Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 5: A New Hope, Demirören

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Federasyonnun başınında Demirören insancıgı...
kluplerde şikeci futbolcular,
şikeci baskan ve yöneticiler dısarda kluplerinin başında,
şimdi hiç bişey olmamıs gibi seneye futbol normale döncek öyle mi ??

bu ortamda bi cacık olmaz bizim futboldan,anca ligtv spikerleri ligdeki 900 futbolcunun 800üne ''yıldız'' demeye devam eder

(olay aziz'in 100 yıl yada 10 gün yatıcak olmasi fln degil,şikeden hüküm giyip tahliye edilmş olması,10 gün bile hüküm giyse şikeci başkandır ötesi yok)
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

tayfur'da aldi ceza.

evet o da adam değilmiş öğrenmiş olduk. sebanın yüzüne nasıl bakacak bakalım.

seba en baba şikecidir esasen : ))
o dönemin yaptığı bütün tranferleri nasıl yaptıgını ilk ağızdan dinlediğim için özellikle kaleci fevzinin nasıl kamptan alındığını falan :) aziz halt etsin
Sosyal ağlarda paylaş

Grast said:

Ya şu an sevinçten elim ayağım titrio okadar laf edip içerden çıkamayacak diyen. Forum moderatorlerinden biri dahil herkese kapak olsun 1 yıldır buraya nerdeyse hiçbişey yazmıorum saçma sapan yorumlarından dolayı bikaç kişini. Hadi eyvallah

o mod benim heralde. icerden cikamicak demedim hic ama bu kadar belgeyle suclu oldugu artik bariz diyordum.

da yine bi erken sevinme sendromu yasanmis. o degil de bi kapak siparis etmissin, nereye takalim? :)
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

eheh zaten herkesin cumlesi de su; 'aziz iddialari curutemedi'. zaten aziz'in curutmesi degil savcinin ispatlamasi gerekiyor. neyse hayatimizin her asamasinda herseyi isimize geldigi gibi sevdigimiz icin, hukuku da sucsuzlugunu ispatlamak olcusunde sevdik sanik kursusunde fenerbahceliler oturunca.

bu dava unutulur, yakinda balyoz davasinda ayni kararlar cikinca tersi sekilde aglariz bu sefer halkca.

Artık böyle...
Sosyal ağlarda paylaş

zaten kabullenip kabullenmemekle birsey degismiyor ki. biz burada dogru bildiklerimizi soyluyoruz, fakat yarin obursugun ayni kilicin ucu size girdigi zaman ne kadar dik duracaksiniz merak konusu. dun demokrasiye girerken oyle demiyordunuz zaten, 10 gun sonra yine de demezsiniz, np.

sonuc olarak, diger kulupler madem bu kadar 'adamlar'dan olusuyor, hepsi yurur, once federasyon baskanini istifa ettirir, daha sonra fenerbahce, besiktas, eskisehirspor ve sivasspor'un kume dusurulmesini saglarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

zaten kabullenip kabullenmemekle birsey degismiyor ki. biz burada dogru bildiklerimizi soyluyoruz, fakat yarin obursugun ayni kilicin ucu size girdigi zaman ne kadar dik duracaksiniz merak konusu. dun demokrasiye girerken oyle demiyordunuz zaten, 10 gun sonra yine de demezsiniz, np.

sonuc olarak, diger kulupler madem bu kadar 'adamlar'dan olusuyor, hepsi yurur, once federasyon baskanini istifa ettirir, daha sonra fenerbahce, besiktas, eskisehirspor ve sivasspor'un kume dusurulmesini saglarlar.

Düşürmeleri lazım karar buysa bu takımların düşmesi lazım. Aziz Yıldırım'ı içeri alalım FB'ye ceza vermeyelim oylarda gitmesin olmaz. TFF2nin kararına bişey yapmazlar istedikleri buydu. Umarım yaparlar ama olmaz öyle şey. Bir takımın başkanı mahkemece suçlu bulunuyorsa o takımda ceza almalı bu kadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş

kendi adıma söylüyorum öyle bir tartışmada olmayacağım şimdi de söylüyorum yapan tüm takımlar cezasını çekmeli. Bu olaylar yüzünden futboldan o kadar soğudum ki euro 2012 maçlarını bile zar zor izledim.

Aynı şeyi galatasaray yapsa ki yapmıştır zamanında kimse sütten çıkmış ak kaşık değil hepsi ceza çekmeli.

Yarın da böyle bir olay olursa aynı düşüncede olacağım.

Benim kızdığım konu, çoğu fenerbahçeli körü körüne savunuyor takımını.
Sosyal ağlarda paylaş

yargitaya gidecekde oradan karar cikacakda, sonrasinda tekrar yargilanacagizda oradan suclu ve sucsuz oldugumuz cikarsa bu konusmalar biter.

simdi gene bos bos muhabbete devam edelim keyfimiz gicir :)

ha isin fb icin guzel yani simdi aziz disardan cok daha iyi kendini ve fb yi savunacaktir bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...