Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Loex said:

ya gece mal gibi uyanıp karakterimi yaratıp ismini koydum başkası ismini almasın diye. Yok dimi böyle bişey istediğimiz kadar LegolasTR diye karakter açabiliyoruz ?
baska insanlar senin battletagini gordugu icin sadece evet istedigin kadar acabiliyo olman lazım
Mesaj tarihi:
ben akşam uyuyup saat 4'te kalktım, 1 saat oynayıp yine yattım suçluluk duygusu hissedip.

7'de yine kalktım, şimdi geldim işyerindeyim. çok pis pişmanım niye 2 saat daha oynamayıp uyudum diye.

akşam 7-8'den önce giremen artık.

auuuuuuuuuuuuuuu
Mesaj tarihi:
şu an kendimi zor tutuyorum almamak için. ilk çıktığında swtor içinde güzel şeyler söyleniyordu bir gaz onu da almıştım da elimde patladı oyun.
şöyle esaslı bi yorum arıyor gözler. yok mu eleştirilcek olmamış denilcek bi yanı bunun?
Mesaj tarihi:
Serverlar ilk açıldığından beri oynuyorum, act 3 geçtim şimdi. Birşeyler yedikten sonra devam ederim sanırım.

Uzun süredir böyle heycanlanmamıştım. Ne özlemişim ya

/played diye bi command yok o yüzden ne kadar oynadım bakamıyorum ama tahminen 8 saat falan oldu.

Act 2 boss azcık zorladı:P neyse, bakalım neler olucak
Mesaj tarihi:
Emaleth said:

lemuria said:

Abi şuan mesaide olan insanlar size ağız dolusu küfür ediyorlar biliyorsunuz değil mi?

this.

bir de üniversitede olanlar.

ulan en büyük izdihamı biz yaşadık dün gece taksim'de, bağlantaınız kopsun oynayamayın. amin.
Mesaj tarihi:
Üniversitede olsam var ya, final/vize/quiz olmadığı takdirde asla okula gitmezdim.
Gamer kimliğine aykırı davranıyorsunuz. Gece kutu için birbirinizin gözünü oyuyorsunuz, sonra okul?

Eve dön,
pantolunu çorabını çıkar
boxer mode on yap
kulaklığını tak
ve oynamaya başla yavru kaplan.

Of, tek yapabildiğim başlıkları takip etmek..
Mesaj tarihi:
mock exam koymuşlar, gidicem tabi. haziran'da mezun oluyorum, 6 saat daha oynamayı vereyim.

gamer kimliğimiz size mi kaldı len. siz giderken biz baal'la mephisto'yu kafa kafaya çarpıyoduk oooolum.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

mock exam koymuşlar, gidicem tabi. haziran'da mezun oluyorum, 6 saat daha oynamayı vereyim.

gamer kimliğimiz size mi kaldı len. siz giderken biz baal'la mephisto'yu kafa kafaya çarpıyoduk oooolum.

uu. büyümüş de küçülmüş, bayılırım :)
Mesaj tarihi:
_catastrope_ said:

/played diye bi command yok o yüzden ne kadar oynadım bakamıyorum ama tahminen 8 saat falan oldu.

Act 2 boss azcık zorladı:P neyse, bakalım neler olucak

hero secme ekraninda gosteriyor kac saat oynadigimizi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...