PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Lick it, AP champ. Lick the milk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Shaco ahah. Oynarken maçların heyecanı olmuyor diye seçmiyorum. Early game iyi ganklerse oyunu bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 En son Hecarim ile Nautilus aldım uzun süre 2 si ile oynadım ,range carry oynıyamıyorum bu aralar sürekli adamların pesine giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 deadwoll said: http://elohell.net/chill/177587/ Şunu koyayım, tartışmalar bitsin ssdf bu tablolar çok kötüymüş yalnız.. her adcarry için oradaki 3'lünün hepsinden veya en az 1'inden daha iyi olup o tabloda yerini bulamamış supportlar var malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 sezon 3 gelemedimi hala? 2 gündür bekliyom server kapanıyo arada. Elo olmuş 950 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 +2 çabuk ekli olmayanlar paticik kanalına gelirse davet edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 bu blackfire torch falan var bunlar hangi harita için ?? yeni bir kaç item gördüm böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 herkesmi westte ya? nordic yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 sheni sheviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 GEd said: bu blackfire torch falan var bunlar hangi harita için ?? yeni bir kaç item gördüm böyle 3v3 mapi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Şaşmıyor.. bundan sonra first wini bota karşı atıcam ilk başta afk olup sonra gelip junglerin kırmızıyı çalıp 1 dakika geçmeden ölüp sonraki 4-5 dakikada küfredip ardından takip eden 10 dakikada feedleyip 1/17/2 mine oynuyan 1800 winli annie arkadaşımızın yakın aile fertlerinin kulaklarını çınlattım monitör başında. Heleki "Polite? bitch i've done tousands of games i wont get banned for ****." demesiyle tuzu biberi oldu oyunun sonunda geldi aklıma aa ignore tuşu vardı diye.. Murder diye tuş koysunlar direk kalbini felan söküp yiyelim böyle tiplerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 SK gamin 18. dakikada yenildi 17-2 skorla :D böyle hastalıklı maç görmedim ben adamlar yardı geçti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Kore serverına geçmek lazım Tsm geçen kore serverında lvling stream açtılar lvl 1-10 rangede yok ettiler tsmi falan ahaah adamların 15 win oyunu = 2500 us elo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 asyalılar bu oyunu da kırdı zaten bu yıl başka oyun bulmamız lazım :( ne oynasak daha iyi oynuyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 oynayacak var mı?! patiçenıl plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 o değilde bugla ip geldi havadan :) refund tuşu vardı en fazla 3 kez kullanmalık satın aldığınız en soy heroları falan gösteriyordu, syndrayı refundladım 6.3k ipyi geri aldım ama champion halen duruyor :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 gider o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Syndra free mi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 copry said: Elise tirt, zyra uyi bir de son herolardan , ama ben hala brand 'la oynarken zevk aliyorum, spell kombinasyinlari eglenceli bugün aldım sonunda brand. ilk kez oynadım. çılgınca eğlendim baya güzelmiş. zombi skini indirime girse de alsam mmmmhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 raptoid said: o değilde bugla ip geldi havadan :) refund tuşu vardı en fazla 3 kez kullanmalık satın aldığınız en soy heroları falan gösteriyordu, syndrayı refundladım 6.3k ipyi geri aldım ama champion halen duruyor :)) zaten refund özelliği o bugdan dolayı disable edilmiş durumda birkaç gündür sende nasıl çıktı o seçenek bana da çıksa ya mafia graves alıcam ama önce graves almam lazım ip yok-.-" Lyv said: copry said: Elise tirt, zyra uyi bir de son herolardan , ama ben hala brand 'la oynarken zevk aliyorum, spell kombinasyinlari eglenceli bugün aldım sonunda brand. ilk kez oynadım. çılgınca eğlendim baya güzelmiş. zombi skini indirime girse de alsam mmmmhh zombi skini limited yalnız 2 gün sonra biticekti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 koşarak almaya gider.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 http://elohell.net/images/chill/54d08a82679e3671f583436478ff84f4.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Blackthorne morgana aldım her oyunda fix ban ama first world problemsa benden sevgilerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 que dodgerlar gebersin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Ranklar resetlenmis en sonunda ya, good bye elo hell. bu arada syndrayi refund ettigimden bahsetmistim, purchases sayfasinda refun edilmis gozukuyor ama halen champion duruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar