Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zegna aynı hatayı bendede verıyordu .Cektıgım dosyaların klasorunu gosterdım basladı .Oncekınde farklı bı HDD secıyodum Diablo III. requires a newer operating system to run. deyıp kalıyordu sonrası duzeldı.
Mesaj tarihi:
arkadaslar sizde setup klasoru ıcınde installer tome3 uzantısı mpeq olarakmı gozukuyor bende mpeq.part olarak gzokuyor ve kurarken cd kapağı açık kapatın tekrar deneyın dıye komık bır hata verıyor ve %41 de kalıyor bu sorunu ceken oldumu olduysa nasıl çözdü normalde sanırım mpeq3 part uzantılıu olmaması lazım?
Mesaj tarihi:
icphedia said:

annual pass vardı, dün gece subs bitmiş, frozen olmuş.. açtım şimdi ama annual pass şu tarihe kadar falan yazan zamazingo kaybolmuş.. diablo active olarak accountta var.. silmesin bunlar diabloyu account kapandı diye..

Bende de silinmiş gözüküyor da ödemesini düzgün yapan arkadaşın da annual pass yazısı gözükmüyor sayfasında, silinmemiştir muhtemelen kaldırmışlardır herkesten.
Mesaj tarihi:
annual pass ın ne kadar ay daha odenmesı gerektıgıyle ılgılı bıyer goremedım ben account management ta. 12 aylık tamamda, ben hangi tarihte yaptığımı hatırlamıyorum. account managementtan nerden görebilirim kaç ay kaldığını ? varmı bilen
Mesaj tarihi:
Bende oynarken bir anda dc oldum wowdan, subs bitmiş, bir iki saat sonra yeni zaman satın aldım, bir şey olmadı diablo ya. Demekki bir belirli bir süre var frozen olarak geçirilen..
Mesaj tarihi:
Seleph said:

loop said:

Aksilik çok yoğun bir hafta. Oyun hazır oynıyamıyacağım... :(:(

Ben bu blizzin taa... 10 senedir bekledigim oyunu tam cikaracak zamani buldu,10 sene hic bir is yapmadan mmo nun dibine vurdum ,bu diablo 2 sene cikmaz diye bostaki arsami arkadasla ortaklasa insaata basladik,arkadasa birakalim seneye kalain dedim,niye dedi diablo diyince kafana miciim dedi napcam ben simdi hem ciddi hemde balonluyum

Ciddi olduğunu farzedelim, koy şemsiyeyi arsaya, al laptopu kucağına, herhalde kendin çalışmıyorsundur inşaatta.
Mesaj tarihi:
Ya ben daha önce görmemiştim ya da yeni çıktı ama böyle mi denk gelir arkadaş? Diablonun ve diablocunun dostu, 433 ml hayvan boy Redbullarım ile bekliyorum bir buçuk saat sonrasını ehehe.
Mesaj tarihi:
The_Delucian said:

offff allahım buda mı gelecekti basıma ...

D3 release beklerken annenin gelip 2 oda (4 korniş) yıkadıgı perdeleri taktırması, sag kolla zor clickleyebiliyorum ...

Boyunuz uzun diye boynunuz ve sağ kolunuz doğal seçilime mi uğruyor? Çözüm basit! Perdematik!!!
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...