hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 o top cıktı mı ya rüştü nası görüo kaleden el kaldırıo bide cıkmamıs tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 tinu said: yemin ediyorum şu edu yu çıkartıp 10 kişi oynasak daha iyi Edu'yu almadan önce bi kez izledimi kulüpten birisi acaba ahaahhaha futbolcu değil ya bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Bullbird said: miyaw33 said: Fenerbahcem bu dakikaya kadar 2 fark yapamadiysa bu maci 3-1 verir. Kartalda pektemek girer cakar bize ağzını hayra aç sdfsd h1 oynadık burda 3-1 alsın Shaman en sevdigim char dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 ahaahah edu kosamıyor lan bildiğin hızlı yürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 abi bienvenü iyi şeyler yapıyor biraz once stocha verdiği pas fln caber yerine bu adamla cıksaydık maça belki helmişti h1 kuponunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 bjk kontradan bulacak gibi, biraz daha akıllı oynarsa ama fenerde heran atabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 bi şu futboldan zerre anlamayan thor dışında mustafa yerine eduyu savunan yoktur heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 mustafa girerse quaresmaya gol attırır. Öyle bir hava var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 ismail şut olayını iyi çözmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 bu ismail köybaşı ne biçim adam abi tez kovsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 tinu said: ahaahah edu kosamıyor lan bildiğin hızlı yürüyor Bunun aynısını ben Ali Lukunku için demiştim zamanında. Adam olduğu yerde patinaj çekiyordu, 20 metre arkasındaki defans koşarak kendisini geçip önünden topu alırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 abı varya ben sahada olsam yemin ediyorum edu ismail ve veliye kafa göz dalmıştım, yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 El-Barto said: bi şu futboldan zerre anlamayan thor dışında mustafa yerine eduyu savunan yoktur heralde :D :) ben eduyu savunmuyorum ki ha gürgen ha meşe ha palamut diyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 edu da karadelik gibi adammış lan.bütün pozisyonları absorbe etti be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 tinu said: abı varya ben sahada olsam yemin ediyorum edu ismail ve veliye kafa göz dalmıştım, yemin ediyorum. valla yine aynı şeyleri sölicem sana karşı her maçta olduğu gibi ama quaresma da yine sıçışlarda :) 1e 1de bile geçemedi gitti auta attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 çok ciddi söylüyorum ismail yerine bir bek alınsın ismaili ileri koysunlar. ismailin simaodan daha fazla özgüveni var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 sdfsdf bebe haftaiçinde disiplinsiz davranışdan dolayı kadro dışı bırakıldı, 2 gün sonra affedildi şimdi oyuna sokuldu. sadece tayfur gibi bi futbol dehası bunu yapabiirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Tayfur hoca veli ve ismaile kaleyi gördüğünüz yerden vurun demiş heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 2 gol atmamız imkansız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 eduyu çıkartıp bütün resmi futbol kariyerinde 45 dakika bile top oynamamış bebeyi koyduk. tayfur dahi olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Bizim Bienvenu de Edu'dan hallice hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 çok bencil abi bunlar ne top meraklısı takım.at arkadaşına gol olsun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 şu quaresma'nın yaptıkları ... savunulacak tek bir tarafı zaten yoktu ama bu kadar düşüremezdi kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 kurt hoca tayfur yapıyorsa biliyordur bir şey bizim aklımız ermez, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 El-Barto said: sdfsdf bebe haftaiçinde disiplinsiz davranışdan dolayı kadro dışı bırakıldı, 2 gün sonra affedildi şimdi oyuna sokuldu. sadece tayfur gibi bi futbol dehası bunu yapabiirdi. Ahahaha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar