Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 abi şu çok saçma bi savunma bence... yani üstte dediğim gibi daha önce niye kalkan vermişler tyrion'un eline... 50 lira ödeyip bi çift ağız balta alamamışlar mı? Hayır yani bu sadece yapımcının kendi saçma sapan dangalak bir yorumu olaya. Sonra güzel toparlasalar anlarım da şimdi adam durduk yere çift ağız baltayla dolaşıyor falan zayıf yani. Kitap okuyan adam bundan dolayı sitem ediyor. En ufak örneği veriyorum OHAAA SPOO diye çıldırmasın millet diye. Yoksa çok ayı örnekler de var bu tip şeylere. balta diyip gidiyorum şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Gercekten de o catismada balta yerine kalkan kullandirilmasi kitaba buyuk saygisizlik. Bu kadar buyuk bir degisikligi yapmaya nasil cesaret etmisler anlayamadim. Tabii o savasta balta kullanmayinca, bunda balta kullanmasi da cok sacma olmus. Zamaninda bir balta bulmus olmasa, King's Landing'de balta bulmasi mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 oha nasıl olur ya sinirden kolumu kopardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 bence daha uygun, orda zorunluluktan kendi kıcını krutarmak ıcın yerden aldığın kalkanla bırıne vura vura ilk kez öldürmesi. AMAN TANRIM BALTA GERI GELDI!!!! heycanından daha anlamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 tyrionun elinde kalkan veya balta olması gibi minör dizinin devamlılığında önem arzetmeyen bi konu için mi bu kadar tantana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 ya aga ağır tatavasınız. daha büyük örnek veririm ama vermek istemiyorum spo olmasın diye diyorum siz baltaya kitlendiniz yine. hani kadınlara 1 saat konuşursun da 2 kelimeyi seçip onunla kontra atak yaparlar ya aynı şeyin farklı rengisiniz yeminlen... balta değil mesele... demek istediğim gereksiz yere bazı şeyleri değiştirip/ekleyeceklerine büyük şeylerde sıçıyorlar madem bari bu gereksizlikleri yapmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Dizinin süresime göre senaryonun şekillendirilmesi lazım. Birşeylerin kesilmesi illaki gerekiyor. Senaristler ve yapımcılar karar veriyor ona. Yapcak bişi yok. Belki eklenmeyen şeylerin girişi, hikayelendirilmesi çok uzun sürüyordur. Dizinin süresi buna yetmiyordur. "Bunu nasıl koymazlar"ın aslında tonla cevabı mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Cystein said: ya aga ağır tatavasınız. daha büyük örnek veririm ama vermek istemiyorum spo olmasın diye diyorum siz baltaya kitlendiniz yine. hani kadınlara 1 saat konuşursun da 2 kelimeyi seçip onunla kontra atak yaparlar ya aynı şeyin farklı rengisiniz yeminlen... balta değil mesele... demek istediğim gereksiz yere bazı şeyleri değiştirip/ekleyeceklerine büyük şeylerde sıçıyorlar madem bari bu gereksizlikleri yapmasınlar. LOL NO BYEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Flameoffear said: Dizinin süresime göre senaryonun şekillendirilmesi lazım. Birşeylerin kesilmesi illaki gerekiyor. Senaristler ve yapımcılar karar veriyor ona. Yapcak bişi yok. Belki eklenmeyen şeylerin girişi, hikayelendirilmesi çok uzun sürüyordur. Dizinin süresi buna yetmiyordur. "Bunu nasıl koymazlar"ın aslında tonla cevabı mevcut."BUNU NASIL EKLERLER"İN CEVABI DA VARMI ACEBA?! ya abi cidden cidden diyorum yok bişey demiyrum diyemiyorum. kaç sayfadır götlerinden uydurup bir şeyler eklemesinler olanı değiştirmesinler (bakın çıkarmasınlar demiyorum blackfish'inden edmure'a kadar bin karakteri sildiler zaten umrumda değil) sadece aynı süre içinde bir şeyler değiştireceklerine aynı bıraksınlar, ya da sileceklerine uyduruk bir şeyler eklemesinler diyorum. çünkü ekledikleri çok uyduruk şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Dizide cok seyi degistirmisler diyenlere ev odevi: Walking Dead'in cizgi romanini okuyun, dizisini seyredin. Starship Troopers'i okuyun, sonra filmi seyredin. Uc Silahsorler'i okuyun, son film uyarlamasini ve doksanlarda yapilan uyarlamayi seyredin. Sadece bunlari degil, isterseniz simdiye kadar uyarlamasi yapilmis kitaplarin % 99'unu once okuyup sonra uyarlamayi seyredin. Belki ondan sonra Game of Thrones'un aslinda romanlara ne kadar sadik bir uyarlama oldugunu takdir edersiniz. Bunu her uyarlama illa uyarlandigi kaynaga sadik olmali dusuncesiyle soylemiyorum. Uyarlama cok farkli olmasina ragmen ortaya iyi bir is cikabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 lan izleyin gecin, ne cok konusuyosunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 çöfke neden yenı kılcı yaptırıyo malmı bu? valerian steel neden kullanmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Burda eser sahibi ses etmiyorsa, afedersinde bize bok yemek düşüyor. Yani o kitabı yazan adam yol vermişse bizimkisi zenginin malı züğürdün çenesinden öte geçmez. Yapımcıda tonla para verirken her türlü kesimi çekmek ister. Sizde okadar para verseniz "ulan bi avuç adam izlesin de kitabın aynısı olsun" demezsiniz. Sen kitabın aynısını görmek istiyorsun, ötekisi dizi daha iyi diyor. E insanların çoğunluğu diziden önce bilmediği için kitabı dizi daha iyi geliyor. Normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 LOTR, Harry Potter vs, çatır çatır farklar yok muydu? Bazıları alakasız bazılar önemsiz? Tamamen kitabı senaryo gibi kullanmak çok nadir oluyor kanımca. İlla ki bir şeyler ekliyorlar, çıkarıyorlar, değiştiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 herşeyi geçtim de barristan paşa nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 greyjoylara katılmaya gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Simdi spoiler verdigini sanacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 zaten bu gidişle budget cut olur barristan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Cuce said: bence daha uygun, orda zorunluluktan kendi kıcını krutarmak ıcın yerden aldığın kalkanla bırıne vura vura ilk kez öldürmesi. AMAN TANRIM BALTA GERI GELDI!!!! heycanından daha anlamlı. Saeros said: oha nasıl olur ya sinirden kolumu kopardım +1+1 kombili @kitapseverler: aga sana kitabın aynısı çekcez diyen mi var parasını vermişler hikayeyi almışlar paşa gönülleri nasıl isterse öyle çekerler kitabı okudum, orası böyle değil, iğneyi şurdan geçirdiler, dragonu şöyle büyüttüler, kaleyi şöyle yıktılar diye ağlamanın bir anlamı var mı dizide şu an kurguya aykırı bir şey yaptılar mı, saçma bir olay yazdılar mı yoğğ sadece boş beleş sahneleri dayadılar bu sezon, tad vermedi onu dışında kitabı oku öyle tatmin yaşa diziyi izle tatmin olamıyorsan tekrar kitabı oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 forgiver said: dizide şu an kurguya aykırı bir şey yaptılar mı, saçma bir olay yazdılar mı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 kitabı okumadığımız için ilk bölümdeki kurguya uygun devam ediyor problem reader_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 tabi şu sihir filan pokemon havası katıyor ama orta dünya sayılır oralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Hound ANY MAN DIES WITH A CLEAN SWORD AND I'LL RAPE HIS FUCKING CORPSE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 dizi+kitap'a gitmeyip neden burada ağlaşılıyo onu anlamış değilim. kitabı okumayanlarla şunları tartışsak olmuyo mu? http://www.youtube.com/watch?v=ef-HQniRhtk şöyle falansınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Cuce said: çöfke neden yenı kılcı yaptırıyo malmı bu? valerian steel neden kullanmıyo Widow's Wail'i Tywin düğünde hediye edecek daha var oraya gelinmesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar