Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 inat insanı öyle oluyor adama bin kere bash al dedim dinlemedi, shadowfiend 450 vururken 1200 hp sniper a mom üste dikilen tüy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 @bone bilemiyorum abi algı meselesi sana da öyle rahat gelebiliyor olabilir ama genel olarak hon combatları karambol karışık,dota 2 daha sade anlayışı var. hıza zamanla alışırsın bence ama mesela o puck skilli filan aşırı yavaş hakkaten onun gibi bir kaç yavaş skill daha var onun dışında yürüyüş hızı vs normal geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 bence hon'un combatı tamamen karambol, dota da combat hem daha uzun sürüyor hem aksiyon reaksiyon mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Mighty_THoR said: inat insanı öyle oluyor adama bin kere bash al dedim dinlemedi, shadowfiend 450 vururken 1200 hp sniper a mom üste dikilen tüy :D abi adamın shadowa 10 kere vurup 1/10 hp goturmesi shadowun bi kere vurup 1/3 hp goturmesi eahueauhea nasıl kactıeahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 LoL'a alışmış olarak bana da hızlı geldi. Hemen bitiyor, hata kabul etmiyor. Böyle daha iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 update geldi said: Added Chaos Knight, Phantom Assassin, and Gyrocopter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 assassin yarıyo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Masticore said: update geldi said: Added Chaos Knight, Phantom Assassin, and Gyrocopter! dün gece geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 S-H said: @bone bilemiyorum abi algı meselesi sana da öyle rahat gelebiliyor olabilir ama genel olarak hon combatları karambol karışık,dota 2 daha sade anlayışı var. hıza zamanla alışırsın bence ama mesela o puck skilli filan aşırı yavaş hakkaten onun gibi bir kaç yavaş skill daha var onun dışında yürüyüş hızı vs normal geliyor bana. Hon dota'ya göre hızlı, evet ama combatları ondan karışıkmı orası tartışılır bence. Bana karışık gelmiyor mesela, hero kaybettiğim çok nadirdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 hero kaybetmekten ziyade animasyon renk cümbüşü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 dota aşırı yavaş bu bir gerçek ,gereksiz yavaş yani. Birde karışık değil hon bunun nedenide efektler bence.Dota'nın efektleride bok gibi anlamıyorsun üstünde ne var ama dikkat ediyorum update'lerde bunun için uğraşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Dota bana hem grafik, hız hemde hero dengesi açısından çok daha iyi geliyor. Hon noob herosu kaynıyor 2 skill at kes. Hon daha bireysel Dota'da ister istemez oyun seni takım oyununa itiyor. 5vs5 oynanan bir oyun olduğu içinde Dota direk. 1vs1 olsa belki Hon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 aynen hissiz olduguna katiliyorum cok ezince de bi gaz hissi, aynı şekilde yenilincede bi üzüntü falan veremiyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 O gaz hissini en iyi LoL veriyor, oyun daha yavaş olduğu ve runeler, mastery'ler filan daha bir özelleştirdiğin için sanırım karakterini. Ama genel olarak en iyi Moba bu Dota 2 ya. Caster'lar özellikle LoL'dan tamamen farklı, oyun da apayrı o nedenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Hon ve Dota oynadım, Hon'daki aşırı parlak efektler vs. oyunu cümbüş haline getiriyor. bende de aynı kimin üstünde ne var, kim ne yapıyo'yu anlayamama sorunu var hon'da. ama DoTA'nın grafikleri daha sadece ve anlaşılır, o yüzden duruma göre önlem alabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 1-2 passive aura effectleri gelmişti , drum ve ar galiba sonradan kaldırdılar onlarıda. drumda sadece aktifken bir effect cıkıyor 2 saniye kadar. ileride oluşucak cümbüşü engelliyorlar iyi updateler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 wc3 dotada heroların altındaki auralar hoştu bence. neden kalktı anlamadım d2'de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 evet iyiydi aslında onlar belki ileride eklenir çok karışıklık yaratacak şeyler değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 o dilde şu grafiklerle bi ultima yapsa valve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 abi phantom assassin biraz imba geldi bana ya. hayvan range'den pure dmg+slow atıyor, crit vuruşu efsane zaten. evasionu var skill olarak. baya iyi. ilk defa oynadım az evvel, 17 kill 6 death ile bitirdim. hani ölümlerin çoğu da ilk oynayışın getirdiği nubluktan. yoksa tp ile rahat kaçardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 cc ve burst olunca aşırı ekmek str gaini filan çok az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Lord_Argos said: S-H said: @bone bilemiyorum abi algı meselesi sana da öyle rahat gelebiliyor olabilir ama genel olarak hon combatları karambol karışık,dota 2 daha sade anlayışı var. hıza zamanla alışırsın bence ama mesela o puck skilli filan aşırı yavaş hakkaten onun gibi bir kaç yavaş skill daha var onun dışında yürüyüş hızı vs normal geliyor bana. Hon dota'ya göre hızlı, evet ama combatları ondan karışıkmı orası tartışılır bence. Bana karışık gelmiyor mesela, hero kaybettiğim çok nadirdir... Heroyu kaybetmiyorsun ki 1 snde 5vs5 combat bitiyor. Hon'da dikkat et millet takip edemiyor diye skilleri sallamason boşalıyorlar. Dota'da daha rahat karar verebiliyorsun hangi skili kime atsam vs. Honda "KIM ILK ARKADASLAR" diyip carrye bosalıyorlar sonra arkadan Earth yada Sand geliyor ağlatıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Aynen honda düşünme işlemini battle'dan önce yapmak durumundasın, orda sırayla kime girişilecek, kime ne skill atılacak, bunlar combat başlamadan belirlemek gerekiyor yoksa combatta takımcana sıçmak olası. Hangisi daha Casual sizce? Dota2 mi Hon mu ? (LoL ile RoI casual zaten bahsetmeye gerek yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 2 oyun da aynı. dota nın ladder olayını bilmiyorum casual olup olmamasını competitive olması belirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 duyanda dreamhack senin dota international benim dolaşıyorlar zannedecek neyin competitive i dota casual olmaktan çok uzak, çok fazla şeye dikkat etmen lazım, skill seviyesi arttıkça sapıtıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar