Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Bunun v2'si bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 sdfsd forumda temizlik var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Hemen de kirlet :D Dota 2 toplanıp oynayalım başlığı fazla mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 phantom lancer gelmuş. detayları cyborgmatt koysun, paylaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 sonraki haftaya da ogre magi gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 full screen oynadığımda oyun çok kasılıyor yüksek çözünürlükle. windowed fulscreen oynadığımda 1680-1050 de yağ gibi akıyor anlamadım hiç bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 http://www.cyborgmatt.com/2012/05/dota-2-2nd-may/ luna <3 rubick için stringler falan eklenmiş. bitime en yakın hero ogre magi gibi duruyor ama nessaj da olability. hatta dirge de olabilir. bitmiş gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 swap,kick,concede özellikleri de gelse artık ne güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Gelinde oyun atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 backpack, mackp[ack biseyler koymuslar, bi kere tikladim, sonra nereye gitti goremedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 bu degişir haftaya tekrar kötü direk http://www.cyborgmatt.com/wp-content/uploads/2012/05/Dota2_BrewmasterIcon.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 aquila said: backpack, mackp[ack biseyler koymuslar, bi kere tikladim, sonra nereye gitti goremedim ama. bug sanırım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 http://adamcbeamish.com/wp-content/uploads/2012/05/Bottle3-620x930.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Güncelleme baya sürdü hala sürüyor 300 kb/sn. Lancer dışındada baya güncelleme bekliyorum :D 2şer Hero koymaya başlasalar ne güzel olur daha hızlı çıkar oyun. S2 games bile 2şer hero eklemeye başlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Güncelleme baya büyük eskilerine göre ama içerik o kadar fazla değil. Phantom'a çok kastılar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 fixmen said: Güncelleme baya büyük eskilerine göre ama içerik o kadar fazla değil. Phantom'a çok kastılar herhalde. belki ileriki pre patchle karışık bişeyler vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 abi baydım ya bi matchmaking algoritması felan yazsınlar nedir bu sürekli lol bebeleriyle ruslarla felan oynamak zorunda kalıyorum delircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 denk gelirse patiden 5 kişi toplanıp oyun atıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=XvHJb6G2YWw&feature=g-all-u abi 5:30'da lich'in çilesi izleyin kaçmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 aaahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 ya bi de arada phaseboots basıp arayı açıyo ya gsdgasgda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Haha bazıları cidden çok iyi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 arka arkaya 9 oyun kaybettim, hepsinde takımda 3 tane 0 10 bitiren birileri oldu minimum 3 kere 4 tane rus geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 e hepsinde sen varsin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 knoxville said: http://www.youtube.com/watch?v=XvHJb6G2YWw&feature=g-all-u abi 5:30'da lich'in çilesi izleyin kaçmasın ahaha lich çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar