Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Kitaplardan spoiler yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

di said:

maxigenous said:

Şimdi konular da birleştiğine göre yasak falan manası hiç kalmadı.

Benim söylediğim şey son derece basit.

Spoiler görmek istemeyen spoiler açmaz. Bu kadar.

Ayni dili konustugumuzdan baya baya suphe ettim ben.

Zira;

Dizinin izledigimiz bolumunu tartismak icin spoiler tag'i kullaniyoruz, zira henuz izlemeyen adam pic etmek istemiyoruz. Dolayisiyla izledikten sonra gelip tabiki acacagim spoiler'i.

Gelip birisi spoiler icine dizinin ilerleyen bolumlerinde olabileceklerden spoiler verirse ayari veririm, ustune beline odun versinler diye dua bile ederim.

Ha hala "kitaptan spoiler" diye yazacaklar diyorsan utopyaya bi tatil diliyorum.

soldaki spoiler tuşuna bastığında spoiler açıklaması gir diyor. Gayet güzel bir özellik spoiler verecek olan nereden verebileceğini yazabilir. Sen spoilerı geçmiş bölümü tartışmak için kullanıyorsun diye spoiler olgusu bu şekilde sınırlanmak zorunda değil. Spoiler spoilerdır bu kadar basit neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz anlamıyorum gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ahahahahahaha

yutupçu said:

My dog was biting on the toys shown in the video and by chance he ended up making a sound which sounded like the game of thrones music.That turned into this.. The audio ais indeed recorded on these very toys...from my phone and then auto-tuned to sound like the way it does.
Special thanks to my dog 'Simba' for allowing me to use his toys for this video..
Those awaiting the Metal Gear Solid cover must know we are working hard to get it ready. Since youtube is our 'fun' thing and like a lot of people we cant dedicate all our time to making videos given the nature of our paying jobs.
That being said, this video is just for fun, no copyright nonsense intended.
you are welcome to use the Audio as your ringtone or in a video or whatever way you feel you may want to use it, just send credit back to this video.

http://www.youtube.com/watch?v=IS01jgGyGeI
Sosyal ağlarda paylaş

maxigenous said:

soldaki spoiler tuşuna bastığında spoiler açıklaması gir diyor. Gayet güzel bir özellik spoiler verecek olan nereden verebileceğini yazabilir. Sen spoilerı geçmiş bölümü tartışmak için kullanıyorsun diye spoiler olgusu bu şekilde sınırlanmak zorunda değil. Spoiler spoilerdır bu kadar basit neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz anlamıyorum gerçekten.

Abi olmayan seyi kanitlamaya calisan sensin su anda. Kimse kitaptan yazdigi spoiler icin kitaptandir diye yazmadi simdiye kadar. Arizanin sebebi o. Sorun sistemde degil, kullanmayan tiplerde.

Neyse uzatmayalim, bir kac haftaya bi tanesi daha duser, o zaman "aha iste bu" diye ornekleriz, daha rahat anlasiriz. =)
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

bide kitaptandır da yazsa açıp bakabiliriz istemeyerek. O an ki meraka yenilip.

Yani ne gerek var ki, okumayaydınız abi madem böle yapıcaktınız heh.

Kendi içinde çelişen bir cümle olmuş, özetle açıp okurum yazmasınlar desen daha güzel olurdu.

Kendi fikrimi sorarsanız bir film hoşuma gidince baştan sona spoiler verseler de, gene izlerim, spoyuda açarım güzelce de okurum, özetle tınlamam o konuda, keşke herşeyde bu kadar geniş olsam yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

maxigenous said:

Abi olmayan seyi kanitlamaya calisan sensin su anda. Kimse kitaptan yazdigi spoiler icin kitaptandir diye yazmadi simdiye kadar. Arizanin sebebi o. Sorun sistemde degil, kullanmayan tiplerde.

Neyse uzatmayalim, bir kac haftaya bi tanesi daha duser, o zaman "aha iste bu" diye ornekleriz, daha rahat anlasiriz. =)

Tamamdır örnek üzerinden konuşuruz öyleyse =)

Ama yine de spoilerdan korkan hiçbir spoilera bakmasın bu arada =P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...