Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 bajanaklar ben butun vaktimi suaralar okula verdigim icin cok hasır nesir olamadım biri benim sorularımı cevaplayıp beni saatlerce okumaktan kurtarırsa cok sevinirim soru1: 14'ü aksamı dnr danda alabilirim, internetten bnetin sayfasından alıp oyunu indiredebilirim hangisi daha rahat olr? soru2: serverları nası olucak? w3 battlenet gibi us eu gibi serverlaramı baglanıcaz yoksa sc2 gibi eu keyi us keyimi alıcaz soru3: single game olmucak dimi multiplayer(PVP mi yoksa sadece PVE mi) olucak yani ben gece tunca kasarsan onun kemirebilicem? simdi aklıma gelenler bunnar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Memphis said: bajanaklar ben butun vaktimi suaralar okula verdigim icin cok hasır nesir olamadım biri benim sorularımı cevaplayıp beni saatlerce okumaktan kurtarırsa cok sevinirim soru1: 14'ü aksamı dnr danda alabilirim, internetten bnetin sayfasından alıp oyunu indiredebilirim hangisi daha rahat olr? soru2: serverları nası olucak? w3 battlenet gibi us eu gibi serverlaramı baglanıcaz yoksa sc2 gibi eu keyi us keyimi alıcaz soru3: single game olmucak dimi multiplayer(PVP mi yoksa sadece PVE mi) olucak yani ben gece tunca kasarsan onun kemirebilicem? simdi aklıma gelenler bunnar ikisi de rahat olur ama bnet'ten alırsan makine başında logini beklersin, araldan gece alırsan yol çekmek var. server'larda sınır yok. istediğine girebilirsin. oynamak için internet gerekecek, multi olacak tamamen oyun sen istemesen de yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Wrath negzelmiş ya of. Bu arada şöyle bişi var. http://eu.battle.net/d3/en/blog/4328427/Discover_the_Book_of_Cain_%E2%80%94_Available_Now_Fully_Localized_for_Europe-04_05_2012#blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 simdi bnetden pre-oder dersen betaya girebilioruz dimi ve suan beta serverlar acik dimi? ve bu betaya onceki sayfadaki downloaderin kurdu d3 le girebiliriz dimi dimid dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 betalar 1 mayısta bitti bildiğim kadarıyla, ki 15 mayısta çıkıyo zaten oyun ama varsa belki head-start fln olur preorder'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Beta bitti yok kimseye giriş hakkı. Betacılara bi achievement geliyormuş fos'a diablofans.com da yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 asivmant karin doyurmuyo kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Etrafında 1000 kişi yok ki. Achi alıp hava atasın (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 wizard mı monk mu, allam aklıma mukayyet ol amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Bu yeni classlara alisamadim bi turlu. Paladin'i cok arayacagim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 digital dl olayı var mı acep bnet ten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Olma mı Bikaç sayfa önce verildiydi, enGB için DL linki şu: http://eu.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/d3-installers/589acdb4-c660-318a-b993-01528fad7da6/Diablo-III-8370-enGB-Installer-downloader.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 tamam dl başladı, key ler mi son gün dağıtılıyo yoksa son gün mü yüklemeye açılıyo ne ayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 oyunun toplam playtime ı ne kadar bu arada bilen var mı? tüm questler tüm ortamlar falan dahil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Çıkmamış bir oyundan bahsettiğimize göre, kişiden kişiyede değişeceği gerçeği ile herşey tahminden ibaret olacaktır. Normal zorluğu bitirmek geze geze 20-30 saat falan sürer max. level 60 olmak (sanıyorum hell'in sonlarında 60 olunur) 100 saati bulur muhtemelen. Ama infernoyu bitirmek uzun aylar sürecektir. Ve tüm bunlar sadece 1 karakter için geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 yok normal veya hard zorlukta full campaign için sadece, 20 saat falansa çok kısa lol, yapması bu kadar uzun süren bi oyun en az 1 hafta oynatmalı single playerda, tüm side questler falan, herşeyi temizleyip her köşeye gireceksin tüm haritayı açıcaksın falan filan. yoksa sc2deki gibi achi bile koymuştur blizz. 20 saatte bitirin!! diye o zaman :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 max level varmı şimdi bu oyunda D2'de 99 muydu neydi ben 60 a kadar gelebildiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Öylede Diablo mantığı her zaman buydu. Diablo 2'yi oynamaya başladığım gün bitirmiştim ben mormal zorlukta. Ama bu oyun bitti anlamına gelmiyor. Sonuçta Baldur's Gate oynamıyoruz, Diablo 3'ün hikayesi 2 günde biter ama asıl oyun level 60 olduktan sonra başlayacak öncesi level kasma süreci yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Diablo Klasörü toplam kaç gb olmalı ? Bende Beta klasörü 4,76 GB. Release de de bu kadar az mı olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Client 7 küsur GB, tam hatırlamıyorum. Klasörü biraz daha büyük olur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Kojiroh said: Olma mı Bikaç sayfa önce verildiydi, enGB için DL linki şu: http://eu.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/d3-installers/589acdb4-c660-318a-b993-01528fad7da6/Diablo-III-8370-enGB-Installer-downloader.exe enGB dediği global client mı? yoksa eu mu direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 globaldır işte. english global demek deil mi enGB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Global client diye ayrı bir client yok. ENGB Avrupa client'ı ama o client'la Amerika'da da oynayabiliyorsun. Tek farkı Avrupa client'ıyla daha önce oynanabilecek. ENGB= English Great Britain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Denildiği gibi, bi kısıtlama yok aslnıda. Betada US clientı indirdiydik, EU ya da Asya'ya bağlan diyebiliyoduk falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Diablo-III-8370-enGB-Installer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar