Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 5: A New Hope, Demirören

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Azmodai said:

bildigin sike yapmisiz iste. Tamam yangin olmayan yerden duman cikmaz da, yine de arastirma ve mahkeme sonucunu bekleyeyim dedim yil boyunca konusmak istemedim ama basbayagi buyuk bir ayip var ortada.

Cezamiz neyse cekmeliyiz, sorumlu kisiler de cezalarini cekip kendi kendimizi aklamaliyiz. Inanilir gibi degil kulup olarak ceza almamamiz.

+1
başka bir şey söyleyemiyorum

Azmodai said:

takim degismez, bu kadar gonul verdik, hatalarimizla, guzelliklerimizle tutmaya devam edecegiz. Cirkin bir rapor ve ortada olusan kanaat takimim icin cok zararli ama gonul bu, baskasini sevemez :)

Yillardir zaten sikecisiniz deniliyordu, hakemleri satin aliyorsunuz falan deniliyordu, artik o laflar biraz daha koyacak ama yapacak bisi yok, kotu gunde de yanindayiz.

buna da ayrıca katılıyorum, Azmo kenk söylenecek söz bırakmamış akıl-mantık yolları tıkalı olmayanlara...
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

Biri çıksın kanıt göstersin belgeleriyle banka hesabı olur , çantayla para olur , şahit olur , fotograf olur.
KANIT lazım KANIT bazılarının beyni basmıyor.
Varsa kanıt düşürsünler yoksada artık bıyk bıyk konusmayın artık.

S-H said:

sanırım ibrahim akın para aldım itirafı yapınca ceza aldı fakat fenerbahçe ile arada bağlantı kurulacak delil bulunamadı herhalde,haliyle fb'ye bu maç üzerinden ceza verilemedi.

canlarım yaa

ibrahim akının cezasını hangi kanıta göre vermişler peki.

olay şöyle sanırım parayı veren adamım klüb ile alakası yok gibi varsayıp yoldan geçen bir adammış gibi, ona ve parayı alan futbolcuya ceza veriliyor.ceza da hak mahrumiyeti.

ulan yarın öbür ozaman taraftarlar olarak birleşip şöyle 200-300 bin lira toplayıp anadolu takım futbolcularına şike diye götürsek, kimin haberi olacak.resmen şike legal oldu ahaha

fenerliler bir zahmet çuvaldızı bir kendilerine batırsınlar artık.

ha yok batırmıyorsanız üstüne yatıyorsanız gelip burda "KANIT YOK KANIT" yazıp yüzsüzlük yapmayın bence.

yada yapın bana ne amk.
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:

...bir sene de cikar, aklanir ve rahat ederiz ....

o nasıl olacak? yani bir insan katil olup 50 sene bile yatıp çıkınca aklanmış mı olur? insanların gözünde tertemiz biri midir?

kulübü kapatır ve tarihe gömersen belki gündemden düşer de bunu kimse unutmaz, istersen amatöre düşür 5 sene sonra çıksın, çıktığı anda her maçta Şikebahçe diye bağırır herkes haklı olarak

bu iş bitmiştir, ne yaparlarsa yapsınlar farketmez artık
Sosyal ağlarda paylaş

@zep

ibrahim akın'a neden ceza verildi bilmiyorum artık bu sonuçlar detaylı olarak açıklanırsa öğreniriz onun dışında fb ile itirafı arasında bir kanıt bulunamadıysa nasıl ceza verilebilir ?
ibrahim delikanlı çocuktur kanıta gerek yok denilip ceza mı verilsin ?

yancı basının desteksiz yaptığı 'SİKE KANITLANDI','EMENİKE PARA SAYIYOR' haberleri sizi fazla şişirmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

@zep

ibrahim akın'a neden ceza verildi bilmiyorum artık bu sonuçlar detaylı olarak açıklanırsa öğreniriz onun dışında fb ile itirafı arasında bir kanıt bulunamadıysa nasıl ceza verilebilir ?
ibrahim delikanlı çocuktur kanıta gerek yok denilip ceza mı verilsin ?

yancı basının desteksiz yaptığı 'SİKE KANITLANDI','EMENİKE PARA SAYIYOR' haberleri sizi fazla şişirmiş.

vermesinler abi oke vermesinler.gecikmiş adalet adalet değildir zaten.

ama ceza yemediniz diye şike yok, komplo bunlar falan 3temmuzharekatı vs yapmayın bari.yüzsüzlük oluyor bariz çünkü diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

12 numara kafası

said:
Sayın tff yönetim kurulu ve Sayın pfdk üyeleri,

Aylardır gündemi meşgul eden sözde şike davasını çok yakında takip ettik.Bütün savunmaları okuduk inceledik.Operasyonun başkanımıza ve FENERBAHÇEMİZE yapıldığını söyledik.Ve haklı çıktık.Şimdi aldığınız kararlara bakıyoruz ve görüyoruz ki; nekadar planlı bir oyun olduğunu örtmek için hiçbir somut delile dayanmadan olayı yöneticilerimize yıkıp dosyayı kapatmak niyetindesiniz.

Özellikle İlhan EKŞİOĞLU üzerinde oynanan oyunun farkındayız.Tabi buna ek diğer yöneticilerimizide yanına serpiştirmeye çalışmışsınız.Anlayamadınız ki biz bu tuzağa hiçkimseyi kurban ettirmeyiz.Medyadaki maşalarında baskısıyla karar almakta zorlandığınızın farkındayız.Bu olayın artık gün yüzüne çıkmasından ötürü siyasi baskıya maruz kaldığınızıda biliyoruz.Ancak unutmayın, siyasilerde gelip geçicidir.Bu yaptığınızın hesabını FENERBAHÇE TARAFTARI'na veremezsiniz.

Biz ki İlhan beyin kızının gözyaşlarını kendi gözyaşlarımız bildik.Aklınızdan ne geçiyor? Sizce bu taraftar ölümü gösterdik sürünmeye razı olun politikasını yer mi?Sizce bu taraftar ağzınıza bir parmak bal çaldık susun oyununa gelir mi? Unutmayın siz bizi aklamıyorsunuz.Hakkımız olanı bize vermek gibi bir lüksünüz yok sizin. Biz zaten suçsuzuz. Siz sadece bunu dile getirmiş olacaksınız.Ancak yapılan tuzağı haklı çıkarmak için üstümüze bir leke atıp, sonrada bizi aklıyormuş affediyormuş planını bize uygulayamazsınız.58. maddenin değişmesindeki en büyük etkeninde bu olduğunu biliyor ve görüyoruz.Bir önceki federasyonda bu oyunları çok denedi.Ancak sonucunu hepimiz gördük.Ki bunun yasal sonuçlarıda olacak.Taraftar bazında da. Yaptığınız bu oyundan vazgeçmenizi adalete hakka uygun kararlar almanızı bekliyoruz.

Çünkü bu oyunuda bozacağız.Ozaman geldiğinde yanınızda size baskı yapan siyasiler olmayacak.Tıpkı eski federasyon örneğinde gördüğümüz gibi.Başkanımızında söylediği gibi "Bu çınardan tek bir yaprak dahi kopmasına izin vermeyeceğiz." Adaletli olun.Adaletli olun ki tarih sizden FENERBAHÇE'mizden bahsettiği gibi onurlu bahsetsin.

FENERBAHÇE TARAFTARI

oyuna gelmeyin yüklenin.

baski yaparsak değiştirebiliriz bişeyleri.tahkime güvenmeyin.siyasi baski operasyonun resmen aziz başkan operasyonu olduğunu gün yüzüne çikartmamak için baski yapacaktir tahkime. Ki bu ilerde aziz başkanimizin hak ararkende karşisina çikar.bak yöneticileri suçluymuş.şüphe vardi. Aziz yildirima yapmadik operasyonu gibi.oyun devam ediyor.direnelim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi fenerin forumlara bakıyorum da cidden çok farklı kafada insanlar ya.

said:
Kulübümüz şike ve teşvik yapmamıştır, ancak buna rağmen hakları elinden alınmış, oyuncularını kaybetmiş, Avrupa'ya gidememesi nedeniyle sağlam oyuncular alınamamış ve yaklaşık 100 milyon Euro gelir kaybı yaşamıştır, yaşanan manevi kaybın haddi hesabı yoktur, ligine yayıncısına ayrı, YÖNETİM ACİLEN LİGİN İPTALİ VE MADDİ MANEVİ TAZMİNATIMIZ için DAVA AÇMALIDIR!!

bu daha beter

"emre'ye verilen cezalara bile ağzını açamayan bizim yönetim mi yapacak bu işi?" said:

fdsgsjogbvslgasufgboyl
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose said:

Disappear said:

...bir sene de cikar, aklanir ve rahat ederiz ....

o nasıl olacak? yani bir insan katil olup 50 sene bile yatıp çıkınca aklanmış mı olur? insanların gözünde tertemiz biri midir?

kulübü kapatır ve tarihe gömersen belki gündemden düşer de bunu kimse unutmaz, istersen amatöre düşür 5 sene sonra çıksın, çıktığı anda her maçta Şikebahçe diye bağırır herkes haklı olarak

bu iş bitmiştir, ne yaparlarsa yapsınlar farketmez artık

iyide rose adam oldurmek benim elimde. takimimin sike yapip yapmamasini saglamak benim elimde degil.

kaldi ki herkes hayatinin her yerinde hata yapabilir. bir katili, 50 sene de yatsa affetmeyebilirsin ama bir hirsizi 10 sene yatarsa toplum vicdani affedebilir.

2-2 mi?, 6-0, bizim uefa'miz var, sekiztaş muhabbetlerinin dondugu yerde takimi kapatip gitsen bile bu muhabbet doner durur hic merak etme ama en azindan takimini destekleyen taraftarin vicdani rahat olur.

edit: rose simdi gordum, hemen benden once Azmo'nun cezamazi ceker aklaniriz konulu mesajina kelimesi kelimesine katilirken, ayni manada benim yazdigim mesaja niye bu kadar takildin anliyamadim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...