screwy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Loex said: ya gece mal gibi uyanıp karakterimi yaratıp ismini koydum başkası ismini almasın diye. Yok dimi böyle bişey istediğimiz kadar LegolasTR diye karakter açabiliyoruz ?baska insanlar senin battletagini gordugu icin sadece evet istedigin kadar acabiliyo olman lazım
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 23 oldum act2'deyim. simdi okula gidicem mecbur tez gorusmesi var sonra devam. ^_^
Bezerye Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 oha ya ben 5 e kadar dayanabildim 3 saat uykuyla işbaşı yaptım geberiorum şuanda :S akşam 6 dan sora devam acaba login sıkınıtısı olur mu yine?
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 yaza girince lazımlıklı pc masasını yaptıracam ve satmalık item için gece gündüz çalışacam
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 böcek ezmeyi amma özlemişim yanlız sdf
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ben akşam uyuyup saat 4'te kalktım, 1 saat oynayıp yine yattım suçluluk duygusu hissedip. 7'de yine kalktım, şimdi geldim işyerindeyim. çok pis pişmanım niye 2 saat daha oynamayıp uyudum diye. akşam 7-8'den önce giremen artık. auuuuuuuuuuuuuuu
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 şu an kendimi zor tutuyorum almamak için. ilk çıktığında swtor içinde güzel şeyler söyleniyordu bir gaz onu da almıştım da elimde patladı oyun. şöyle esaslı bi yorum arıyor gözler. yok mu eleştirilcek olmamış denilcek bi yanı bunun?
Bezerye Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 server ne alemde şuanda ? login de sıkıntı oluyo mu hala ? oyundan atma fln ?
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Tek kelimeyl harika olmus lvl 6 su anda inanilmaz gidiyor gozume carpan bariz bir noksanlik yok helal olaun blizzarda yine klasini konusturmus
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 harika olmuş ta, inşaatı aksatma.. ortak la papaz olursun sonra :)
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Abi şuan mesaide olan insanlar size ağız dolusu küfür ediyorlar biliyorsunuz değil mi?
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Serverlar ilk açıldığından beri oynuyorum, act 3 geçtim şimdi. Birşeyler yedikten sonra devam ederim sanırım. Uzun süredir böyle heycanlanmamıştım. Ne özlemişim ya /played diye bi command yok o yüzden ne kadar oynadım bakamıyorum ama tahminen 8 saat falan oldu. Act 2 boss azcık zorladı:P neyse, bakalım neler olucak
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 lemuria said: Abi şuan mesaide olan insanlar size ağız dolusu küfür ediyorlar biliyorsunuz değil mi? this.
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Emaleth said: lemuria said: Abi şuan mesaide olan insanlar size ağız dolusu küfür ediyorlar biliyorsunuz değil mi? this. bir de üniversitede olanlar. ulan en büyük izdihamı biz yaşadık dün gece taksim'de, bağlantaınız kopsun oynayamayın. amin.
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Üniversitede olsam var ya, final/vize/quiz olmadığı takdirde asla okula gitmezdim. Gamer kimliğine aykırı davranıyorsunuz. Gece kutu için birbirinizin gözünü oyuyorsunuz, sonra okul? Eve dön, pantolunu çorabını çıkar boxer mode on yap kulaklığını tak ve oynamaya başla yavru kaplan. Of, tek yapabildiğim başlıkları takip etmek..
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 icphedia said: harika olmuş ta, inşaatı aksatma.. ortak la papaz olursun sonra :) Hastayim numarasina yattim usutmusum lvl 7 olmusum :)
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Benim patronum çıkış tarihini biliyordu. Oynamıyor ama takip ediyor. Hastayım numarası falan yemez yani :D
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 mock exam koymuşlar, gidicem tabi. haziran'da mezun oluyorum, 6 saat daha oynamayı vereyim. gamer kimliğimiz size mi kaldı len. siz giderken biz baal'la mephisto'yu kafa kafaya çarpıyoduk oooolum.
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 lemuria said: Benim patronum çıkış tarihini biliyordu. Oynamıyor ama takip ediyor. Hastayım numarası falan yemez yani :D patronuna bı tane d3 al
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 -Deno- said: mock exam koymuşlar, gidicem tabi. haziran'da mezun oluyorum, 6 saat daha oynamayı vereyim. gamer kimliğimiz size mi kaldı len. siz giderken biz baal'la mephisto'yu kafa kafaya çarpıyoduk oooolum. uu. büyümüş de küçülmüş, bayılırım :)
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Valla patrona bayilma numarasi cek,ayiltirlarken bi daha bayil hastaneye gotursunler serum vs ogleden sonra evdesin
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 _catastrope_ said: /played diye bi command yok o yüzden ne kadar oynadım bakamıyorum ama tahminen 8 saat falan oldu. Act 2 boss azcık zorladı:P neyse, bakalım neler olucak hero secme ekraninda gosteriyor kac saat oynadigimizi.
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Ya şu başlığa baktıkça kendimi sezercik gibi hissediyorum.. bi gün ben de yiycem ulan! 8 saat kaldı.
Öne çıkan mesajlar