janis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Herşey son 1-2 lik maçtan sonra hortladı gene. Yensen bir türlü , yenmesen bir türlü. Susmazlar bunlar. Yenseler sevinçten , yenilseler ağlamadan... Beraberliğe bile nasıl sevinmişlerdi düşünsenize. OMO BOZ UEFA KOPOSUNU ALDOK ! Tek bildikleri bu. Fakat yeni medeni kanunda o kupada Fenerbahçe'nin hakkı olduğunu bilmezler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ibrahim akın fenerden 100bin dolar aldım diyor demirören sahaya yansımadı diyor.çok doğru ,direk ibrahimin hesabına yansıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Sevinçten gözler yaşarmış yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Thraine_Numeheru said: ibrahim akın fenerden 100bin dolar aldım diyor demirören sahaya yansımadı diyor.çok doğru ,direk ibrahimin hesabına yansıyor İbrahim Akın kim ya.. Sanki Messi adam , her maç yargılıyor. Ayrıca adam kendi ağızından söyledi. Öyle birşey yok diye. Sizler basının uydurmasını buraya aktarıyorsunuz. Adam kendi beyanı var mahkemede öyle birşeyin olmadığına dair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 İbrahim Akın'ın 100bin doları aynen eminikenin para sayma görüntüleri gibi, nerde demiş mahkemede aldım ettim diye bir göstersene, kulaktan dolma taraf,habertürk haberleriyle gelmeyin buraya mahkemenin son kozu Deli raporlu bir katil Cihan Oskay'dı oda rezil oldu gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 şuan soruşturmadaki en büyük kanıt bu neden bahsediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 janis said: Herşey son 1-2 lik maçtan sonra hortladı gene. Yensen bir türlü , yenmesen bir türlü. Susmazlar bunlar. Yenseler sevinçten , yenilseler ağlamadan... Beraberliğe bile nasıl sevinmişlerdi düşünsenize. OMO BOZ UEFA KOPOSUNU ALDOK ! Tek bildikleri bu. Fakat yeni medeni kanunda o kupada Fenerbahçe'nin hakkı olduğunu bilmezler :D uslup : [ █████%100█████ ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 baba pati ses kaydı var adamın kendi sesinden , imama para aldım günah olurmu diye sorduğu, o ne olacak? fahri ile yaptığı konuşmanın da ses kaydı var, onlar ne o zaman , şakamı yapmış acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 janis said: İbrahim Akın kim ya.. Sanki Messi adam , her maç yargılıyor. Ayrıca adam kendi ağızından söyledi. Öyle birşey yok diye. Sizler basının uydurmasını buraya aktarıyorsunuz. Adam kendi beyanı var mahkemede öyle birşeyin olmadığına dair. savcılıkta var diyip mahkemede yok diyor... lütfen yanlış bilgilendirmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 futbolcular birer messi ronaldo değilse şike serbestmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Ayrıca "şike sahaya yansımamıştır" cümlesini yanlış anlayan arkadaşlar var. Kurumlar kendi alanlarına karar verirler. Şike soruşturması adli kurumlarda halen daha sürmektedir. Bunu hakimler ve savcılar takip etmektedir. Kimse varda diyemez , yokta diyemez şuan için. TFF kendi alanı olan futbol müsabakalarına bakarak "şikenin sahaya yansımadığını" belirtmiştir. TFF "Şike sahaya yansımadı ama dışarda yapılmıştır" diyemez. TFF "Şike sahaya yansımadı zaten şike dışarda da olmamıştır" diyemez. İşinize geldiği gibi yorum yapmayın. Olayın aslı budur. Kendi kendinize aha sahaya yansımadı cümlesini , Fenerbahçe şike yapmış gibi yorumlamayın. Okuduğunuzu anlayın. Sonra yorum yapın. Formanızı çıkartın öyle yorum yapın bir kezde. Formalı zaten hiç şansınız olmuyor. Her alanda FB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Evr said: İbrahim Akın'ın 100bin doları aynen eminikenin para sayma görüntüleri gibi, nerde demiş mahkemede aldım ettim diye bir göstersene, kulaktan dolma taraf,habertürk haberleriyle gelmeyin buraya mahkemenin son kozu Deli raporlu bir katil Cihan Oskay'dı oda rezil oldu gitti e yuh? tutanaklarin ifadelerin fotolari her yerde yayinlandi. imam geldi ifade verdi aciklama yapti. hala yok oyle diyosaniz hakkaten yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Myshkin said: fenerbahçe taraftarı mı alıyor kararları, karardan sonra her şey mübah oldu ne demek? adabınızı takının azıcık diyeceğim de olmayacak duaya amin demek oluyor. laflar yüzsüzlük yapanlara, yaptıysak çekelim diyenlere değil ya işte lo lo diye ötüp durmadan 180 derece dönenlere tarlalar ekildi mi ekinler baş verdi mi cooper lar alındı mı formalar değişti mi şimdi futbol kurtulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 janis said: Ayrıca "şike sahaya yansımamıştır" cümlesini yanlış anlayan arkadaşlar var. Kurumlar kendi alanlarına karar verirler. Şike soruşturması adli kurumlarda halen daha sürmektedir. Bunu hakimler ve savcılar takip etmektedir. Kimse varda diyemez , yokta diyemez şuan için. TFF kendi alanı olan futbol müsabakalarına bakarak "şikenin sahaya yansımadığını" belirtmiştir. TFF "Şike sahaya yansımadı ama dışarda yapılmıştır" diyemez. TFF "Şike sahaya yansımadı zaten şike dışarda da olmamıştır" diyemez. İşinize geldiği gibi yorum yapmayın. Olayın aslı budur. Kendi kendinize aha sahaya yansımadı cümlesini , Fenerbahçe şike yapmış gibi yorumlamayın. Okuduğunuzu anlayın. Sonra yorum yapın. Formanızı çıkartın öyle yorum yapın bir kezde. Formalı zaten hiç şansınız olmuyor. Her alanda FB. janis herkesten once sen cikart formani. bilincsiz konusuyorsun. yanlis bilgi veriyorsun ustundeli forma yuzunden. bu arada evet tff sike var diyebilir. kendi sorusturmasi yargidan tamamen bagimdizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 tinu said: baba pati ses kaydı var adamın kendi sesinden , imama para aldım günah olurmu diye sorduğu, o ne olacak? fahri ile yaptığı konuşmanın da ses kaydı var, onlar ne o zaman , şakamı yapmış acaba Arkadaşım bu adam neden serbest bırakıldı o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Rewendor said: janis said: Ayrıca "şike sahaya yansımamıştır" cümlesini yanlış anlayan arkadaşlar var. Kurumlar kendi alanlarına karar verirler. Şike soruşturması adli kurumlarda halen daha sürmektedir. Bunu hakimler ve savcılar takip etmektedir. Kimse varda diyemez , yokta diyemez şuan için. TFF kendi alanı olan futbol müsabakalarına bakarak "şikenin sahaya yansımadığını" belirtmiştir. TFF "Şike sahaya yansımadı ama dışarda yapılmıştır" diyemez. TFF "Şike sahaya yansımadı zaten şike dışarda da olmamıştır" diyemez. İşinize geldiği gibi yorum yapmayın. Olayın aslı budur. Kendi kendinize aha sahaya yansımadı cümlesini , Fenerbahçe şike yapmış gibi yorumlamayın. Okuduğunuzu anlayın. Sonra yorum yapın. Formanızı çıkartın öyle yorum yapın bir kezde. Formalı zaten hiç şansınız olmuyor. Her alanda FB. janis herkesten once sen cikart formani. bilincsiz konusuyorsun. yanlis bilgi veriyorsun ustundeli forma yuzunden. bu arada evet tff sike var diyebilir. kendi sorusturmasi yargidan tamamen bagimdizdir. TFF sahaya yansıyan bir olay yoktur dedi . Bitti mesele o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Suçluluk/suçsuzluk bir kişinin içeride olup olmamasına bağlı ise Aziz bey suçludur ve fenerbahçe şike yapmıştır. Bu senin mantığın, ben söylemiyorum sen söylüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Baba pati var, baba pati var. İlginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Masquerade said: fenerbahçe bildiri yayınladı mı DEĞOŞTOROLOMOZ 58. MODDO diye? Fenerbahçe bildiriyi daha yayınlamadı sn. MasQQORORODO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Rerore said: http://www.youtube.com/v/vG7K5Y3bwvI sürülen tarla yok panpa sahaya yansıya bişey yok beyler lütfen.dedektörle bakmışlar incelemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Trabzon EUFAya gitmiş gene. Hehehe en sonunda EUFA delirip TrabzonSporu cezalandırıcak zırt pırt bana gelme diye :P Abbovv giriyordu yanlışlıkla bakışı da olabilir. Veya haha dana gibi vurdum atıyordum golu tüh be kaçtı bakışı da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 janis said: tinu said: baba pati ses kaydı var adamın kendi sesinden , imama para aldım günah olurmu diye sorduğu, o ne olacak? fahri ile yaptığı konuşmanın da ses kaydı var, onlar ne o zaman , şakamı yapmış acaba Arkadaşım bu adam neden serbest bırakıldı o zaman ? e bizde onu soruyoruz işte :) yani bu kadar net konuşmalar varken neden şike yok deniyor sahaya yansımamış deniyor ve neden bu adamlar serbest, bizde aynen bunu soruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 kime ne anlatıyorsun tinu adam fenerli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 janis said: Rewendor said: janis said: Ayrıca "şike sahaya yansımamıştır" cümlesini yanlış anlayan arkadaşlar var. Kurumlar kendi alanlarına karar verirler. Şike soruşturması adli kurumlarda halen daha sürmektedir. Bunu hakimler ve savcılar takip etmektedir. Kimse varda diyemez , yokta diyemez şuan için. TFF kendi alanı olan futbol müsabakalarına bakarak "şikenin sahaya yansımadığını" belirtmiştir. TFF "Şike sahaya yansımadı ama dışarda yapılmıştır" diyemez. TFF "Şike sahaya yansımadı zaten şike dışarda da olmamıştır" diyemez. İşinize geldiği gibi yorum yapmayın. Olayın aslı budur. Kendi kendinize aha sahaya yansımadı cümlesini , Fenerbahçe şike yapmış gibi yorumlamayın. Okuduğunuzu anlayın. Sonra yorum yapın. Formanızı çıkartın öyle yorum yapın bir kezde. Formalı zaten hiç şansınız olmuyor. Her alanda FB. janis herkesten once sen cikart formani. bilincsiz konusuyorsun. yanlis bilgi veriyorsun ustundeli forma yuzunden. bu arada evet tff sike var diyebilir. kendi sorusturmasi yargidan tamamen bagimdizdir. TFF sahaya yansıyan bir olay yoktur dedi . Bitti mesele o zaman. antu kafasiyla bitti. etik ve durust taraftar kafasiyla adalet saglanip bu kollamalar kalkana kadar bitmez. ortada bu kadar net aksi yonde delil varken oldubittiye getirilmesine karsi cikilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 tinu said: janis said: tinu said: baba pati ses kaydı var adamın kendi sesinden , imama para aldım günah olurmu diye sorduğu, o ne olacak? fahri ile yaptığı konuşmanın da ses kaydı var, onlar ne o zaman , şakamı yapmış acaba Arkadaşım bu adam neden serbest bırakıldı o zaman ? e bizde onu soruyoruz işte :) yani bu kadar net konuşmalar varken neden şike yok deniyor sahaya yansımamış deniyor ve neden bu adamlar serbest, bizde aynen bunu soruyoruz. Öyle değil işte . Burda bazı kendini bilmezler "onursuz fenerbahçeliler vs.." şeklinde yorumda bulunuyorlar. Ispatlansın biz gerekli yorumu yaparız kendi kendimize. Ne başkan tanır bu taraftar ne yönetim. Bir günde silinir hepsi siz merak etmeyin. Ama "beynini kuşa taksam uçamaz" diye nitelendirdiğim adamlar. Buraya gelipte "TFF'nin Sahaya şike yansımadı" cümlesini "Fenerbahçe şike yapmıştır" diye yorumlayıp. Onurlu Fenerbahçe'liler hani nerdesiniz , kabul edin artık gibi yorumlar yaparlarsa. Paylarını alırlar. Kimse kusura bakmasın. Bir daha söylüyorum. Ispatlansın , biz gereğini yaparız. Ama ıspatlanmadan , sizin yorumlarınıza dayanarak "ŞİKE YAPTIK" mı diyelim ? O zaman mı tarafsız oluyoruz ? Sizin isteğiniz FB formamızı çıkartıp , MOR renkte bir forma giymememizi istiyorsunuz. Olmaz O . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar