dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 zegna aynı hatayı bendede verıyordu .Cektıgım dosyaların klasorunu gosterdım basladı .Oncekınde farklı bı HDD secıyodum Diablo III. requires a newer operating system to run. deyıp kalıyordu sonrası duzeldı.
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 arkadaslar sizde setup klasoru ıcınde installer tome3 uzantısı mpeq olarakmı gozukuyor bende mpeq.part olarak gzokuyor ve kurarken cd kapağı açık kapatın tekrar deneyın dıye komık bır hata verıyor ve %41 de kalıyor bu sorunu ceken oldumu olduysa nasıl çözdü normalde sanırım mpeq3 part uzantılıu olmaması lazım?
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 "Installer Tome 3.MPQE" şeklinde dosya. Part yok. Boyutu 3.57GB. Belki daha tam inmemiştir ondan hata veriyordur.
khala Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 icphedia said: annual pass vardı, dün gece subs bitmiş, frozen olmuş.. açtım şimdi ama annual pass şu tarihe kadar falan yazan zamazingo kaybolmuş.. diablo active olarak accountta var.. silmesin bunlar diabloyu account kapandı diye.. Bende de silinmiş gözüküyor da ödemesini düzgün yapan arkadaşın da annual pass yazısı gözükmüyor sayfasında, silinmemiştir muhtemelen kaldırmışlardır herkesten.
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 aynen, şimdi arkadaşın hesaba baktım, onda da görünmüyor. 3-5 saat hesap kapandı diye sileceklerse de birşey diyemem zaten..
Undisclosed Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 annual pass ın ne kadar ay daha odenmesı gerektıgıyle ılgılı bıyer goremedım ben account management ta. 12 aylık tamamda, ben hangi tarihte yaptığımı hatırlamıyorum. account managementtan nerden görebilirim kaç ay kaldığını ? varmı bilen
loop Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Bende oynarken bir anda dc oldum wowdan, subs bitmiş, bir iki saat sonra yeni zaman satın aldım, bir şey olmadı diablo ya. Demekki bir belirli bir süre var frozen olarak geçirilen..
loop Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Seleph said: loop said: Aksilik çok yoğun bir hafta. Oyun hazır oynıyamıyacağım... :(:( Ben bu blizzin taa... 10 senedir bekledigim oyunu tam cikaracak zamani buldu,10 sene hic bir is yapmadan mmo nun dibine vurdum ,bu diablo 2 sene cikmaz diye bostaki arsami arkadasla ortaklasa insaata basladik,arkadasa birakalim seneye kalain dedim,niye dedi diablo diyince kafana miciim dedi napcam ben simdi hem ciddi hemde balonluyum Ciddi olduğunu farzedelim, koy şemsiyeyi arsaya, al laptopu kucağına, herhalde kendin çalışmıyorsundur inşaatta.
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Yükledim, cinematic i de izledim. Şu an battle.net maintance hatası veriyor login olurken, az kaldı live olmaya.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Yükleme %40'lara geldiğinde 108 nolu hatayı veriyor. Installer Tome 3.MPQE'yi açamıyormuş. Aynı hatayla karşılaşan var mı? Çözümü nedir?
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 hmmm battle netdeki game guide a unique itemların statlarını eklemisler ..
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Şuymuş benim sorunun çözümü: http://www.diablofans.com/blizz-tracker/topic/222691-error-the-file-installer-tome-2mpqe-could/
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 1 saat 37dk içinde burda kimseler kalmıcak eskiden buralar dutluktu dicez
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 bi film ve game of thrones un son 2 bolumunu ızledım, hala zaman geçmiyor ne yapsam ki acaba uyusam saatmi kursam
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Ya ben daha önce görmemiştim ya da yeni çıktı ama böyle mi denk gelir arkadaş? Diablonun ve diablocunun dostu, 433 ml hayvan boy Redbullarım ile bekliyorum bir buçuk saat sonrasını ehehe.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ben sabah yola gidiceğim için erken yatıcam haftaya bugun oynamaya başlarım.bide casual takılcam çok can sıkıcı
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 offff allahım buda mı gelecekti basıma ... D3 release beklerken annenin gelip 2 oda (4 korniş) yıkadıgı perdeleri taktırması, sag kolla zor clickleyebiliyorum ...
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 The_Delucian said: offff allahım buda mı gelecekti basıma ... D3 release beklerken annenin gelip 2 oda (4 korniş) yıkadıgı perdeleri taktırması, sag kolla zor clickleyebiliyorum ... Boyunuz uzun diye boynunuz ve sağ kolunuz doğal seçilime mi uğruyor? Çözüm basit! Perdematik!!!
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 saat kaçta açılıyor bu şimdi? http://www.diablocountdown.com/ doğru mu bu ?
Öne çıkan mesajlar