Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oce4n said:

saat kaçta açılıyor bu şimdi?
http://www.diablocountdown.com/
doğru mu bu ?

Açtığımda 30sn gösteriyordu. Sonra site çöktü :)
Mesaj tarihi:
beyler official forumlarda asia açılışında dijital kopyalarda sıkıntı yaşandığı yazılmış login olamamışlar ticketla hesaplarında bir duzeltme yapıldıktan sonra login olabilmişler umarım bizdede böyle bişi olmaz yada olay yalandır.

kaynak
Mesaj tarihi:
The_Delucian said:

offff allahım buda mı gelecekti basıma ...

D3 release beklerken annenin gelip 2 oda (4 korniş) yıkadıgı perdeleri taktırması, sag kolla zor clickleyebiliyorum ...

haha :D
Mesaj tarihi:
Vendy said:

Serverlar açılsın, çatışmalar başlasın!
3 den önce uyumam normalde, deli gibi uykum geldi anasını satim. scumbag_brain.jpeg

2 saat önce kave içtim. açtı benimkini biras.
Mesaj tarihi:
Tarihe geçecek bir topic. Benimde mesajım olsun şurada. Yarından itibaren arka arkaya bir kaç tane yüksek lisans sunumu ve final sınavı var. Cumaya kadar giremicem oyuna :(
Mesaj tarihi:
Yarın master dersinin proje rapor ve sunumu var, diğer taraftan diablo 3 release'ine 10 dk kalmış. Beyler tercihimi diablo 3'ten yana kullanıyorum, hoca anlayışla karşılar diye umuyorum, hadi bakalım :)o.
Mesaj tarihi:
Vendy said:

Serverlar açılsın, çatışmalar başlasın!
3 den önce uyumam normalde, deli gibi uykum geldi anasını satim. scumbag_brain.jpeg

aynı durum bendede var, normalde 2 den once uymam sırf gec olsun diye dun gece 5 te yattım ama deli gibi uykum geldi, bakalım kahve ne derece kesecek, redbull vs de yok :(
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...