Seru Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 kthxbye said: Buara da böyle hell ve inferno için premade party kurmak isteyenler varsa; DH olarak ranged high dps ve slowlarla kiting destekli role'e talibim :P barbarian ve monk kesinlikle olmalı partide bence +wd yada +wizard ile de tamamlarız 4'ü. ben varım ya lan Wizard. bize önde duracak cengaver monk ve barbarlar lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ben barbarian oynayacam da party'im belli asfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 15 20 saat sürer bence normal, normal oynayan bir insan için, dev postunu görmedim ama herkes ilk kez oynacak sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 The_Delucian said: Sorieno said: Inferno sololanabilecek her class'la dendi defaatle. de, 1-2 sayfa onceydi sanırım kim yazmıstı hatırlamıyorum, Blizz bizim ekip solo kesemedi task force kurduk demisti :) sololanır ama nasıl solo :) laylom olmayacagı suan icin kesin gibi :) Evet ama adamların ne kadar vakit harcadıklarını bilmiyoruz. Zaten söyledikleri; Hell'de çok ciddi vakit harcamanız, çok iyi gear-up olmanız gerekiyor, ondan sonra da Inferno'da her elite pack'e small victory kafasıyla yaklaşıp onlardan da drop almanız gerek ki ancak bu şekilde ilerleyebilirsiniz Inferno'da diyorlar. Oturup buff'la birlikte elite pack farmlayacağız Inferno'da, top tier item'ları aldıktan sonra proceed edebiliriz ancak solo şekilde. Oluşturdukları task force kimlerden kurulu olursa olsun en az bir haftalık gear-up process'ten geçmeden Inferno'da bir şey başaramamış olmaları normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 yanımızda followerlardan sadece bir tanesini taşıyabiliyoruz değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 E tabii, haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Seru said: kthxbye said: Buara da böyle hell ve inferno için premade party kurmak isteyenler varsa; DH olarak ranged high dps ve slowlarla kiting destekli role'e talibim :P barbarian ve monk kesinlikle olmalı partide bence +wd yada +wizard ile de tamamlarız 4'ü. ben varım ya lan Wizard. bize önde duracak cengaver monk ve barbarlar lazım. aynen azizim bi monk garanti lazım bakalım bulacaz sen wizard ben dh +2 ye çıkarız nightmareden sonra (kuzen de oynıycak iyi oyuncudur oda bakalım ne oynıycak, wowdaki guildden de adamlar var tamamlarız partyi sıkıntı yok, sende de vardır zati :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 inceleyenler bilenler bi söleyiversin pls, bu 5 class'ten hangisi daha bir support gibi. böle grubuna buff, aura falan veren bir tane vardır illa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 aura falan monk'da gördüm çakra mıydı neydi adı. tam emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 barbarla monkun var buff'ı hatta herkezin var sanırım ya da dipğerleri biraz tırtoydu sanırım gözüme aklımda kalmadığına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Monk biraz daha support'a yatkın, auranın yanı sıra aoe heal falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 mantra'ydı çakra değildi hatırladım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Eyv monk ile wd arasında kalmıştım, wd secerim full solo akarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 bizim IT'cinin ağzının payını verdim şimdi geldi benim soruma:P benim laptop ve masaüstünün oyunu kaldırıp kaldıramayacağından şüpheliyim iş laptopıma yüklemek istemiyorum dolayısıyla denemem lazım bu beta hala piyasada mı indirip kurup bi deneme yapma şansım hala var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 ahabusite bu siteden bak senin makinalar oyunu kaldırır mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Masakari said: ahabusite bu siteden bak senin makinalar oyunu kaldırır mi diye. eyv ama yine de indirmek istersem?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 valla kelin merhemi olsa başına sürer durumundayım. ayrıca serverlar kapalıydı soylentiye gorede oyun çıkana kadarda açılmayacakmış. zaten beta invite yoksa sende hiç umutlanma denemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 diyosun:/ benim iş laptopında denedim hepsinden pass aldı ama bi de evdekinde denemek lazım :/ ulan çıldırıcam alsam bi türlü almasam bi türlü yeni baştan pc toplamaya bi dünya para kösülücez galiba:/ son bi soru; oyunu aldım iş laptopıma kurdum sonra oldu da başka pc aldım ona yükleyip ordan devam edebilir miyim sence? d2'deki gibi online olarak griş falan olcak dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 evet wow gibi düşün. istediğin yerden login olup kerıktırınla oynayabileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 normal şartlarda sorunu cevabı evet bir kere oyunu aldinmi istediğin makinalara kur oyna sorun olmaz ama ise blizz girince adamların ne yapacağı belli olmaz. denyolar banane yaa insanlar bütün pcleri için ayrı ayrı oyun alacak oynatmam ben oyunumu filan diyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 ya blizzard ın hic birzaman oyle bi sorunu olmadı. accountuna girebildigin surece oyunu istedigin heryerden oynayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 diablo gibi oyunlarda işlemciye ne kadar yük biniyor acaba ya? internet laptopu gibi birşeyim var böyle ram 4, grafik kartım da fena değil ama işlemci; Minimum: Intel Pentium D 2.8 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ You Have: AMD E-350 Processor hoş el altından biyerlerden bulup denerim ama yine de bi sorayım dedim. multisinde gözüm yok ama single takılabileyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 teşekkür ettim arkadaşlar güzide cevaplarınız için.. şu diablo2'mi buliyim de biraz ısınma turu atiyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Ren said: diablo gibi oyunlarda işlemciye ne kadar yük biniyor acaba ya? internet laptopu gibi birşeyim var böyle ram 4, grafik kartım da fena değil ama işlemci; Minimum: Intel Pentium D 2.8 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ You Have: AMD E-350 Processor hoş el altından biyerlerden bulup denerim ama yine de bi sorayım dedim. multisinde gözüm yok ama single takılabileyim bari. Biniyordur. Bir ton fizik davası var çünkü oyunda. Yıkılmalar, ölümlerde ceset parçalarının sıçraması falan gibi detaylar scripted değil, duruma göre değişiklik gösteriyor bu yüzden de her seferinde ayrı ayrı hesaplanıyor. İki hafta önce Q6600 bir bilgisayarda oynarken gayet sorunsuz akıyordu mesela, öyle es kaza duvar yıkılınca falan resmen kağnı hızına dönüyordu. Ha bunda beta'nın etkisi vardır tabii ama sonuç olarak böyle durumlardat ekstra yük bindiğini de gösteriyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Angelic Wings olayı nedir abi? CE alanlara özel bişeymi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar