Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Bunun ikinci versiyonu: http://forum.paticik.com/read.php?34,4983384,6263764,page=146#msg-6263764 Buradan devam.
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 bari mod bi liste yapsa patiler oyun içi nickler east/west/us diye falan hazır yeni konu ^^
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 ya ben mi çok şanslıyım nedir ? level 13 oldum 3 oyundan 1 tanesini illa eksik oynuyoruz, oyun başında direk 1 kişi quit çekiyor :S
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 ilerledikçe yavaştan düzeliyor. 13 yaşındaki rus bebeler ilelebet kalıyor ama.
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 westteyim rus görmedim hiç belki denk gelmemişimdir,
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 çünkü rusun bebesi east takılıyor. hoş westtede geçen xaman buldum girdim.. adam daha client yüklenirken bastı gitti. karşıdakilerde oyun sonu EASY HEH! yapıyodu.. dakkaya baktım 40 :P dedim ben 4v5 e razıyım anca dengeli oluyor
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 LethE said: çünkü rusun bebesi east takılıyor. hoş westtede geçen xaman buldum girdim.. adam daha client yüklenirken bastı gitti. karşıdakilerde oyun sonu EASY HEH! yapıyodu.. dakkaya baktım 40 :P dedim ben 4v5 e razıyım anca dengeli oluyorsen niye girmiyosun oyuna ya 1 ay sonra tekrar sahalara döndüm, toplaşıp maç yapalım ciddi takım vs eğlencesine takım olsun ciddi takım yine yenilsin fdsfs
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Bende uzun zaman sonra döndüm de eastde oynayan pek yok herhalde
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 1 senedir falan oynuyordum ,en sonunda canıma tak etti sildim lanet gitsin east falan ,oyun iyi güzel de böyle leş bir community olmaz olsun ,geçirdiğim zamana acıdım ve sildim gg wp
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 weste geçseydin bari, orası daha iyi diyolla. haziran 2011 öncesinde açılmış hesaplara free migrate flaan da veriyorlar hem, bi dene istersen :)
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Öyle yapıcamda sonrasında pişman olmakda var
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 pişmanlık değil ben temmuzda açmıştım hesabı o yüzden yemiyor free mig ,sildim gitti o yüzden
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Ben açalı baya oluo o kadar hero 7-8 tane skin var bırakamam acc yi ama weste taşıyıp pişman olursam geri gelmek için para vericez :D
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 spectate game gelmiş. gg dota 2, adamlar 2 eksiklerinden birini kapattı direk. Diğerisi için, bknz : birbirine benzeyen herolar
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Dotayı zerre etkilemez , spectate geldi diye kimse lol a geçmez , spectate yok diye de kimse lol u bırakmaz.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 spectate sayesinde dah aufak caplı dah auzun soluklu her gün yayın yapabilicek ligler lusur. buda ciddi izleiyci/oyuncu ceker. izleyici oyuncudan daha önemli su anda bir oyunun devamlılığı için.
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Moba oynamayı çok seviyorum ancak dotada da böyleydi ,lolde de aynısı oldu ,community bir mobanın herşeyi ,sonuçta free game leş oyuncu toplaması çok doğal ,13 yaşındaki russian kid'in gelip trollemesi de çok doğal ama senelerdir oynadığımız dotada bile kendi oyunlarımızı kurarak ,banlist gibi zımbırtılarla kotarıyorduk. Şimdi öyle bir imkanda yok quick match tarzı olaylardan dolayı ,ya devamlı 5li premade şeklinde güle oynaya bu şekilde gireceksin ,4 bile değil yalnız direk 5 kişi olacaksın ,dota 2 olsun veya lol olsun yada çekilecek çile değil bu veledi zinalar yüzünden.
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 yada lig başında bi arkadaşınla duo queue atıp 1600 e kapağı atıcaksın. daha ciddi oyunlar dönüyor. (normal blind pick atıyosanız zaten baştan kaybediyosunuz)
Allure- Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 haftasonu bir ara 5v5 atalım yetersizler fdsd
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 wastyrx'den başka kimseyi online görmüyorum. Oynayan kalmadı herhalde? :>
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 solo/duo queue yetenek/zeka vs. ile en az alakalı olan oyun modu. sabırlı ve sakin olan adam yükseliyor. entera basmadan oynarsan, kötü oynadığını farkettiğin gün oynamaya devam etmezsen çok kolay yükseliyorsun. direkt kişilik testi gibi mod.
Öne çıkan mesajlar