Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 zevk meselesi zaten sanki annemiz ya da esimiz dostumuz. saka gibi adamlar var forumda. cameron 165 wilde 171 cuce sevmem ben ornegin. uzun olacak kadin. cameron cirkin degil zaten ama ne biliyim sahsim adina su salak muhabbette wilde ile kiyaslayamiyorum. hani cameron hulya avsar falan anca belki yani. o zaman daha guzel evet hulyayida begenmem ben pek. meh abarttim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Sadece guzelligi ile degil dizideki karakteri ile de dover olivia ablamiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 spo yeme dikkat et. deliler var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Olivia heykel gibi kız, zehir gibi de gözleri var. Her close-up sahnede penisim seğiriyor. http://i.imgur.com/ZIJjT.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Ulan ne bölümdü ya! Kurudum resmen. Her sezon sonuna doğru kahrediyorlar adamı. Final gibi bölümde finalde ne olacak çok merak ediyorum. Genelde bu final olurdu. Neyse 2 gün kalmış finale. Ama şu bölümün üstüne hiçbir final doyurmaz. 21 Ulan House yapılacak şey mi. Tamam biliyoruz seni ama ulan Wilson yav. Adamın 5 ayı kalmış savaş mavaş diyorsun kendini içeri tıkamak içinde herşeyi yapıyorsun. Ne olacak sen içerde kanser olacan Wilson'ın son zamanlarında yanında olamadın diye. Wilson'da garibim 5 ayı kalmış, tek dostu içerde. Tabi daha kesin değil ama yırtması zor gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Bu final House a yakışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Çok güzel bölümdü, ama ben de hayal kırıklıgına ugradım. Hala 6. sezon finalinin kalibresinde bölüm çekemediler, creative bir kuraklık var zaten o noktadan sonra. Ve herşeye yansıdı o noktadan sonra. Arada yine god tier bölümler oldu ama hep bir declineda kaldı. O yüzden bitirmeleri gerekti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Ya çok umdum bi Six Feet Under finali tadını yakalamalarını ama yok yani, olmadı. http://www.youtube.com/watch?v=el4eUKmLujg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 güzel bitirdiler ya. sevdim ben. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 abi final 2 saat olmicak mıydı? benim indirdiğim bölüm 44 dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Geri kalan süre kamera arkası ot bok püsür, no big deal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 mokoko said: abi final 2 saat olmicak mıydı? benim indirdiğim bölüm 44 dakika. Buna çok canım sıkıldı 2 saate hazırlamıştım kendimi ben de,peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 İyi güzel de, House aslında sen şöyle düşündün, yok sen böyle düşündün şeklinde "ulterior motive dissection" kısımları feci bayıyor bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 bildigin sıçıp batırmışlar ya hiç beğenmedim açıkcası edit: he cenazede manly tears geliyodu orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 House'un esinlediği şeyi Sherlock Holmes biliyorsanız dizinin finali pek de şaşırtıcı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ben sevdim finali. mutlu son iyidir. chase md bekliyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ya evet orası öyle, tahmin ettim ama 8 yıllık ana yüreği var insan ister istemez üzülüyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mükemmel Mükemmel bir son ne yazıkki son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Iyi bolum, cok kotu son. Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 akirafes said: Mükemmel Mükemmel bir son ne yazıkki son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Genel olarak çok beğenilmemiş gibi de... Bence çok çok güzel finaldi, daha güzel bitemezdi zaten. Ayrıca esinti kaynağına da çok uygun bir final olmuş... Edit: ufak bir düzeltme, çok ufak bir eksiği vardı. Bunca senenin hatrına orada minimum düzeyde bile olsa rol alması gereken tek bir kişi daha vardı. Özellikle onun için biçilmiş kaftan bir sahne de yazılmışken, olmalıydı. O kişinin olmaması eksik kaldı. O da olsa mükemmel olurdu. Şimdi mükemmelin bir gıdım gerisinde. Kimden bahsettiğimi izleyenler anlamıştır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 swan song u izliyor muyuz özet mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 xunn said: akirafes said: Mükemmel Mükemmel bir son ne yazıkki son. AHAHAHA GIF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 forgiver said: swan song u izliyor muyuz özet mi Memorial tarzinda bir sey o. Cok guzel olmus ama izleyin kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar