imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 gün geçtikçe animeye dönüyor oyun. yakında tentaclelar ortaokullu kızları kovalayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciscolog Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Cidden report olayı nasıldır? Ashe-Draven denk gelmezse oynamam çoğu zaman,biri manyak varmış benim gibi inat etti girdi oyuna afk kaldı öyle mal gibi.Nasıl atabiliriz oyundan komut vs..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Atamazsın, ayrıca her oyunda Ashe ya da Draven gelmesini bekleyemezsin. Report bi boka yaramıyo bana kalırsa, hala çoluk çocuk dolu etraf. Küfürler, kavgalar, yuvarlanıp gidiyoruz. Dün 30-16 öndeyiz, Lulu'nun teki bizdeki TF'ye noob demiş, TF de küsmüş bütün itemları satıp wardla doldurmuş cebini, 5dk sonra farkettik. Adamın yüzünden kaybettik oyunu, 51-44'tü skor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciscolog Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Lvl 10um zaten küfür yemeden oynamaya çalışıyorum.Melee sevemedim hiçbir oyunda range dps açmak istiyorum biriktirdiğim ipler ile. Draven - Graves - Miss Fortune - Lux - Varus - Ezreal Hangisini açayım bunların ben,Varus diyorum ama abilityler hoşuma gitmedi.Ulti'si mass dmg mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Graves güzel kill almakda daha kolay kaçma skilli var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 orda en farklı olan lux,bence farklı ol ve lux al. ayrıca "melee" oynayamadığın için İLLA ki range carry oynuyorsan support/mid felan bunları yok sayıyosun sanrım? benim oynuma denk gelsen twitch/eve alıp trollerim seni ölümüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 ahri zevkli mid gidersin sadece ama güzeldir. lux da epey iyi, hızlandıkça karakterle coşuosun resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Best Fiora build ever skdjfhsdfsdasdslşdfasd http://i.imgur.com/1SpAN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 o nasıl build tek riposete scale olmuyor mu ap ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 +18 cinsellik içerir :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 o değil de swain ne güzel karakter ya bi kaç patch önce rangeini de arttırmışlardı bi bakayım dedim nasıl olmuş gibisinden, favorim oldu midde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 BEYLER. all random all mid organize edelim. oynayalım. çogzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 renekton, riven ve annie ile coşturabiliyem de. sıkıldım hepsinden yahu. şunlardan birini almayı düşünüyorum 6300 ip bayılıp. hangisine değer? katarina, jayce, darius, wukong. darius geçiyor içimden. adam kill makinesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 darius la kongdan birini seç. bi olaf gazı yok ikisinde de (geçen biri tasvirini yapmıştı ohh ohh vur ..vsvs diye, çok yerindeydi) ama ikside iyidir. jaycei bilemem ama kata iş yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 abi akşamları custom map'te ALL RANDOM ALL MID oynuyoruz böyle. bence gelin. katılın. nick verin. invayt falan atayım ne bileyim. zevkli lan. (destek istiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Lloyanda ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 noc ... http://soundcloud.com/league-of-legends-turkiye/bulunan-tapeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 annie http://soundcloud.com/league-of-legends-turkiye/bu-koku-da-ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Hahaha Annie ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 bunlar ne abi oyunu türkçeleştirmeye falanmı çalışıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 yapsınlar valla circuit felan açılır belki yayılır iyice. zorla türkçe kullandırmasınlar ama :D o annie sesinden sonra hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Annnienin sesi çok şeker olmuş ki ahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 bir e bir çeviricem diye bozmuşlar bence. "Şey kokuyorsun.. yanık. kıfkıfkıfkıf" çeviri olduğu çokbariz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 çevirmeden türkçe yapsınlar olmaz dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 "bağrım yandı sana olan aşkımdan" falan dese daha güzel olur bence. ülkemize uygun olması açısından graves'de ulti atarken "önce kendimi sonra seni vururum" desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar