Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Kitaplardan spoiler yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

hay bunuda açtım ağzıma sıçim gidiorm ben of ofyae ne işim var abi burda pfff

bunu açma

Bölüm çok vasattı, hound'un 2 adamı 2 ye bölmesi ve Imp e saldırı sahnesi güzeldi.. dizinin zırhlarına baya özeniyorlar beğeniyorum. Finalde garanti dayarlar dragonlu 3-5 sahne başka da bi olayı olmaz finalin sanırım

Sosyal ağlarda paylaş

savaşın o kısmının kitapta nasıl olduğu, spoiler yok

blackwater nehrine girmeye çalışıyo gemiler, tam detayını hatırlamıyorum akıntıyla beraber zincir çekiyolar nehre gemiler orda sıkışınca da wildfire yakıyolar, davosun 3 mü 4 mü oğlu ölüyo orda, stannisin yaveri olan ölmüyo, davosun gemisi felan da patlıyo gemilerin çoğu yanıyo orda, salladhor saan ın gemilerine bişey olmuyo onlar geride kalıyo, stannis de pek oralara girmiyodu yenilince kaçıyo zaten, öyle apaçi gibi kayıkla kıyıya çıkma surlara merdivenle tırmanma felan yok
kara ordusu da güneyden geliyo nehri geçmeye çalışırlarken tywin ve tyreller geliyo kara savaşı orda dönüyo felan

Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand said:

Kitap okuyanlar cevaplandırsın bu sorumu (s02e09)

O wildfire Stannis'in ordusunun ne kadarını yok ediyor, bilen var mı? Kitap okuyanlar? (Kimin öldüğünü kimin kaldığını söylemeyin, kaçta kaçı gidiyor o konuda bir tahmin varsa onu verin sadece)

donanma toplam 200 gemiyle geliyo. 40 gemi (geride kalan salladhor saan'ın gemileri + tek tük zincirden kaçmayı becerebilenler) geri dönüyo. blackwater koy'una girenlerden de sadece 8 tanesi karaya asker çıkarabiliyo.

Sosyal ağlarda paylaş

çok iyi bölümdü bence. Kitaptan farklıydı ama bir diziye göre gayet aksiyon vardı işte.

Yannız çok fazla gösterdiler Cercei'yi ya. Biraz daha savaş hoş olurdu aslında :D

Birde Wildfire patlaması baya iyidi ama ondan önce gerdikleri zinciride koysalardı keşke.

Credits teki Rains of Castamere de ayrı hoştu.

edit:

http://www.youtube.com/watch?v=vMzsbKj6o3Y
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

çok iyi bölümdü bence. Kitaptan farklıydı ama bir diziye göre gayet aksiyon vardı işte.

Yannız çok fazla gösterdiler Cercei'yi ya. Biraz daha savaş hoş olurdu aslında :D

Birde Wildfire patlaması baya iyidi ama ondan önce gerdikleri zinciride koysalardı keşke.

Credits teki Rains of Castamere de ayrı hoştu.

edit:

http://www.youtube.com/watch?v=vMzsbKj6o3Y

Promo sonunda Jorah'ın bagırış:

KHALEESI, PLEASE RESPOND.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...