oldun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 jofri kitapta saksı degilim ben faln diyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 i'm saksı and i know it diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Arya'nın isim verdiği adam çok iyi değil mi ya. ses, konuşma, duruş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 vercen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Sparkcaster said: yerde tekmeliyodu normalde en az bir hafta ban yemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 nomsaR said: Arya'nın isim verdiği adam çok iyi değil mi ya. ses, konuşma, duruş. (tu) olayı nedir aganın merak edıorm dogrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 olmammış dörtlük ilk fırsatta sattın dostunu robb stark kütürtedecek bedenini atın üstünde bilmeden bindiğin kızkardeşin gibi winterfellden yola çıktı yiğitler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Cystein said: vercen mi? İsim vercem, Cystein. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 fazla senaryo olabilir ama o herifin kızıllardan oldğunu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Nasil yani, komunist mi adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 warrocktr çalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Suark said: nomsaR said: Arya'nın isim verdiği adam çok iyi değil mi ya. ses, konuşma, duruş. (tu) olayı nedir aganın merak edıorm dogrusu http://29.media.tumblr.com/tumblr_m3pxhfUnDs1qecmr0o1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 ahaha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 bana yeni dank etti, ölen atcının o şirin atcı olduğu... ulan o warden of far east olucaktı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Rerore said: olmammış dörtlük ilk fırsatta sattın dostunu robb stark kütürtedecek belini, cenk etmek meşk etmeye benzemez winterfelle geri döner yiğitler gibi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Sam said: Suark said: nomsaR said: Arya'nın isim verdiği adam çok iyi değil mi ya. ses, konuşma, duruş. (tu) olayı nedir aganın merak edıorm dogrusu http://29.media.tumblr.com/tumblr_m3pxhfUnDs1qecmr0o1_500.jpg Ahah yalnız hazır olun artık bütün online mmorpglerde bu adamın imitasyonlarını göreceksiniz. hatta bu adam gibi konuşmaya çalışıp saçmalıycaklar falan. of hahaah çekilir çile değil. artık mmorpg oynamadığıma sevindim nerdeyse. uo mytharria serverda herkes önce drow açıp sonra renegade oluyo diye drow ırkını kapadıydılar hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Sparkcaster said: yerde tekmeliyodu normalde of ya bunu yapmaları lazımmıs cok uzuldum yapmadıklarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 o zaman bizde offline mmorpg oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Ardeth said: Ahah yalnız hazır olun artık bütün online mmorpglerde bu adamın imitasyonlarını göreceksiniz. hatta bu adam gibi konuşmaya çalışıp saçmalıycaklar falan. of hahaah çekilir çile değil. artık mmorpg oynamadığıma sevindim nerdeyse. uo mytharria serverda herkes önce drow açıp sonra renegade oluyo diye drow ırkını kapadıydılar hahahah lol mesajı axedice attı sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 dreagloth said: kitapta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prisontable Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 2.sezon 2.bölümün erken yayınlanmasıyla ardarda 2 bölümü izleyip sıkılıp bırakmıştım ben de. devam eden dostlarım senaryodaki ölü toprağı kalktı diyorsanız yine başlayayım diyorum. gidişatı nasıl şimdi dizinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar