BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 yine ankaragücügalatasaraysekizsıfırzaladahsdagsdgasgd abi o dedi şu dedi diye diye kendinizi bitirdiniz, kapı gibi mahkeme kararı var bugün verilen, Aziz'in içerde veya dışarda olması önemli değil, zaten şikenin hapis suçu olması da saçma. bizim TAKİPÇİSİ olduğumuz şey şikenin olup olmadığı idi, cayır cayır olmuş. herkes rahat uyuyabilir seneye ligde de varsınız avrupada da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Grast said: Ren said: gökten inmiş gibi yazıp kaçıcam. acaba kaç klup seyircisi ceza alarak çıkmış başkanını cezaevinin önüne gidip tezahurat yaparak karşılar. 1986-1987 Sezonunda Her bir Malatyaspor'lu futbolcuya TOFAŞ araba hediye eden Ergün Gürsoyun kulubü Galatasaray'ın 1997 Senesinde Vahap Beyaz'ın yönettiği Galatasaray - İstanbulspor maçı 8 dakika uzamıştır (Oyun bukadar durmamasına ramen)8 dakika sonunda ceza sahasının 3 metre dışında Arif'in Penaltıyla alakası olmayan pozisyonunda temdit penaltısı verilmiştir. Bu sayede şampiyon olan Galatasaray'ın 1992-1993 Sezonunun son haftasında Galatasaray ligin ilk yarısında kendi sahasında 3-0 yendiği Ankaragücü ile karşılaşır. Maç 8-0 sonuçlanır. Gollerde şaibe olduğu çok açıktır. Golleri yiyen Rade Zalad 2001 senesinde şike yaptığını açıklamıştır. ve Bu sayede averajla şampiyon olup beşiktaşın şampiyonluğunu çalan Galatasaray'ın 2005-2006 Sezonunda ligin son haftasına Fenerbahçe önde girer. Denizlispor deplasmanında son maçında maç 16 dakika uzar Fenerbahçe 1-1 berabere kalır ve Galatasaray Şampiyon olur. Ne kısmettir ki bu dönemde kulup kasasından kaybolan 1 milyon dolar kayboldur. Bülent Tulun üstü kapalı olayı itiraf eder. Hatta Bülent Tulunu hala yönetiminde bulunduran Galatasarayın Sütten çıkmış ak kaşık olup. Türkiyede adaletin bekçisi olduğunu düşünen kulup seyircisi sayısından çok daha azı orda olacaktır Abov...Geri dönüşün buysa Grast, hiç yazmayayken daha iyiymiş yahu hahah mesaja bak. İstanbulspor maçını kazanamasaydı GS UEFA kupasını alamazdı diyen bir arkadaş vardı, sen misin yoksa o ahah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 öyle bir teorim yok burda sütten çıkmış ak kaşık gibi gezip yıllar boyu çocukluğumuzda bile bize öğretilen şikeci galatasaray kimliğinden çıkma çabaları nedir onu çözemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 fede said: valla teslim ederim adalete. yarın öbürgün senin kardeşin hırsızlıktan yargılandıydı di mi diye sinsi sinsi gülecek adamları çekmektense cezası neyse çeksin çıksın ben de cezasını çekti çıktı kardeşim derim rahat rahat ezilip büzüleceğimebunu durustce soyluyorsan sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 fizban said: fede said: niye vermiyor abi. fenerin içinde hiç mi haysiyetli adam yok, bizimkiler bi bok yemiş alın kupayı, bidaha olmaz dicek. bu ısrar niye anlamıyorum ben, ayan beyan ortada işte herşey. tamam azizi bitirecekler, siyasi bi olay, işin o yönü var, diğer klüpler de yapıyor evet. ama bunlar fenerlilerin hala ısrarlar hayır ispatlayamıyorsunuz somut delil yok demesini mi gerektiyo.soyle dusun, bir kardesin var diyelim. hirsizlik yapmis. calmis etmis. herkes caliyor diye dusunuyorsun sen, fakat senin kardesin calarken yakalanmis. onu adalete teslim edip, ondan X yil uzak kalmak mi istersin, yoksa onu korumak icin binbir turlu dalavere mi cevirirsin ? turkiye'de, takimlara herkes boylesine aidiyet hissettikce aksi mumkun degil. ha kaldi ki, ben basindan beri diyorum, boyle yalan yanlis kararlar alacagina tff, taaa en basindan dusurecekti. Ailenin durumu önemlidir bu konuda. Eğer ailen, kendinden daha büyük bir şeye hizmet ediyorsa, bi adı şanı, bir başarısı varsa ve ileride olacaksa, yani ailenden birini başbakan falan yapıcaksan; bırakırsın kardeşin ceza alır. Çünkü suçludur. Cezasını yatar, alnının akıyla çıkar. Ama bunlar napıyor? yaygara koparıyor, adam hırsızlık yapmasına rağmen yok diyor bakkala gelen simitçi bastırdı onu simitçinin ailede gözü var, yok işte market bizi kışkırttı ondan çaldık herkes çalıo biz yakalandık vsvs.. Fenerbahçe spor klubü büyük bir klüpse, gözünün yaşına bakmazdı bu adamın. Ama değil işte, kenar mahalle zenginspordan farkı yok şu anda fenerbahçenin. Hoş, ırkçı bi adamı bile takımdan gönderemeyen bir klüpten bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Yahu etik kurulu şike maçlarda tespit edildi demedi mi. İ. Akın'a, Şekip'e, İlhan'a ceza gelmedi mi? Mahkeme kararı şike var demedi mi? Daha kanıt derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 cnn de bazi akilli bilgili avukat abilerin dedigi bir seyi yanlis anlamadi isem ileteyim : tff tahkim kurulunun vermis oldugu karar asildir ve nihaidir, eger orada futbol ile ilgili bir sey sahaya yansimamis dendiyse olay kapanmis olmalidir ancak bugun cikan kararlar tahkim kararlari ile ortusmemektedir ve yargitaydan kesinlikle donecektir. serdara suclu diyen tahkime karsi mahkeme serdar sucsuz demistir ornegin, ya da fb sike yapmamistir demistir tahkim ama simdi mahkeme var demistir. bunlarin hepsi kanuna aykiri imis. bu sekilde bir karar cikamazmis ve tahkimin spor adina verdigi karar tek baglayici olmali imis. yani gene bir bok beceremeyip ortaya sicmigi birakti mahkeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Mahkeme cemaatçi ve AKP'ci de, Tahkim'in eyyam yapmadığı ne malum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 -Noluyo lan -Yaptıysak cezasını çekeriz -Bizi bitiremezler -Bir kerelik affedilsin -Şike sahaya yansımamış -Şike var ama başkan dışarda LOL Kronolojisinin dışına çıkan Fenerbahçe taraftarı olduğu için burda adam akıllı konuşuluyor, fakat bazı sarı-solmuş mavi formalı bağnaz fenerli arkadaşlar yüzünden bir halta yaramıyor burda konuşulanlar ve karşılıklı saygı. Çok değişik kafalar var abi çoook Şikeden hüküm giymiş adamlar varken ortada hala somut bilgi bekleniyor, Fenerbahçe imza-kaşeli şike talep dilekçesi falan mı lazım ne lazım, al işte İbrahim Akın kaşgöz yapmış şutun ardından ne bileyim onla avun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 fizban said: fede said: valla teslim ederim adalete. yarın öbürgün senin kardeşin hırsızlıktan yargılandıydı di mi diye sinsi sinsi gülecek adamları çekmektense cezası neyse çeksin çıksın ben de cezasını çekti çıktı kardeşim derim rahat rahat ezilip büzüleceğimebunu durustce soyluyorsan sorun yok :) tüm samimiyetimle söylüyorum hem de. hatta kardeşimin suçu sabitlensin öyle bi durumda iki posta dayak da ben atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Kanuni said: bugun cikan kararlar tahkim kararlari ile ortusmemektedir ve yargitaydan kesinlikle donecektir. serdara suclu diyen tahkime karsi mahkeme serdar sucsuz demistir ornegin, ya da fb sike yapmamistir demistir tahkim ama simdi mahkeme var demistir. alakası yok. tahkim böyle dedi diye mi iptal edecekmiş yargıtay? tahkim kim yargıtay için lolol. asıl futbol federasyonunun mahkemenin kararlarına uyup fenere ceza vermesi lazım normalde. düzgün bir ülkede yaşasak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Grast said: Ren said: gökten inmiş gibi yazıp kaçıcam. acaba kaç klup seyircisi ceza alarak çıkmış başkanını cezaevinin önüne gidip tezahurat yaparak karşılar. 1986-1987 Sezonunda Her bir Malatyaspor'lu futbolcuya TOFAŞ araba hediye eden Ergün Gürsoyun kulubü Galatasaray'ın 1997 Senesinde Vahap Beyaz'ın yönettiği Galatasaray - İstanbulspor maçı 8 dakika uzamıştır (Oyun bukadar durmamasına ramen)8 dakika sonunda ceza sahasının 3 metre dışında Arif'in Penaltıyla alakası olmayan pozisyonunda temdit penaltısı verilmiştir. Bu sayede şampiyon olan Galatasaray'ın 1992-1993 Sezonunun son haftasında Galatasaray ligin ilk yarısında kendi sahasında 3-0 yendiği Ankaragücü ile karşılaşır. Maç 8-0 sonuçlanır. Gollerde şaibe olduğu çok açıktır. Golleri yiyen Rade Zalad 2001 senesinde şike yaptığını açıklamıştır. ve Bu sayede averajla şampiyon olup beşiktaşın şampiyonluğunu çalan Galatasaray'ın 2005-2006 Sezonunda ligin son haftasına Fenerbahçe önde girer. Denizlispor deplasmanında son maçında maç 16 dakika uzar Fenerbahçe 1-1 berabere kalır ve Galatasaray Şampiyon olur. Ne kısmettir ki bu dönemde kulup kasasından kaybolan 1 milyon dolar kayboldur. Bülent Tulun üstü kapalı olayı itiraf eder. Hatta Bülent Tulunu hala yönetiminde bulunduran Galatasarayın Sütten çıkmış ak kaşık olup. Türkiyede adaletin bekçisi olduğunu düşünen kulup seyircisi sayısından çok daha azı orda olacaktır hayır anlamadığım başka klube bok atarak nasıl bir üste çıkma durumuna erişmeye çalışıyorsun? ben galatasaraylı bile değilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 fizban said: fede said: valla teslim ederim adalete. yarın öbürgün senin kardeşin hırsızlıktan yargılandıydı di mi diye sinsi sinsi gülecek adamları çekmektense cezası neyse çeksin çıksın ben de cezasını çekti çıktı kardeşim derim rahat rahat ezilip büzüleceğimebunu durustce soyluyorsan sorun yok :) Gerekirse dünyanın sonuna yollarım gene de vermem ben O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Sotto said: Yahu etik kurulu şike maçlarda tespit edildi demedi mi. İ. Akın'a, Şekip'e, İlhan'a ceza gelmedi mi? Mahkeme kararı şike var demedi mi? Daha kanıt derken? Ellerinde kodugumun tapelerinden başka ne var onu söylesinler , kanaatla karar veriyorlar.Ne suçüstümü var , şahitmi var ne var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Sotto said: Mahkeme cemaatçi ve AKP'ci de, Tahkim'in eyyam yapmadığı ne malum?e tamam iste, basindan beri bunu demiyor muyuz ? ya suclu bulup kume dusurecekler, ya da sucsuz bulackalar tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Narkotik polisi mi bu suçüstü yapsın? Hazırlanmış iddianame, değerlendirildi ve tataaaam şike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Bonjo said: Sotto said: Yahu etik kurulu şike maçlarda tespit edildi demedi mi. İ. Akın'a, Şekip'e, İlhan'a ceza gelmedi mi? Mahkeme kararı şike var demedi mi? Daha kanıt derken? Ellerinde kodugumun tapelerinden başka ne var onu söylesinler , kanaatla karar veriyorlar.Ne suçüstümü var , şahitmi var ne var yani. tape dediğin şey ne? oturup kendileri mi yazmış adamlar o konuşmaları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Bonjo, muhtemelen İ.Akın'ın itirafıları vs gibi birşeyler vardır. En büyük delil itiraftır deniyordu şike konusunda. Ben zaten şu şu deliller vardır demiyorum. Ama birbirinden bağımsız iki kurul da şike vardır demeye getirdi, var demekki birşeyler. Mahkeme beklensin dedi, mahkeme bitti. Hani beni etik kurul raporu daha çok rahatsız etmişti. Şike tespit edildi, belli kişilere ceza veriyoruz ama sahaya yansımamış vs diye geçiştirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Yahu burda bir çelişki olduğunu iddia ediyorsunuzda. (bazı kararlarda gerçekten çelişki var) Federasyonun verdiği kararda : X Y Z maçlarında şikeye veya teşvike teşebbüs vardır deniyor. Mahkeme aksini iddia etmiyor. Teşebbüs ve Yapılan işlevin gerçekliği. Yasalarda aynı cezayı alır diye bir bölüm var. herhangi bir indirimde söz konusu değil. Burda verilen cezalar Teşebbüsten meydana gelmiş olabilir (kesin bişey söylemiyorum) Ama mahkeme vereceği kararda Teşebbüs veya gerçek eylem diye bir ibare zaten belirtmez. Sahaya yansıdığınıda iddia etmiyor burda mahkeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 "selçuk yula" said: Selcuk Yula'dan Ts'ye: "Sen beni sahada yen sonra kupamı ver de.. O zaman getirip elimle vermezsem Şerefsizim." Adamsın Selçuk Yula adam ! asfsadgfsdgsdg akıl fikir terk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bak sunu diyor mesela fenerbahce taraftari, - sike varsa hangi parayla yapildi ? bir adet para transferi gosterin ki bunu ispatlasin. - umit karan, ki trabzonspor - eskisehir macinda 'o arkadasima pas vermememin sebebi fenerbahcenin sampiyon olmayisini istememdir' demistir kendisi, nasil fenerbahce lehine tesvik primi almaktan ceza alir ? ya basindan beri soyluyorum, bir o kadar da soylerim. fenerbahce dusurulmeliydi. ama ne diger kulupler, ne hukumet, ne iki tff yonetimi, hicbiri sureci dogru duzgun yurutemedi. mahkeme zaten yalan yanlis bir ton sey uzerinden yuruttu yargilamayi, ondan da hayir gelmedi. buraya geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ahmedinejad said: Kanuni said: bugun cikan kararlar tahkim kararlari ile ortusmemektedir ve yargitaydan kesinlikle donecektir. serdara suclu diyen tahkime karsi mahkeme serdar sucsuz demistir ornegin, ya da fb sike yapmamistir demistir tahkim ama simdi mahkeme var demistir. alakası yok. tahkim böyle dedi diye mi iptal edecekmiş yargıtay? tahkim kim yargıtay için lolol. asıl futbol federasyonunun mahkemenin kararlarına uyup fenere ceza vermesi lazım normalde. düzgün bir ülkede yaşasak yani. ben ne bileyim sana inanacagima tv de gordugum adama inanirim. futbol adina verilecek kararlari tff belirler ve nihaidir diyormus kanun. kanunda yazan ilgilendirir yargitayi ve bu varsa direk mahkeme karari ile celisiyormus falan filan. lololol diye gulecegine oku abicim az kanun anayasa falan :P ben basladim simdi okumaya. oyle gotumuzden sallamakla bosuna database sisirip duruyoruz surda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 telefon konuşmalarıyla kime ne ceza verilmiş bu ülkede , balya balya dolarlar var diyorlar herşeyi biliyorlardı suç üstü yapabilirlerdi 2010 dan beri telefon dinliyorlar madem elinde somut bir delil olacak ama bi bok yok ellerinde. konuşun durun başkan dışarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Kanuni said: ahmedinejad said: Kanuni said: bugun cikan kararlar tahkim kararlari ile ortusmemektedir ve yargitaydan kesinlikle donecektir. serdara suclu diyen tahkime karsi mahkeme serdar sucsuz demistir ornegin, ya da fb sike yapmamistir demistir tahkim ama simdi mahkeme var demistir. alakası yok. tahkim böyle dedi diye mi iptal edecekmiş yargıtay? tahkim kim yargıtay için lolol. asıl futbol federasyonunun mahkemenin kararlarına uyup fenere ceza vermesi lazım normalde. düzgün bir ülkede yaşasak yani. ben ne bileyim sana inanacagima tv de gordugum adama inanirim. futbol adina verilecek kararlari tff belirler ve nihaidir diyormus kanun. kanunda yazan ilgilendirir yargitayi ve bu varsa direk mahkeme karari ile celisiyormus falan filan. lololol diye gulecegine oku abicim az kanun anayasa falan :P ben basladim simdi okumaya. oyle gotumuzden sallamakla bosuna database sisirip duruyoruz surda. abi fail üstüne fail yaşıyorsun ne diyim ben sana. tahkimle mahkemenin kararı çelişiyor diye yargıtay hiç bir şey iptal etmez. merak etme okulunu okuyorum ben bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 sadece dinlemeler yeterlidir, tapeler nedir diyen arkadaslar icin, 2009 yilindan kalma karar: http://www.netgazete.com/News/596410/yargitay_maddi_delilden_yoksun_dinlemeler_gecersiz.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar