Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 kovun ama, blizzard ile steam'i aynı cümlede kullanıp akıl vermesi bile o an dayak yemesini gerektiyordu. Ucuz yırtmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 aquila said: o ITciyi kovun. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 BlackLabelSociety said: bişe sormak istiyorum bu konulara uzak olduğum için çok salak saçma bi soru da olabilir makara yapmayın:) diablo3 alacaktım ancak bizim IT'ci biraz bekle oyun çıktıktan sonra key'leri çıkar 30 40 liraya alırsın Steam'den de oyunu indirip oynarsın dedi doğrumudur bu? eğer böyleyse bu kadar millet (cd'si olacak abi beni deli hastayım diyenler hariç) neden cd'ye o kadar para versin diye sormadım da değil Blizzard'ın Steam'le zerre alakası olmadığı için doğru değil. Ama muhtemelen "Rus'çular" oyun çıktıktan bir süre sonra (sanırım sırf bu yüzden Rusya'da haziranda çıkıyordu oyun) ucuza satacaktır. Battle.Net'ten indirip oynama gibi bir opsiyonun olabilir o zaman, ama Blizzard akıllılık edip sadece Rusça oynanmasına izin verirse sıkıntı olabilir o da senin için. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 O değilde IT nedir :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 blizzard uzun süre exp çıkana kadar fiyatta indirimez gitmez. rusya versiyonu çıkınca o keyle heryerde oynayabileceksin, rusya versiyonunu 30 lira falan daha ucuza alabilirsin. ama 30 40 lira gibi bir fiyat diablo 4'e kadar komik bir fiyat bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 abi 20 liralık diablo 2'nin fiyatını oyunun çıkışına 3 hafta kala 60TL'ye yükselten adamlardan bahsediyoruz. Yani cidden 30-40'a oynamak nasıl bir ütopya, nasıl bir hayal dünyası çok merak ediyorum asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 lol cidden. 20 liraydı d2 60 lira yapmış adamlar. ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 çıksada oynasak artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 LOL vay adiler.. Bu bLzz den korkulur abicm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Monthius said: BlackLabelSociety said: bişe sormak istiyorum bu konulara uzak olduğum için çok salak saçma bi soru da olabilir makara yapmayın:) diablo3 alacaktım ancak bizim IT'ci biraz bekle oyun çıktıktan sonra key'leri çıkar 30 40 liraya alırsın Steam'den de oyunu indirip oynarsın dedi doğrumudur bu? eğer böyleyse bu kadar millet (cd'si olacak abi beni deli hastayım diyenler hariç) neden cd'ye o kadar para versin diye sormadım da değil Blizzard'ın Steam'le zerre alakası olmadığı için doğru değil. Ama muhtemelen "Rus'çular" oyun çıktıktan bir süre sonra (sanırım sırf bu yüzden Rusya'da haziranda çıkıyordu oyun) ucuza satacaktır. Battle.Net'ten indirip oynama gibi bir opsiyonun olabilir o zaman, ama Blizzard akıllılık edip sadece Rusça oynanmasına izin verirse sıkıntı olabilir o da senin için. :P En guzeli alican cdyi oynican ya adamlar on yilda bi mutis otesi oyun yapiyo birakalim onlarda kazansin biz de Bu arada benim hatun rus skinti olmaz heralde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 "We also have enraged timers, where if you don’t kill the monsters in a certain amount of time, they enrage and then they do massive damage." "The level of difficulty on Inferno is so high that a lot of people on the dev team can’t test it very effectively. So we’ve actually had to use a specialty group within. We formed a specific strike-team, just for end-game. And their goal was to tell us that this was a challenging and compelling experience." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 9 gün nasıl geçecek lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 iş sağolsun. günlük hayatın sorunlarından sayesinde bir nebze olsun uzaklaşıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 inferno hakkında millet veryansınlarda :) resim normal mobun rare i infernoda 170k vuracakmıs ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Inferno Act 4'den bahsediyorsun ama, oyunun en en en en sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 oyunun en en en sonunu da bi zahmet nerfletmesin yetolar da adam gibi bir hırs yaparak oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 of rüyamda bugün ayın 13üydü çok heycanlıydım falan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 off bitirme projeme de başlamam gerek. 15'inde hem Max Payne 3 hemde Diablo çıkıyor, ay sonu bitirmeyi vermem gerek ve hiç başlamadım. Bunlar çıkana kadar yapıp vermezsem de komple yalan olacak okul bu gidişle sdafads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 14 unu 15 ine baglayan gece saat 0:50 civarı uyuyakalmak, eski kız arkının arayıp acık cinsellik ceki vermesi vsvs ... gibi birseyler head start ı kacırmak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 max payne 3 yalan olur arada sdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 yok ya tek oturuşta bitiririm onu da sonra geçerim diablo'ya, aylardır it gibi bekliyorum resmen max payne'i sadfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 max 3 konsol us versiyonu cikacak 15 mayis gunu. konsol eu versiyonu 18 mayis ve pc versiyonu 1 haziran. euheu. diablo oynanir, nightmare bitirilir falan max gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 insafsız blizzard neden haftaya pazartesi yerine bu pazartesine almadın açılışı sanki Q.Q T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Masquerade said: max 3 konsol us versiyonu cikacak 15 mayis gunu. konsol eu versiyonu 18 mayis ve pc versiyonu 1 haziran. euheu. diablo oynanir, nightmare bitirilir falan max gelene kadar. spottan alıyorum türkiye'de oyunları ya, bu tip oyunlar hep en az 1 hafta önceden satışa çıkıyor spotta sadfsad o tarihlerden hesaplıyorum bende aslında, 15 ortalama bir tarihti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 The_Delucian said: inferno hakkında millet veryansınlarda :) resim normal mobun rare i infernoda 170k vuracakmıs ... 170k ne oha zaten 40-50k hpsi olmayacak mı karakterin ben mi yanlış biliyorum bir de bu resimleri nerden alıyorlar, ce'nin içindeki kitaptan falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar