screwy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 9. bolum ismi sakatmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 yarası olan gocunur noldu 2 kelime bişe yazdıkda ağzınıza sakız olduk hemen jasdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 9. bölüm tahmin ettigim olaya ait ise bomba olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=kmRWVZ5ny0I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 http://img.gawkerassets.com/img/18fz4mneregexjpg/original.jpg başarılı reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=C1pbtBX9Kok#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=C1pbtBX9Kok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 THOROS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 sophie mi o sevişen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Bir Rome değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 cantug said: sophie mi o sevişen ? sevişen Ygritte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 CNBC-E Dergi mart sayısında game of thrones bardak altılığı veriyolar 4 tane (greyjoy,lannister,stark,targaryen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 niye her mesaj attığım konu canlılığını yitiriyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 HarveyQuinn said: niye her mesaj attığım konu canlılığını yitiriyor :( ahah bu bana da çok oluyordu ya sonra alıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 kevin spacey gelip joffreyi öldürsün ne olur. hayır tüm kitapları okudum ama şunu istiyorum direk ya. ayrıca bir üstteki mesajı alıntılamıyoruz dikkat çekmek istemiyorsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 HarveyQuinn said: CNBC-E Dergi mart sayısında game of thrones bardak altılığı veriyolar 4 tane (greyjoy,lannister,stark,targaryen) Daha öncede kamera arkası dvdsini verdiydi aldım ama nerede allah bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Lectre said: kevin spacey gelip joffreyi öldürsün ne olur. hayır tüm kitapları okudum ama şunu istiyorum direk ya. ayrıca bir üstteki mesajı alıntılamıyoruz dikkat çekmek istemiyorsak. herkes bana baksın istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 dizi ustunden takip ediyorum kitabi okumuyorum. istesem de okuyamam da ; stannisin hayvan gibi ordusu o savasi alamdi ya, sogudum.. yani tarihte bole bisi gorulmemistir. karada ve denizde ustun olan ordu 2 katakulle ole dusmez. kurtlar vadisi sacmaligindan baska bisi degil. bilmiyorum belki benm kacirdgim bisiler vardir diyorum ama sanmiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Okehazama bu asyalı bu yapar dersen daha yakın örnek istersen malazgirt savaşına bak orcan. daha sürüyle var böyle örnek. Bide zaten savaşta sayıca üstün olan taraf Lannister-Tyrell ekibi.Hani Stannis'in savaşı kaybetmesi çok doğal zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 malazgirt savasi ile su savasi karsilastirmicaksin herhalde kardes sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 stannis 5 kati orduyla geldi diye biliyorum ben :) sonradan eklenen lanistleri saymiyorum cunku savas yonu belli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Sayıca üstün olan taraf kazanıcak diye bi olay yok maksadında malazgirt dedim zaten.Bianda katakulliye giden çok ordu var savaşlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 1 nisan değil mi başlangıç tarihi. ne kasıyonuz lan bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 dediklerinizin hepsi hatalı kitapta stannis yanında pipisiyle geliyor ve pipisine dövdürtüyor herkesi okusaydınız bilirdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar