Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 BonePART said: ha bizde cok kotuyuzde team fightlarda felan kötüyüz mighty thor raging kid felan eahueauhea ama iyi pick alırsak eziyruz Ben keyfimden nerd rage e giriyorum. Adam gibi pick yapın diyorum gidip salak saçma herolar alıyorsunuz :) Bak dün gece adam gibi turnuva pick i yaptık eze eze bütün oyunları aldık. Bu arada chenle ezerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Sparkcaster said: abi drowa lifesteal yapıp slow atmayan adamlarla felan oyun kazanamya çalışıyorum ya insanlık dramı Bu yeni moda heralde. Lifesteal yapıyorlar slow'a vermiyorlar bile bırak atmayı. Hayır lifesteal yapabilir de slowa neden vermiyorsun. Duran adama slowu kapa lifesteal çalışsın kaçana slowu koy. Adam vermiyor slowa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 yok abi vermiyo adam. illa o domiyi kasıyo çok lazımmış gibi. trax zaten default olarak bir ton armor ve hp ile gelirken life steale ihtiyaç duyuyolar. bir de silence yerine stat verenleri var bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 optimum drow için 3-2-3-1-3-6-3-bitirene kadar stat silence ve slow drow için end game de lazım dominator yapmalarının sebebide slow açtığında dominator çalışmıyor kapandığında çalışıyor böylece sabit target a attack verirken hp doldurup kaçan olduğunda slow veriyorlar. Daha geçen wildcard west maçlarından birinde yapıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 slow,gank ve kill için gayet mid ve early game için kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 1 alıyorsun işte ama 4 lemek efektif değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 bide aç kapa uğraşılmaz onla, orb-walk yapmak varken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 BonePART said: ha bizde cok kotuyuzde team fightlarda felan kötüyüz mighty thor raging kid felan eahueauhea ama iyi pick alırsak eziyruzyuce bonepart beni de girdiginde gorursen steamde invite et hatta simdi oynuyorsanız edin merak ettim beraber akarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 aga işte eksik olursa bakarım geç atıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=71s34_yZg5g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Report gayet güzel çalışıyor sürekli geri dönüş alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Gençliğini dota başında geçirmemiş , League of Legends ile tam anlamıyla(böyle demek daha doğru olur sanırım) moba ile tanışan(birebir olmasada deny vb.) birine dota 2 yi öğretmek konusunda yardımcı olabilecek biri varmıdır ? Yok mudur ? Girince acemi acemi insanların oyununu zehir etmek pek istemem :c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bot oyunları ne kadar sağlıklı bilemiyorum ama en azından hero skillerini itemleri,last hit olaylarını öğrenene kadar deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 botlar easyde tokatlıyor beni sdfs baya unutmusum ya.böyle olmazsa olmaz denilen püf noktaları var mı skiller vs çözülür zamanla da.mesela başlangıçta ne alınmalı fln.item konusunda bilinçli olmak lzm birde brightness neden calısmıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 red l4d2 yide elimizden öğrendin bunu kendin öğren ya :/ gel 1v1 oyun atalım hem öğrenirssin hemde gelecekte kullanacağım scoreboard ssleri oluşur. ps: senin yüzünden brightness a doknudum oyun karanlıklaştı. geri döünüşü yok felan yazsana be ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 aydınlatma olayını manual olarak config'ten ayarlayabiliyorsunuz.başlangıç olarak şimdilik önerilen itemleri al zamanla öğrendikçe kendi yolunu bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ekmek al, su al, sonra paran olursa ayakkabi mayakkabi bakarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 botların boktan kısmı hile uyapıyolar bi skill tam kac dmg vucanı bildiginden direk snipelayabiliyolar felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 lütfen bi invite :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Benim keyde 3 gün önce geldi botlara karşı oynuyorum noob game yapmak isteye varsa eklesin kehrareth nickim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Yaklaşık 15 tane oyun attım. Arkadaş 1 tanesi bile 5v5 bitmez mi? Hepsinde ya bizden ya karşıdan eksiklik vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 fazla fazla oyun attıkça leaver neredeyse hiç kalmıyor. Başlarda öyle, dota nedir hiç bilmeyen ama deneyen insanlar bir bakıp çıkıyor filan. baktı çok ölüyor, sıkılıyor çıkıyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Alcest said: Benim keyde 3 gün önce geldi botlara karşı oynuyorum noob game yapmak isteye varsa eklesin kehrareth nickim sen ne aziz bi insanmışın ya ben bile bilinçli halimle gittim direk normal oyunlara girdim zehir ettim millete lol (gerçi bot yoktu galiba ben başladığımda vardıysa bile bilmiyodum çok sora öğrendim botla oynanabildiğini)acemi oyunları için de wind runner tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Heroları biliyorum eskiden çok oynardım dota ama ne bileyim direk girmek istemedim normal oyunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Yahu al support hero kurye al sora ucur kuryeyi git wardla lanede hero harrasla yanındaki kassın stack pull yap bu kadar basit. Bunları yapan support yok hatta teşekkür ederler sana onlarla oyun attığın için :D Tabi bunları yaparken ölmemeye dikkat et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar