Ya şu an sevinçten elim ayağım titrio okadar laf edip içerden çıkamayacak diyen. Forum moderatorlerinden biri dahil herkese kapak olsun 1 yıldır buraya nerdeyse hiçbişey yazmıorum saçma sapan yorumlarından dolayı bikaç kişini. Hadi eyvallah
o mod benim heralde. icerden cikamicak demedim hic ama bu kadar belgeyle suclu oldugu artik bariz diyordum.
da yine bi erken sevinme sendromu yasanmis. o degil de bi kapak siparis etmissin, nereye takalim? :)
zaten kabullenip kabullenmemekle birsey degismiyor ki. biz burada dogru bildiklerimizi soyluyoruz, fakat yarin obursugun ayni kilicin ucu size girdigi zaman ne kadar dik duracaksiniz merak konusu. dun demokrasiye girerken oyle demiyordunuz zaten, 10 gun sonra yine de demezsiniz, np.
sonuc olarak, diger kulupler madem bu kadar 'adamlar'dan olusuyor, hepsi yurur, once federasyon baskanini istifa ettirir, daha sonra fenerbahce, besiktas, eskisehirspor ve sivasspor'un kume dusurulmesini saglarlar.
aynı şeyi diyoruz zaten. o kılıcı size federasyon sokmadı mesela ama mahkeme soktu şimdi. bırak bugün fenere yarın başka takıma olayını aynı durumda bile olabiliyor. durum vahim.
zaten kabullenip kabullenmemekle birsey degismiyor ki. biz burada dogru bildiklerimizi soyluyoruz, fakat yarin obursugun ayni kilicin ucu size girdigi zaman ne kadar dik duracaksiniz merak konusu. dun demokrasiye girerken oyle demiyordunuz zaten, 10 gun sonra yine de demezsiniz, np.
sonuc olarak, diger kulupler madem bu kadar 'adamlar'dan olusuyor, hepsi yurur, once federasyon baskanini istifa ettirir, daha sonra fenerbahce, besiktas, eskisehirspor ve sivasspor'un kume dusurulmesini saglarlar.
Düşürmeleri lazım karar buysa bu takımların düşmesi lazım. Aziz Yıldırım'ı içeri alalım FB'ye ceza vermeyelim oylarda gitmesin olmaz. TFF2nin kararına bişey yapmazlar istedikleri buydu. Umarım yaparlar ama olmaz öyle şey. Bir takımın başkanı mahkemece suçlu bulunuyorsa o takımda ceza almalı bu kadar basit.
kendi adıma söylüyorum öyle bir tartışmada olmayacağım şimdi de söylüyorum yapan tüm takımlar cezasını çekmeli. Bu olaylar yüzünden futboldan o kadar soğudum ki euro 2012 maçlarını bile zar zor izledim.
Aynı şeyi galatasaray yapsa ki yapmıştır zamanında kimse sütten çıkmış ak kaşık değil hepsi ceza çekmeli.
Yarın da böyle bir olay olursa aynı düşüncede olacağım.
Benim kızdığım konu, çoğu fenerbahçeli körü körüne savunuyor takımını.
oynanmadi. ibrahim akin ile sike yapildigini dusunuyorum ben. ona hicbir itirazim yok. biz sadece ibb macindan dolayi ceza almis olsak ona da itiraz etmem zaten.
Öne çıkan mesajlar
reampage
Sosyal ağlarda paylaş
fizban
Sosyal ağlarda paylaş
Rewendor
o mod benim heralde. icerden cikamicak demedim hic ama bu kadar belgeyle suclu oldugu artik bariz diyordum.
da yine bi erken sevinme sendromu yasanmis. o degil de bi kapak siparis etmissin, nereye takalim? :)
Sosyal ağlarda paylaş
Esh
fenerliler için artık susma vakti abi.
lüt-
fen
Sosyal ağlarda paylaş
Buddha
Artık böyle...
Sosyal ağlarda paylaş
4Ever
Sosyal ağlarda paylaş
barnacle
Sosyal ağlarda paylaş
fizban
Sosyal ağlarda paylaş
Kanuni
ya da siz susun biz konusalim kendi kendimize.
Sosyal ağlarda paylaş
barnacle
Sosyal ağlarda paylaş
Buddha
Sosyal ağlarda paylaş
fabulosoguy
canım Türkiyem
Sosyal ağlarda paylaş
Suark
fenerbahçenin şike yaptığı tescillendi mi yoksa bireyleri klüplerden ayırıyormu fenerasyon?
Sosyal ağlarda paylaş
Buddha
Düşürmeleri lazım karar buysa bu takımların düşmesi lazım. Aziz Yıldırım'ı içeri alalım FB'ye ceza vermeyelim oylarda gitmesin olmaz. TFF2nin kararına bişey yapmazlar istedikleri buydu. Umarım yaparlar ama olmaz öyle şey. Bir takımın başkanı mahkemece suçlu bulunuyorsa o takımda ceza almalı bu kadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş
4Ever
Aynı şeyi galatasaray yapsa ki yapmıştır zamanında kimse sütten çıkmış ak kaşık değil hepsi ceza çekmeli.
Yarın da böyle bir olay olursa aynı düşüncede olacağım.
Benim kızdığım konu, çoğu fenerbahçeli körü körüne savunuyor takımını.
Sosyal ağlarda paylaş
fizban
ha ispatlanabilmis midir bu sike de ? hayir.
Sosyal ağlarda paylaş
Kanuni
simdi gene bos bos muhabbete devam edelim keyfimiz gicir :)
ha isin fb icin guzel yani simdi aziz disardan cok daha iyi kendini ve fb yi savunacaktir bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş