fizban Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ona da şöyle demişti duyduğum yer; fener örtülü ödenekten direk para almayacak, sponsorlardan birine verilecek, o sponsor da fenerbahçe için transfer yapacak. bunu duyduğumda aklıma moussa sow geldi, fakat bu olay transferden sonra olmuş bi pazarlıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Utopya abi o ortulu odenek muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Hayırdır etik kurulu şike var demiş? Çıkın timsahtan haydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 nerde demiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 demiş mi ? düşürmeli şike mi yoksa puan silmeli şike miymiş ? ona pfdk karar veriyo gerçi dimi. düşmeli şikedir inşalla hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 düşmesiz şike , kahtasız mıçe ye benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 galatasaray pfdk'ya madde değişimlerinin iptali için başvurmuş. http://cdn.galatasaray.org/images/haberler/2/B_13392_GSKLOGO_B.jpg Galatasaray Spor Kulübü’nden Kamuoyuna Duyuru Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun Profesyonel Disiplin Talimatının 58. maddesinin değiştirilmesi ve yine aynı talimata 105. maddenin eklenmesine yönelik kararına karşı Galatasaray Sportif ve Sınai Yatırımlar A.Ş kararın iptali ve yürütmesinin durdurulması istemiyle Tahkim Kurulu nezdinde talepte bulunmuştur. Tahkim kurulu nezdinde yapılmış olan talepte; 1- TFF Yönetim Kurulu düzenlemelerinin, UEFA; kurallarına, düzenlemelerine ve talimatlarına aykırı olduğu, 2- UEFA'nın TFF nin 58. maddede değişiklik yapma isteğine , "Genel Kurulda onaylanması şartı ile" izin verdiği, 3-Yapılan Genel Kurulda değişiklik talebinin reddedildiği, 4-Buna rağmen Yönetim Kurulunun 58. maddeyi değiştirmesinin "Karar almada en üst organ olan Genel Kurulun iradesine ters bir işlem olduğu, 5-Bu şekilde TFF Yönetim Kurulunun hem TFF statüsüne hem UEFA nın somut olaydaki talimatına,hem de UEFA statüleriyle Disiplin Talimatlarına aykırı davrandığı ifade edilmiştir. 6- Yine TFF Yönetim Kurulunun 105. madde "cezaların ertelenmesine ilişkin" düzenlemesinin her ne kadar UEFA disiplin talimatının "15bis" maddesinden esinlendiği gözükse de, UEFA disiplin talimatının bu maddesinin aynı talimatının 15. Maddesindeki "Kişilere İlişkin Yaptırımlar" maddesinin devamı niteliğinde olduğu, 7- Oysaki TFF Yönetim Kurulunun düzenlemesi ile bu ertelemelerin Kurumlar aleyhinde alınacak cezai kararlara da uygulanabileceği, 8-Halbuki Futbolda bir kurumun veya bir kulübün aleyhine verilecek olan, ve neticesinde bir hak kaybına sebep olacak cezaların, bir başka kurum veya kulübün hak kazanımı olarak tezahür edeceği, cezanın ertelenmesi nedeniyle hak kazanımı sağlayamayacak olan kurum veya kulübün haklarının zayi olacağı, 9- Bu şekilde toplumdaki adalet duygusunun zedeleneceği belirtilmiştir. 10-Aynı başvuruda TFF Yönetim Kurulu düzenlemelerinin kişiye özel af niteliğinde olduğu, bunun evrensel hukuk kurallarına aykırılığı ve sporun genel prensiplerinden olan "Oyun ve Ligler Başladıktan Sonra Kural Değişmez" ilkesine aykırı olması sebebiyle de hem genel hukuka hem de FIFA, UEFA ve TFF düzenlemelerine aykırı olması sebebiyle iptali gerektiği ifade edilmiştir. Kamuoyuna Duyuru Galatasaray Spor Kulübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 şimdi sadri şener'in dediği gibi tff için x imza lazımsa ve bu imzaları bulmuşlarsa, bari pfdk kararları almadan tff seçimi yapılsa yine de, önceki 58. maddeyi geri getirseler ehuehue. ne güzel olur, bize yakışır yaz bozlu maddeler kurallar. açıklamayı okumadım da gs pfdk'ya başvuramaz, tahkime başvurmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 tahkime basvurmus zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 bu kutulu yanlış biliyo o zaman. şuanki kuralda fenerbahçe şike yapmışsa düşüyor, teşebbüs etmişse düşmüyor değil mi ? şike yapıldığına dair makul şüphe varmışmış da, şikeyi fenerbahçe yapmamış yusuf turanlı ile ibrahim akın kendi aralarında şakacıktan yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Böyle birşey var. Girişim denmiş. Sporx'e de ne kadar güvenilir bilmiyorum, TRT3' bakmak lazım. Bence girişim de çok ağır suç da, bilmiyorum karıştı tüm yönetmelik birbirine. Cezası nedir hiçbir fikrim yok :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Bunlarda kıvırmak için yeni kelime üretiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 bi dakka bi dakka, etik kurulu çıkıp kendi açıklamadı da trt3 mü açıkladı ? o zaman güven olmaz ki, trt bu. atv bile daha kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 hiçbi fikrim yok abi. sporx'de gördüm buraya koydum ben de. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Fenerbahçe - Ankaragücü maçı 15-05-2011: - Aziz Yıldırım'ın bu müsabakada somut olayla ilgisinin bulunmadığına; - İlhan Ekşioğlu'nun, Cemil Turan'ın, Yavuz Ağırgöl'ün, Mehmet Yenice'nin ve Yusuf Turanlı'nın şike teşebüsünde bulunduğu; - Şekip Mosturoğlu'nun şike teşebbüsünde bulunduğu yolunda yeterli kanıt bulunmadığına oy birliği ile mütalaa olunur. - İlhan Ekşioğlu'nun Fenerbahçe Yöneticisi olması sebebiyle şike teşebbüsü eyleminin Fenerbahçe Kulübü'ne izafe edilmesinin uygun olduğu ancak bu eylemden Fenerbahçe Kulübü'nün diğer yöneticilerinin haberdar olduğuna dair bir kanıta raslanmadığına; Rapor açıklanmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Vardır ya da yoktur da Aziz'in haberi olmadan kimse tuvalete gidemez daha önce dendiği gibi.. Nerede raporun tamamı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Daum'un bir röportajı vardı. Fenerbahçede Aziz Yıldırımdan izinsiz çöp alınmaz kulübe diye. Ben o zamanlar Türkiyede bulunmayan bir kondüsyon aletini yurtdışından getirtmek istemiştim ama bunun için bile Aziz Yıldırıma sormadan alamayız, bir soralım demişlerdi. Altı üstü de birkaç yüzbin euroluk alet idi diyordu heuheu. aha buldum. fil hafızam yanıltmamış. said: İGİN başlarında Samandıra’yı istediği gibi düzenlemek ve bazı yeni kondisyon aletleri almak isteyen Christoph Daum, toplam değeri 350 Euro olan bir kondisyon aletini getirtmek istiyordu. Bu talebini 3 kez iletti, ancak isteği bir türlü yerine getirilmedi. Haftalar geçtikten sonra bir deplasman maçında Aziz Yıldırım, Daum’un yanına gelip şöyle diyordu: - Christoph, o istediğin aleti aldım... Sipariş ettiği aletin profesyoneller tarafından alınacağını düşünen Alman teknik adam bu sözler karşısında şaşkına dönüyor ve yakın çevresine şunu söylüyordu: - Bu kulüpte Aziz Yıldırım’dan habersiz 1 kilo boya bile alınamaz... Neyse. İlhan Ekşioğlu zaten asbaşkan mıydı, yönetici miydi. Her türlü kulübü bağlar. Raporun parça parça capsleri dönüyor nette. Şunu gördüm; https://p.twimg.com/Ar_vg3_CQAA4DuF.jpg https://p.twimg.com/Ar_wBZFCAAAeZ5r.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Yuzbin euro mu 350 euro mu ama :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ahaha 350eurodur. bin nerden çıktıysa. neyse, ana tema anlaşımıştır. :p etik kurulu baya budamış azizi sıyırmış zorlama olsa falan da fener yine yırtamamış. bu rapor can yakar cenevrede. :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Aziz Yıldırım'ın bilip bilmemesinin de çok önemi yok aslında. Yönetici yatıysa bu işi kulüp hertürlü küme düşmeli. A.Y. ın haberi olmadan olmayacağı da ayrı mesele tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 fizban said: Yuzbin euro mu 350 euro mu ama :-) e fizban dun sike ortpasi dedim diye laf ediyodun. buyur sana rapor. her sey ortada. e budamislar her seyi eksioglunun ustune atmislar ama yine yok edememisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ama hala ortpas diyorsun, uzgunum hala ciddiye alinamayacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 evet etik kurulu sike ve tesvik dolu raporu verdi ve hemen ardindan 58. madde degisti. bu ortpas degil yani? o zaman sebep ne? tesaduf? e bunu diyosan seni ciddiye almayalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ortpas. sike diyil de ne yazmaya da devam edecen yakinda :) savunmalari okuyorum. iddianame baya sacma, hukuksuz deliller tonla. iceridekiler bi dahaki durusmada cikarlar bence. bari 58 degismeseydi de dusseydik onlar cikmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ben ortpas derken tffden bahsediyorum yargidan degil. yanlis anlasildim galiba. iddianame de yargi sureci de komedi. ona itirazim yok ki. ortpas derken demiroren ve tayfasindan bahsediyorum. ve evet iceridekilerin bu kadar sure manasizca icerde kalmasindan sonra cikmalarini ben de isterim. yargi bitsin sonra ceza alirlarsa tekrar alinirlar iceri su ana kadar yattiklari sure dusulup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar