Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Dota zaten her türlü Hon'dan iyi. Karşılaştırılan Valve ve S2 games. Tabi bazıları genel olarak kıyaslamış. Sadece Hon'un beta döneminden bu zamana geliştirilmesine ve 1.5 yıllık betamı değil mi ne olduğu belli olmayan Dota 2. Yani Hon ve Dota 2 yapımcılarını kıyaslıyoruz. Yoksa biri Valve öbürü S2 games aradaki farkı herkes biliyor. Zaten ironide burda koskoca Valve'den çok daha iyi çalışıyor S2 Games. Bu artık Valve'nin ilgisizliği midir nedir bilemem. 2 oyunuda betadan beri oynayanlar zaten neyi kastettiğimi biliyordur diğer mesajlarda da defalarca yazdım.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı fikirde değilim, örnek üzerinden gideyim gondar çok güzel hero ama takım unsurunu gözardı ederek konuşuyorum 0-10 aralığında iki kere kesersen 40. dakikaya kadar toparlanamıyor.

Mesela Ursa ölümüne imba ama bir shadow shaman pick i ile cacık oluyor.

dota da hala bir pre nerf midas imbalığında hero yok
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler Dota 2 gift gelmiş. Bende zaten Dota 2 var. Takasta edilemiyor. Şimdi bunu kütüphaneye eklesem yanında invite hakkı verecek mi? Yoksa sende zaten varmış hakkını kaybettin mi diyecek :D

Hediye gönder varmış arkadaşa steam hesabı açsam ona göndersem? Steamden pek anlamıyorumda.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Zegna said:

bayadır oynamıyodum su itemlar cıktıgından beri filan, lan mouse click degistiremiyomuyuz? bulamadım.

Oyundan bakayım dedimde güncelliomuş. Ayarlarda görmüştüm ben her sol menunun bir kaç tanede alt menusu var ust kısımda. Olması lazım yani.

sunu bulamadım ben, yokmu bilen beyler?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...