Luxor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Arkadaşlar mount and blade napoleonic wars eklenti paketini deneyen var mı? Tavsiye eder misiniz, yoksa fire and sword gibi olsa da olur olmasa da olur bir eklenti paketi mi? Nedir ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Modçular yaptı diye biliyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 with fire and sword bile instagib nedeniyle neredeyse oynanmaz halde olmanın kıyısındayken napolyon savaşlarını düşünemiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Şöyle bi video izledim çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 ben bir tek with fire and swordu oynadim ya. baktim daha yeni, standalone da calisiyo. +si vardir -si yoktur diyip onu oynadim. oburu daha mi iyi? video mukemmelmis yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 single-player vardır diye bakmadan satın alan kafamı hangi duvara çarpayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 seni anca bu keser http://www.youtube.com/watch?v=mRagRCl1mHw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 fire sword çok ama çok kötüymüş ya. single'ı hele acayip rezil. iki oyunu aynı adamların yaptığına inanamıyor insan. bir kaç ufak şey var fire&sword da olup mb de olmayan. şehir geliştirmeleri falan. onlar da olsa m&b kusursuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 aynı adamlar yapmadı zaten, alakasız bir polonya şirketi yaptı. da napoleonic wars ile de alakası yok onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 adamlar baya organize ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 herşeyi okumadım ama napolyonu aldığına pişman olmuş galiba arkadaş. bütün seri 20tl d&r dan almıştım öyle alaydın daha karlı olurdun steame de ekleniyor. bu arada warband game of thrones sp modu baya şahane gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 pişmanlığımın nedeni singleplayer seçeneği olmayışı, sadece multiplayer. yoksa 2,5$'a almıştım yani dert değil. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oguzhan06 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Sam said: pişmanlığımın nedeni singleplayer seçeneği olmayışı, sadece multiplayer. yoksa 2,5$'a almıştım yani dert değil. :p demin duvardan duvara çarpıyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 nerede çarpmışım? kafamı diyorsan onu çarptım iki kere yetti. evet zırh neyim olmadan herkesin instagib attığı mp iyi değil. girdim, 6 kill aldım süngüyle şakşak dmg almadan lol. biri misketi doldururken furdu. :p kapattım çıktım. o napolyon savaşı olayı yok zaten multide, kimse mal gibi ayakta durup açık alanda sıra sıra birbirine ateş etmiyor. e o olay olmayacaksa ne anladım napolyon döneminden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 abi paradoxu severim ama şu mount and blade warband'e çıkan tüm expansionlar para tuzağı. zaten var olan fan made modları derleyip oyun diye yutturdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 siege savaşları baya zevkli geçiyor ya öyle deme artilery ve engineer sınıfları sayesinde daha taktik oyunlar dönüyor. warband'dan daha bi hardcore dediğin gibi blockladın blockladın yoksa one shot yiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 bu adamin kanalinda baya savas videosu var adamlar iyi organize olmuslar regiment kurup yardiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 almak isteyenler steamde 2.5 dolara düştü son 13 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 aslanım taleworlds ya, steam'de bioşok'u bile top sellers'dan indirecek neredeyse collection. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 ilk oyunda son zamanlarin en bol oyunculu paticik eventlerini gerceklestiriyorduk. jedi knight serisinden sonra benim icin ikinci sirada geliyordu mb kilicli multiplayer oyunlar arasinda. barutu gorunce meh dedim hic almadim fire and sword'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 bugun iki servera girdim, sansima midir nedir, millet duzenli organize line lar falan yapiyordu. acaip zevkli oluyor kaos ortami olmadiginda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 evet genelde o sekilde rp gibi oynuyolar, serverda herhangi bir regiment uyesi olmayani oyuna almiyolar yani bazi serverlar oyle, bide bayraktar ve trampetciler var en onde onlar tek sira gidip karsilikli kapisiyolar, sonra sunguler konusuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Official siege serveri akşamları 150-180 kişiyi görüyor, lagfest oluyor ama bazen çok epic maçlar dönebiliyor o line olayı genelde servera herhangi bir regiment deploy olunca, onun öncülüğünde gerçekleşiyor, yoksa o kadar adamı biyere toplamak zor edit: gereksiz smiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar