Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afyon'da İçki Yasağı


S-H

Öne çıkan mesajlar

of, ağzıyla içemeyenleri bahane ederek herkesi hedef alan bi yaptırım uygulamak. alkol ruhsatı vermemek için bin takla atıyor zaten belediyeler, halihazırda ruhsatı olan yerlere de baskı vardı en son.

yarın afyon'a memlekete gidiyorum.

cumartesi günü de mangalımı yakıp rakımı açarım, ipimde de olmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

afyon merkez'de alkol tüketebileceğin 3 yer falan var zaten, onlar da 3. sınıf birahane. bar vs. yok, oteller desen hepsi yeşil sermaye. öğretmenevi vardı eskiden, orada da milli eğitim sağolsun bildiğim kadarıyla bitirdi alkol servisini.

yani alkol almak, arkadaşlarınla 2 bira içmek istersen ya eve, ya da kıyı köşe bi yere gideceksin. yazın kimse de eve kapanmak istemez, dışarıda tüketim de haliyle yalan oldu şu an.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bahsettigin pislikse ona sebep olan sey alkol degil.
piknik yapıcan mesela, karpuzu dayadın buz gibi dereye. rakı icemeyecek misin yanında?

parklarda da gayet icilir. ama bunu dogru duzgun yapabilecek insanlar yetismiyor bu ulkede. dısarda parta icen tipler genelde magandalar, serseriler. hele kopru altı, bankamatik falan denmis. hanginiz iciyosunuz lan oralarda?

eger ille de turkiye'de avrupalı gibi yasamak istiyorum diyosanız buna en yakın il izmir. her ne kadar istanbul'dan sonra buyuksehir demeye dilim varmasa da, bu sehrin insanları avrupalı olmus.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben sahilde içmeye bayılırım yazın. epey bi kalabalık olur. gençler yaşlılar orta yaşlılar kimi ararsan var. gitar çalanlar olur, grup halinde şarkı söyleyenler olur, herkes geçinir gider. ama parkların durumu pek böyle değil. bırakın kadını erkek halimle ben geçmeye korkarım. burada kız çocuğu olanlar falan var, ilk bahsettiğim sahil gibi bi ortama çocuğunun gitmesinde mahsur görmeyenler bile emin olun bu bahsettiğim gibi yerlere çocuklarının uğramasını istemezler. böyle parkalrın köprü altı tarzı mekanların adam gibi olanı varsa da ben görmedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pislikten dolayı yasaklanması acaip mantıksız bir bahane tabi.pislik bira şişesiyle değil herşeyle olur.

tabi heryerde bi caddebostan,moda sahil performansı olmicağı için eğer taşkınlıklar denetlenemiyorsa parklarsa vs yasaklanması normal.

gerçi yasaklasan bile denetlemesi yine mumkun olmicaktır.2-3 belli parka giderler de kim nerde hangi sokakta parkta içiyor zor

öncelik bu 2-3 bira içip taşkınlık çıkaran abazan gruplara ceza vermek olmalı.

istanbulda yine bu sahil şeridinde devamlı gezen polisler oluyor yazın.ama kıytı köşelere zor tabi kontrol altına almak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

abi memlekette agzı ile icen adam bulmak zor.


aşağılama amaçlı değil ama bu sahilde vs cıkan taşkınlıklarda hep bu kalabalık sürü halinde gezen varoş grubu gençleri sebep oluyor

yıllardır sahile iniyorum.yaz aksamları caddebostan migros önüne bi bakın.direk oraya ait olmayan insanları seçersiniz.kendilerini belli ederler.

sürü halinde gezince ve alkol olunca cesaret oranı 10 a katlanıyor tabi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...