Masticore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Sormaya üşendiğim bir soruydu bu benim.Var ama onca zaman oynamama rağmen bende bilmiyorum bunu. Yani meepoo ile birşeyler test edicek olsam Max lvl,gold veren istediğim yere spawn koymamı sağlıyacak komut fln. vardır elbet. Bilenlerden alalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 http://dev.dota2.com/showthread.php?t=22468 enable cheats diyip practice game. bot eklemek zorunda değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 İnternet olduğu halde oyundan kopuyorum. Tekrar bağlanmaya çalıştığımda hata veriyor. Sizede oluyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Peki madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 şu diretide hall of fame'de gördüğüm kadarıyla milletin tek anladığı şey üç kağıtçılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 herkes ibnelik pesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 he aynen puştluk diycektim banhammer inmesin diye yımışattım ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Sarı essence'i olan var mı? Mavi ile değiştiririm plx! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 böyle yapanların inventoryleri silinse falan ne gülerim. banlamak çözüm olmuyor yeni key alıp gelinebiliyor da, inventory gidince ağlar muhtemelen bu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 2 mavi essence var. istediğiniz herhangi bi essence'le takas olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Holy'de varmış tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 -Deno- said: arkadaş ben bu işi anlamadım. dota, lol, hon gibi oyunları toplasan 5 saat oynamamışımdır şu ana kadar. dota 2 ile bu oyun türüne bir el atayım artık dedim. fakat oyunda learn to play'e basamıyorum. şöyle hero deneyebileceğim, ne bileyim mekanikleri öğrenebileceğim, rahat rahat equipment'lara bakıp deneyebileceğim bir ortam yok mudur ? illa bot maçlarına mı girmem gerekiyor. tutorial kısmı daha eklenmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 bi de cheat açıp lobby kurmaca var işte botsuz falan bi öncki sayfada olması lazım cheat komutları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ya adamlar cycle 1 de hileyle golden roshan almışlar bi tanesi satacam diye arabulucuya vermiş gidiş o gidiş ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedstarveril Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Dota 2 Top 5 'i türkce yapan bi insan(lar) çıktı sonunda. Websiteleri : http://www.vortex-zone.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 biri bana wex essence verse ne güzel olur, üşeniyorum diretide oynamaya bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 her videodan önce bi cümle kuruyo diye türkçe yapıyo sayılmaz ki orjinalinde adamlar baya konuşuyor. burda adam şey demiş mesela "magnusun ultisi sayesinde lich ultra kill yapıyor" bu kadar e zaten biz görüyoruz bunu.şu data2 fails i yapan 2 eleman baya güldürüyor mesela laflarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedstarveril Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 adamlar dota2 ve lol için de yapıyorlar, dota2 sönük kalmış gibi zaten belli, lol için yaptıkları video daha iyi benim gözümde de ama lol oynayan biri de olmadıgım icin yapacak bir şey yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 1 rare = 3 esans veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar