BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 warrior dediğin harbi hangisi? ben D1 de oynadım ama belki unutmuşumdur. paladin, barbarian, soso, necro, amazon ve druid yokmuydu?
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 d1 de warrior rogue ve sorceror vardı yanlıs hatırlamıyorsam, barbar necro vs D2 de
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 D1'de skiller kitaplar ile geliyor. Skill kitapları bulup okuman lazım. Kitapların da req.'ları var, bazı class'lar diğerlerine göre daha rahat ulaşıyor req.'lere. Class'lar rogue, warrior, sorcerer D1'de. Bir de Blizzard'ın yapmadığı (sanırım Sierra birine mi yaptırmıştı) yarı unofficial expansion var, onunla da Monk geliyor ki, bence en güçlü class idi oyunda :)
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=0o9kgd6S0lU&feature=youtu.be
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 adamlar artık özellikle bu abimiz aynı şeyi anlata anlata heryerde artık hayattan soğumuştur, çıksa da kurtulsak diyordur :D
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Bıraksalarda tip-leri oyuncular verse birbirine...en sevmediğim yanı şu firmanın böyle yapın böyle olacak şöyle...tövbe tövbe.
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Videoda aslında tip falan yok. Adamın anlattıklarını bilmeyen yoktur zaten
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Nomak said: Bıraksalarda tip-leri oyuncular verse birbirine...en sevmediğim yanı şu firmanın böyle yapın böyle olacak şöyle...tövbe tövbe. Söylemek zorundalar herkes kolay olacak inferno falan diyor.
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 şu annual olayında hata ettik gibi.Diablo III gelince yüzüne bile bakmayacağız.100-120 TL için 7 ay boşa ödemiş olacağım.Onu geçtim vicdansızlar şunca zaman bir Diablo için beta key yollamadı.
behran Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 hacibekirlokumu said: nays. devamı gelirmi acaba
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 kötü 1- kawawjiri yönecekti, çok renkli b sınıfı anime kıvamında. 2- izual nerde?
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Sunun devami olsa izlenme rekorlari kirar herhalde.
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Seru said: 2- izual nerde? evet bende meraktayım izual nerde? D2 de fallen angel diyordu onun için.
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Izual rütbe olarak Tyrael'in altında bir melek. Burada önemli olarak sadece baş melekleri gösteriyorlar. Ayrıca sanırım Izual'ın düşmesi çook daha sonra çünkü Izual "Soulstone'ları corrupt etmeyi söyleyen benim" diyor Diablo'ya. Bu videoda ortalıkta daha soulstone'lar olmadığına göre sonradır diye düşünüyorum.
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Bu video ile D2 arasında ÇOOOOOOOOOOOOK uzun bir süre var :p
Ondskan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Imperius her türlü fallen olur karşımıza çıkar gibi geliyo bana.
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 imperius'un gidiş gidiş değil kesin gelir asfjasgh
Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Seru said: kötü 1- kawawjiri yönecekti, çok renkli b sınıfı anime kıvamında. 2- izual nerde? Izual Angiris Konseyi'ne dahil olabilecek kadar yüksek seviyeli bir melek değildi ki?
Hugrad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mayıs 15 e bişey kalmadı.betaya falan girmemiştim.benim acc sayfasında eu client var onu indirmem gerekiyor değil mi? cahilliğime verin artık:)
Öne çıkan mesajlar