Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Kitaplardan spoiler yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Bir sürü kişiden gelen tepkileri de dinleyerek aramızda konuşup öteki konuyu bölümden kaldırdık. Konuşun burada kendi aranızda. Kitap konuşmak yasak değil ama kitaptan SPOILER vermek yasak. Bölüm kamuoyunun en büyük derdi Arya Tywin'le evlenip, dragon'ları tame edecek gibi spoilerlar olduğu için verenlere de uygun muamele gösterilecek.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Bir sürü kişiden gelen tepkileri de dinleyerek aramızda konuşup öteki konuyu bölümden kaldırdık. Konuşun burada kendi aranızda. Kitap konuşmak yasak değil ama kitaptan SPOILER vermek yasak. Bölüm kamuoyunun en büyük derdi Arya Tywin'le evlenip, dragon'ları tame edecek gibi spoilerlar olduğu için verenlere de uygun muamele gösterilecek.

çok mantıksız bir karar olmamış mı bu?
Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

...
Dizinin en son vardigi noktaya kadar olanki bolumleri kitapla karsilastirmak serbest. Ancak daha ilerisi icin kitaptan spoiler vermek yasak.

herkes dizinin son geldigi yere gelmeyebilir o yuzden spoiler yasak kardesim bunda anlamayacak ne var
spoiler basliginda da belirtin nerden ne veriyosaniz artik
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen öyle abi. Ben mesela arada kitapta diziye göre farklı ne olmuşsa yazıyorum spo başlığına da ekliyorum dizide şurası kitapta nasıldı gibisinden henüz şikayet almadım. Öküz gibi bodos kitap anlatmayinca sorun olmuyor. Ben öyle spo basligi yapmama rağmen birisi açıp okursa kusura bakmasın kendinden ötürü spo yemiş olur. 
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Tabiki var. Dany ile yuri yapıp beraber kraliçe olacaklar hatta Bran Tywin'i öldürdükten sonra.

spoiler değil mi bu ?

En azından böyle olmayacağını söylemiş oldun. spiler yassaah.

Şaka bir yana ne manasız bir olay oldu bu ya. Spoiler'a tıklarsan başına gelecekten sen sorumlusun nedir o yasak bu yasak, kitap yok şu yok. Ben dizide göreceğim diyorsan açmazsın spoilerı. Spoilerı yazacak olan da isterse kitaptan - diziden - kıçımdan diye yazabilir daraltmak için.
Sosyal ağlarda paylaş

Nessaftw said:

xunn said:

said:
Sana bile hakaret eden adamı göz göre göre es geçip ergen sorunları olan birine yanıt veriyor diye hakkımda ban talebinde bulunman bana gülünç geliyor.

Yok, hakaret etmeden konuşamıyorsun, gerzek gerzek laf ediyorsun, sen kendince subtle sanıyorsun ettiğin lafı da hiç subtle değil, sonra da böyle laf yiyorsun oturup aglıyorsun.

Ben de gece yatmadan önce gözyaşlarından demledigim çayımı içip yatıyorum.

Stay buttmad.

Aile dramlarını canlı yayın gibi foruma haykırdığın günleri daha dün gibi hatırlıyorum o xunn kimliğinden böyle 4chan müptelası olup üzerine bir de bad ass rpsi yaparak kurtulman biraz zor.

Hayatta olduğun yerde sayıp duruyorsun sağa sola saracağına kendine sarsan iki dk algılayacaksın gerçekleri. En azından yaşın geç olmadan geleceğini kurtar yoksa sen bu bastırılmışlıkla 30 yaşını zor görürsün, depresyon kapıda bu gidişle uyarmadı deme.

Ağlayan yok sayende gülen var. Nihayetinde hayatta en ufak yol alamamış birinin görmüş geçirmiş edasıyla her konuya dadanıp çaresizlik içinde milletle didişmesinin, sağa sola resimler koymasının dışında bir şey yapamayışını ibretle izliyoruz.

Sen takıl böyle.

AHAHAHAHAHAHAHAHAH

http://i.imgur.com/Ntulh.gif
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...