Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
D1'de skiller kitaplar ile geliyor. Skill kitapları bulup okuman lazım. Kitapların da req.'ları var, bazı class'lar diğerlerine göre daha rahat ulaşıyor req.'lere.
Class'lar rogue, warrior, sorcerer D1'de. Bir de Blizzard'ın yapmadığı (sanırım Sierra birine mi yaptırmıştı) yarı unofficial expansion var, onunla da Monk geliyor ki, bence en güçlü class idi oyunda :)
Mesaj tarihi:
Nomak said:

Bıraksalarda tip-leri oyuncular verse birbirine...en sevmediğim yanı şu firmanın böyle yapın böyle olacak şöyle...tövbe tövbe.

Söylemek zorundalar herkes kolay olacak inferno falan diyor.
Mesaj tarihi:
şu annual olayında hata ettik gibi.Diablo III gelince yüzüne bile bakmayacağız.100-120 TL için 7 ay boşa ödemiş olacağım.Onu geçtim vicdansızlar şunca zaman bir Diablo için beta key yollamadı.
Mesaj tarihi:
Izual rütbe olarak Tyrael'in altında bir melek. Burada önemli olarak sadece baş melekleri gösteriyorlar.

Ayrıca sanırım Izual'ın düşmesi çook daha sonra çünkü Izual "Soulstone'ları corrupt etmeyi söyleyen benim" diyor Diablo'ya. Bu videoda ortalıkta daha soulstone'lar olmadığına göre sonradır diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Seru said:

kötü

1- kawawjiri yönecekti, çok renkli b sınıfı anime kıvamında.
2- izual nerde?

Izual Angiris Konseyi'ne dahil olabilecek kadar yüksek seviyeli bir melek değildi ki?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...