Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

@bone

bilemiyorum abi algı meselesi sana da öyle rahat gelebiliyor olabilir ama genel olarak hon combatları karambol karışık,dota 2 daha sade anlayışı var.

hıza zamanla alışırsın bence ama mesela o puck skilli filan aşırı yavaş hakkaten onun gibi bir kaç yavaş skill daha var onun dışında yürüyüş hızı vs normal geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

@bone

bilemiyorum abi algı meselesi sana da öyle rahat gelebiliyor olabilir ama genel olarak hon combatları karambol karışık,dota 2 daha sade anlayışı var.

hıza zamanla alışırsın bence ama mesela o puck skilli filan aşırı yavaş hakkaten onun gibi bir kaç yavaş skill daha var onun dışında yürüyüş hızı vs normal geliyor bana.

Hon dota'ya göre hızlı, evet ama combatları ondan karışıkmı orası tartışılır bence. Bana karışık gelmiyor mesela, hero kaybettiğim çok nadirdir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
O gaz hissini en iyi LoL veriyor, oyun daha yavaş olduğu ve runeler, mastery'ler filan daha bir özelleştirdiğin için sanırım karakterini.

Ama genel olarak en iyi Moba bu Dota 2 ya. Caster'lar özellikle LoL'dan tamamen farklı, oyun da apayrı o nedenle.
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

S-H said:

@bone

Hon dota'ya göre hızlı, evet ama combatları ondan karışıkmı orası tartışılır bence. Bana karışık gelmiyor mesela, hero kaybettiğim çok nadirdir...

Heroyu kaybetmiyorsun ki 1 snde 5vs5 combat bitiyor. Hon'da dikkat et millet takip edemiyor diye skilleri sallamason boşalıyorlar. Dota'da daha rahat karar verebiliyorsun hangi skili kime atsam vs. Honda "KIM ILK ARKADASLAR" diyip carrye bosalıyorlar sonra arkadan Earth yada Sand geliyor ağlatıyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...