Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bundan ne anlarsınız?

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

sipeyskeyk said:

Kız arkadaşımla sorunlu günler geçiriyoruz da biraz, ne istiyor ne istemiyor artık anlamakta zorlanıyorum. Facebook'una yazmış ben de okudum da doğru mu anlıyorum yanlış mı anlıyorum diye İNSAN lara bir danışayım dedim.

teşekkür ettim.

cehennem azabı resmen ne gerek var böyle şeylere ya adam gibi anlatın derdinizi of

insan uzak durmalı bu tarz kızlardan sdfds

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/36826_415067798741_604663741_4839114_6187610_n.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

sipeyskeyk said:

Kız arkadaşımla sorunlu günler geçiriyoruz da biraz, ne istiyor ne istemiyor artık anlamakta zorlanıyorum. Facebook'una yazmış ben de okudum da doğru mu anlıyorum yanlış mı anlıyorum diye İNSAN lara bir danışayım dedim.

teşekkür ettim.

Senin yerinde olsam paylaştığı şarkıların , quote ların altında anlam aramazdım. Zira insan ayrılmak istediği için ayrılık şarkısı dinlemez sadece ( örnek ) hani bazen bi şarkıyı özlersin dinlersin, bi söz hoşuna gidersin paylaşırsın. Açık açık konuş çok kafanı kurcalıyorsa hani böyle bi düşüncen var mı diye. Ama özetle bu tarz paylaşımlardan anlam çıkartmak doğru değil
herzaman

buna + olarak bazen bu şarkı sözlerinden kendileri anlam çıkarıyolar garip. kız kafası işte. ingilizceleri yetmiyo bazen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...