-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 ne zaman askerden döneceksin diyor, yoksa döndün mü diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 hahahahaha karikatür :khkhkjhkhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Fırına git kız arkadaşının içine gireceği kadar dev bir ekmek yaptır, sonra yatır ekmeğin içine hatunu, içinede nutellayı boca et. Akşamdan yatır, sabaha hiçbirşeyi kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 gecen aylarda birisi oyle cok baglanmadan sevisiriz muhabbet ederiz isimize gelmezse ayriliriz kafam rahat, uzun uzun tanismaya gerek yok ya diyordu sen miydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 eterlenmiş bir hasta gibi; starway to Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 sen de "NOTHING ELSE MATTERS" yaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 HAAAYDIII GIDELLUUM HAAYDI HAAAYDIII GIDELLUUM HAAYDI HAAAYDIII GIDELLUUM HAAYDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 sipeyskeyk said: Kız arkadaşımla sorunlu günler geçiriyoruz da biraz, ne istiyor ne istemiyor artık anlamakta zorlanıyorum. Facebook'una yazmış ben de okudum da doğru mu anlıyorum yanlış mı anlıyorum diye İNSAN lara bir danışayım dedim. teşekkür ettim. cehennem azabı resmen ne gerek var böyle şeylere ya adam gibi anlatın derdinizi of insan uzak durmalı bu tarz kızlardan sdfds https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/36826_415067798741_604663741_4839114_6187610_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 ahahahaha abi efsane karikatürler ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 copry said: sipeyskeyk said: Kız arkadaşımla sorunlu günler geçiriyoruz da biraz, ne istiyor ne istemiyor artık anlamakta zorlanıyorum. Facebook'una yazmış ben de okudum da doğru mu anlıyorum yanlış mı anlıyorum diye İNSAN lara bir danışayım dedim. teşekkür ettim. Senin yerinde olsam paylaştığı şarkıların , quote ların altında anlam aramazdım. Zira insan ayrılmak istediği için ayrılık şarkısı dinlemez sadece ( örnek ) hani bazen bi şarkıyı özlersin dinlersin, bi söz hoşuna gidersin paylaşırsın. Açık açık konuş çok kafanı kurcalıyorsa hani böyle bi düşüncen var mı diye. Ama özetle bu tarz paylaşımlardan anlam çıkartmak doğru değil herzaman buna + olarak bazen bu şarkı sözlerinden kendileri anlam çıkarıyolar garip. kız kafası işte. ingilizceleri yetmiyo bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Xaenin said: http://www.youtube.com/watch?v=jrw3YZRq8XU abi asşdkasdşasklşdasklşdalskdklasjdklaskldasklşjdalskdklasdkl asdlkjaskldjadasdasşdlakskşdaskşldalskdas SIRF ADAMIN TİPİNE BAKIN 2.DE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Xaenin said: video ABI =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar