlk kim söylerse ulan herif çıkıyor sen sonsun ne kalırsa onu oynayacaksın diğeri çıkıyor ben ilkim istediğimi seçerim sinir krizleri geçirtiyorlar bana. O zaman niye millet mid jungler bot top diyor? bu arada lvl 30 olmama çok az kaldı. Wukong ile 16 maçtır kazanıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 perma ban ne oluyo beni her oyun reportluyolar nickten.az kaldı banlanmama.kaç gün oluyo banlar? lvl 11im bide 30 olmadan keyiflide olmuyo maçlar bırakcam ztn banlasınlar diye bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 dusuncelihayvan said: ya bana biri şu draft pick te raconu öğretsin. wukong la top gitmek istiyorum nedir abi top yazarsın yani olay bu değil mi? İlk kim söylerse ulan herif çıkıyor sen sonsun ne kalırsa onu oynayacaksın diğeri çıkıyor ben ilkim istediğimi seçerim sinir krizleri geçirtiyorlar bana. O zaman niye millet mid jungler bot top diyor? bu arada lvl 30 olmama çok az kaldı. Wukong ile 16 maçtır kazanıyorum =) son picksen genelde seçim şansın yok ne kaldıysa onu oynuyosun ama sen yine de belirt ne oynamak istediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 dusuncelihayvan said: ya bana biri şu draft pick te raconu öğretsin. wukong la top gitmek istiyorum nedir abi top yazarsın yani olay bu değil mi? İlk kim söylerse ulan herif çıkıyor sen sonsun ne kalırsa onu oynayacaksın diğeri çıkıyor ben ilkim istediğimi seçerim sinir krizleri geçirtiyorlar bana. O zaman niye millet mid jungler bot top diyor? bu arada lvl 30 olmama çok az kaldı. Wukong ile 16 maçtır kazanıyorum =) aslında kimse bot top falan demiyor,demesi de saçma zaten.yani ben last pick ad carry oynamak istiyormuş diye kararımı değiştirmem güvenmem çünkü eline yüzüne bulaştırabilir. o ilk ben dedim diyalogları da çok komik.çocukluğuma-10 yaşıma- götürüyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 dusuncelihayvan said: ya bana biri şu draft pick te raconu öğretsin. wukong la top gitmek istiyorum nedir abi top yazarsın yani olay bu değil mi? İlk kim söylerse ulan herif çıkıyor sen sonsun ne kalırsa onu oynayacaksın diğeri çıkıyor ben ilkim istediğimi seçerim sinir krizleri geçirtiyorlar bana. O zaman niye millet mid jungler bot top diyor? bu arada lvl 30 olmama çok az kaldı. Wukong ile 16 maçtır kazanıyorum =) senden yüksekse adam tokat atmaya bile hakkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Solo q alıyorsanız zaten kalan rölü beceremiyorsam oynamam gider trollpick alırım devam ederim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 draft pick'te göremiyorsun kim kaç? Kalan roller sıkıntı değilde salak salak adamları support yapmak sıkıntı. adamın malın teki supportla uğraş dur. wukong solo top akıyorum rahat oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 lolking.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Normal draft ratinge bakıyor mu bilmiyorum ama ranked zaten eloya göre sıralıyor. Son picksenizde oynayamadığınız roll varsa belirtin genelde ad oynayamam jungle yapamam derseniz bırakmıyorlar ama direkt şunu istiyorum demek itici oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 normal/draft'ta da gizli bi elon var zaten diye biliyorum. win/lose ratio'na göre adamlar geliyo genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Yok o var zaten de pick sıralaması random sanırım emin değilim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 eskiden değildi artık random. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 servera ulaşılamıyor galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ohoo gen eban yemişiz. bide oyuna login olamya çalıştığında başlatıyo banı. yok bu tribunalla iş yürümez arkadaş 1-4-3 adam. janna 1-4-6, oyun boyu hiç bişi yapmamıyosun farmı bırak demişim 25 dakka boyu, tek o reportlamış, saymışlar. 2.de kötü oynamışım (oyunu da hatırlıyom hiç mavi fln almadan syndra oynadım) ss call attım gitti öldü atmadın diye ağladı vs. tek report gene. sayılmış. wot dizmiyim. 3-4-5 hepsi tek report. tek reportla adam banlıyolar beyler. işimiz zor. ps: 5. ayrı bombaymışş. ad runelu janna aşağı geliyo benle full cs kasıyor, ispanyolca küfürleri diziyor, ben bunu supplamadıgım için reportlanıyorum. (tek o tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 HAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 LethE said: ohoo gen eban yemişiz. bide oyuna login olamya çalıştığında başlatıyo banı. yok bu tribunalla iş yürümez arkadaş 1-4-3 adam. janna 1-4-6, oyun boyu hiç bişi yapmamıyosun farmı bırak demişim 25 dakka boyu, tek o reportlamış, saymışlar. 2.de kötü oynamışım (oyunu da hatırlıyom hiç mavi fln almadan syndra oynadım) ss call attım gitti öldü atmadın diye ağladı vs. tek report gene. sayılmış. wot dizmiyim. 3-4-5 hepsi tek report. tek reportla adam banlıyolar beyler. işimiz zor. ps: 5. ayrı bombaymışş. ad runelu janna aşağı geliyo benle full cs kasıyor, ispanyolca küfürleri diziyor, ben bunu supplamadıgım için reportlanıyorum. (tek o tabi) Valla bunlar gerçekse ben hala nasıl banlanmadım şaşıyorum ,eli kulağındadır ki bunlar hiçbirşey ya ben küfür de ediyorum ,rage'e girdiğimde oluyor polaklara haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 2-3 hafta önceye kadar spam şeklinde herkese sayıp söverdim. Ta ki +2000 kişiye stream yapan tipler saintvicious la vman7 nin perma ban yediğini görene kadar. Ondan sonra sustum sdf. Gerçi 3 gündür oyuna bile girmiyorum o da ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Lyv said: bu ne efsane bişey ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar