Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 2

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

bajanaklar ben butun vaktimi suaralar okula verdigim icin cok hasır nesir olamadım
biri benim sorularımı cevaplayıp beni saatlerce okumaktan kurtarırsa cok sevinirim
soru1:
14'ü aksamı dnr danda alabilirim, internetten bnetin sayfasından alıp oyunu indiredebilirim hangisi daha rahat olr?
soru2:
serverları nası olucak? w3 battlenet gibi us eu gibi serverlaramı baglanıcaz yoksa sc2 gibi eu keyi us keyimi alıcaz
soru3:
single game olmucak dimi multiplayer(PVP mi yoksa sadece PVE mi) olucak yani ben gece tunca kasarsan onun kemirebilicem?

simdi aklıma gelenler bunnar
Sosyal ağlarda paylaş

Memphis said:

bajanaklar ben butun vaktimi suaralar okula verdigim icin cok hasır nesir olamadım
biri benim sorularımı cevaplayıp beni saatlerce okumaktan kurtarırsa cok sevinirim
soru1:
14'ü aksamı dnr danda alabilirim, internetten bnetin sayfasından alıp oyunu indiredebilirim hangisi daha rahat olr?
soru2:
serverları nası olucak? w3 battlenet gibi us eu gibi serverlaramı baglanıcaz yoksa sc2 gibi eu keyi us keyimi alıcaz
soru3:
single game olmucak dimi multiplayer(PVP mi yoksa sadece PVE mi) olucak yani ben gece tunca kasarsan onun kemirebilicem?

simdi aklıma gelenler bunnar

ikisi de rahat olur ama bnet'ten alırsan makine başında logini beklersin, araldan gece alırsan yol çekmek var.

server'larda sınır yok. istediğine girebilirsin.

oynamak için internet gerekecek, multi olacak tamamen oyun sen istemesen de yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Çıkmamış bir oyundan bahsettiğimize göre, kişiden kişiyede değişeceği gerçeği ile herşey tahminden ibaret olacaktır.

Normal zorluğu bitirmek geze geze 20-30 saat falan sürer max. level 60 olmak (sanıyorum hell'in sonlarında 60 olunur) 100 saati bulur muhtemelen. Ama infernoyu bitirmek uzun aylar sürecektir. Ve tüm bunlar sadece 1 karakter için geçerli.
Sosyal ağlarda paylaş

yok normal veya hard zorlukta full campaign için sadece, 20 saat falansa çok kısa lol, yapması bu kadar uzun süren bi oyun en az 1 hafta oynatmalı single playerda, tüm side questler falan, herşeyi temizleyip her köşeye gireceksin tüm haritayı açıcaksın falan filan.

yoksa sc2deki gibi achi bile koymuştur blizz. 20 saatte bitirin!! diye o zaman :p
Sosyal ağlarda paylaş

Öylede Diablo mantığı her zaman buydu. Diablo 2'yi oynamaya başladığım gün bitirmiştim ben mormal zorlukta. Ama bu oyun bitti anlamına gelmiyor. Sonuçta Baldur's Gate oynamıyoruz, Diablo 3'ün hikayesi 2 günde biter ama asıl oyun level 60 olduktan sonra başlayacak öncesi level kasma süreci yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Olma mı
Bikaç sayfa önce verildiydi, enGB için DL linki şu:
http://eu.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/d3-installers/589acdb4-c660-318a-b993-01528fad7da6/Diablo-III-8370-enGB-Installer-downloader.exe

enGB dediği global client mı? yoksa eu mu direk
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...