cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 sakin ol şampi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Bir sürü kişiden gelen tepkileri de dinleyerek aramızda konuşup öteki konuyu bölümden kaldırdık. Konuşun burada kendi aranızda. Kitap konuşmak yasak değil ama kitaptan SPOILER vermek yasak. Bölüm kamuoyunun en büyük derdi Arya Tywin'le evlenip, dragon'ları tame edecek gibi spoilerlar olduğu için verenlere de uygun muamele gösterilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 " Arya Tywin'le evlenip, dragon'ları tame edecek " gerçekten böyle çıkarsa selfban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Var mı böyle bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Tabiki var. Dany ile yuri yapıp beraber kraliçe olacaklar hatta Bran Tywin'i öldürdükten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 GERGE said: Bir sürü kişiden gelen tepkileri de dinleyerek aramızda konuşup öteki konuyu bölümden kaldırdık. Konuşun burada kendi aranızda. Kitap konuşmak yasak değil ama kitaptan SPOILER vermek yasak. Bölüm kamuoyunun en büyük derdi Arya Tywin'le evlenip, dragon'ları tame edecek gibi spoilerlar olduğu için verenlere de uygun muamele gösterilecek. çok mantıksız bir karar olmamış mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 burası artık girilecek bir konu olmaktan çıkmış bariz bir şekilde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 oo kitap yasaklanmış, isterseniz toplayıp yakalım hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 kitap konuşulacaksa karalama defteri bölümünde konuşulsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Ne ilginc, bazilari kitap konusmak yasaklanmis seklinde anlamis, bazilari kitap konusmak tamamen serbest seklinde. Benim anladigim: Dizinin en son vardigi noktaya kadar olanki bolumleri kitapla karsilastirmak serbest. Ancak daha ilerisi icin kitaptan spoiler vermek yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 neler neler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 olaylar olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Komutan said: ... Dizinin en son vardigi noktaya kadar olanki bolumleri kitapla karsilastirmak serbest. Ancak daha ilerisi icin kitaptan spoiler vermek yasak. herkes dizinin son geldigi yere gelmeyebilir o yuzden spoiler yasak kardesim bunda anlamayacak ne var spoiler basliginda da belirtin nerden ne veriyosaniz artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 tamam iste kitaptaki olaylardan dizinin geldigi son yere kadar, spoiler icinde paylasmak yasak degil. dogru demis adam. dizi ve kitapla ilgili her turlu sey zaten spoiler icinde olmalı. ama ayrıca dizi izleyenlere kitaptan spoiler verme durumu da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 dizinin son geldiği yere gelmeyenin son sayfada ne işi var, veya spoilerları niye açıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 cümle acik degil, dizinin son geldigi yere kadar konusmak serbest gibi algilaniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Gereksiz atarlardan kacinalim, elbette spoiler icinde konusmaktan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 len spoiler açıklamasına yazın işte 6. bölüm yok 6. bölümün kitap kısmı fln diye zor bişey değil günlerdir çözemediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Aynen öyle abi. Ben mesela arada kitapta diziye göre farklı ne olmuşsa yazıyorum spo başlığına da ekliyorum dizide şurası kitapta nasıldı gibisinden henüz şikayet almadım. Öküz gibi bodos kitap anlatmayinca sorun olmuyor. Ben öyle spo basligi yapmama rağmen birisi açıp okursa kusura bakmasın kendinden ötürü spo yemiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 GERGE said: Tabiki var. Dany ile yuri yapıp beraber kraliçe olacaklar hatta Bran Tywin'i öldürdükten sonra. spoiler değil mi bu ? En azından böyle olmayacağını söylemiş oldun. spiler yassaah. Şaka bir yana ne manasız bir olay oldu bu ya. Spoiler'a tıklarsan başına gelecekten sen sorumlusun nedir o yasak bu yasak, kitap yok şu yok. Ben dizide göreceğim diyorsan açmazsın spoilerı. Spoilerı yazacak olan da isterse kitaptan - diziden - kıçımdan diye yazabilir daraltmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bi tane dallama yüzünden dagıldı gitti topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Nessaftw said: xunn said: said: Sana bile hakaret eden adamı göz göre göre es geçip ergen sorunları olan birine yanıt veriyor diye hakkımda ban talebinde bulunman bana gülünç geliyor. Yok, hakaret etmeden konuşamıyorsun, gerzek gerzek laf ediyorsun, sen kendince subtle sanıyorsun ettiğin lafı da hiç subtle değil, sonra da böyle laf yiyorsun oturup aglıyorsun. Ben de gece yatmadan önce gözyaşlarından demledigim çayımı içip yatıyorum. Stay buttmad. Aile dramlarını canlı yayın gibi foruma haykırdığın günleri daha dün gibi hatırlıyorum o xunn kimliğinden böyle 4chan müptelası olup üzerine bir de bad ass rpsi yaparak kurtulman biraz zor. Hayatta olduğun yerde sayıp duruyorsun sağa sola saracağına kendine sarsan iki dk algılayacaksın gerçekleri. En azından yaşın geç olmadan geleceğini kurtar yoksa sen bu bastırılmışlıkla 30 yaşını zor görürsün, depresyon kapıda bu gidişle uyarmadı deme. Ağlayan yok sayende gülen var. Nihayetinde hayatta en ufak yol alamamış birinin görmüş geçirmiş edasıyla her konuya dadanıp çaresizlik içinde milletle didişmesinin, sağa sola resimler koymasının dışında bir şey yapamayışını ibretle izliyoruz. Sen takıl böyle. AHAHAHAHAHAHAHAHAH http://i.imgur.com/Ntulh.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Arkadaşlar en uzun benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 sıçtınız bıraktınız konuyu ya, şimdi bütün kitapcılar buraya doluşucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar