Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Kitaplardan spoiler yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

7

renly reyiz mortlayınca durulur gibi olan taht kavgasında zenci dayının da yarışa katılmasıyla kral sayımız tekrar 6'ya çıktı.robert'te nası bi haşmet varsa iyi idare etmiş westeros'u, adam hakk'ın rahmetine kavuştu köşebaşındaki manav krallığını ilan edecek neredeyse.

yalnız kitapları okumamama rağmen bölümler bana tatmin edici gelmiyor.hani çok sağlam senaryoyu gereksiz saray dedikodularıyla,ayrıntılarla fln harcıyorlarmış gibi hissediyorum. bi theon'a ana avrat sövüyoruz o tarafta gelişme var.robb'u da cofri'si de tywin'i de al gülüm ver gülüm havasında.khaleesi de baydı artık dragonum da dragonum diye,iyi oldu o ırıspıya uğraşsın dursun şimdi warloğuylan kralıylan.

08 trailer'a baktım da sanırım kalan bölümlerde dizinin gidişatı belli olacak.

Sosyal ağlarda paylaş

fiz

jorah mormont ned'den kaçmış işte köle ticareti yapıyor diye deniz ötesine, orada vaerys bunu casus olarak kullanmaya başlamış, targaryen'lerin yanına yerleştirmiş. vaerys ve robert'e "kız hamile" mesajını uçuran jorah. hatta vaerys suikastin gerçekleşmesi karşılığında jorah'a af çıkartıp geri getirecekti.

Sosyal ağlarda paylaş

baktım da soruyu yanlış sormuşum demin.
Sam said:

fiz

jorah mormont ned'den kaçmış işte köle ticareti yapıyor diye deniz ötesine, orada vaerys bunu casus olarak kullanmaya başlamış, targaryen'lerin yanına yerleştirmiş. vaerys ve robert'e "kız hamile" mesajını uçuran jorah. hatta vaerys suikastin gerçekleşmesi karşılığında jorah'a af çıkartıp geri getirecekti.

yok bunu biliyorum :) diyorum ki ihanet belgeli mi ? yani "hain sen bana ihanet ettin aşgolsun" dedi mi dany ?

Sosyal ağlarda paylaş

fiz

dae bilmiyor bunları ama o maskeli kadın hepsini öğrenmiş bir şekilde, o geçmişteki casusluğuna gönderme yaptı "ihanet" derken. jorah'ın da keyfi kaçtı tabii çünkü dae'nin kulağına giderse aşk hayalleri gg.

belge vaerys'in elinde olabilir muhtemelen.

Sosyal ağlarda paylaş

"The world was simpler in those days, Jaime thought, and men as well as swords were made of finer steel. Or was it only that he had been fifteen? They were all in their graves now, the Sword of the Morning and the Smiling Knight, the White Bull and Prince Lewyn, Ser Oswell Whent with his black humor, earnest Jon Darry, Simon Toyne and his Kingswood Brotherhood, bluff old Sumner Crakehall. And me, that boy I was ... when did he die, I wonder? When I donned the white cloak? When I opened Aerys's throat? That boy had wanted to be Ser Arthur Dayne, but someplace along the way he had become the Smiling Knight instead."

Sosyal ağlarda paylaş

şimdi izledim ben de

tahminler

bu jon snow dangalağı mal mal tayfasıyla dolanırken böyle bi olayın ortasına düştü, hatun da bizim lider de eskiden kargaydı muhabbeti yaptı kesin bu jon snow denen delikanlı sütoğlan ilerde bunların başına falan geçecek mühim bi insan olacak lord mord artık bilemicem.

daneris apla da liseli isyanlarını bitirip zencinin altına yatsın işte, adam en zengin şehrin en zengin adamı falan hayvani bir güç var, zombilerin de desteğini almış. kadın başına ne yapacaktı en fazla? jorah bile dedi ejderhanın kendisi olsan bi bok olmaz tek başına kalırsan diye.

oha lan o kadar da değil demeyin, cercei ile tyrion öyle bi bakıştı ki bu joffrey gidici olabilir, yerine kardeşi olan diğer veleti oturtabilirler.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...