Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount and Blade Napoleonic Wars

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar mount and blade napoleonic wars eklenti paketini deneyen var mı? Tavsiye eder misiniz, yoksa fire and sword gibi olsa da olur olmasa da olur bir eklenti paketi mi? Nedir ne değildir?
Mesaj tarihi:
ben bir tek with fire and swordu oynadim ya. baktim daha yeni, standalone da calisiyo. +si vardir -si yoktur diyip onu oynadim.

oburu daha mi iyi?

video mukemmelmis yalniz
  • 10 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
fire sword çok ama çok kötüymüş ya. single'ı hele acayip rezil. iki oyunu aynı adamların yaptığına inanamıyor insan.

bir kaç ufak şey var fire&sword da olup mb de olmayan. şehir geliştirmeleri falan. onlar da olsa m&b kusursuz.
Mesaj tarihi:
herşeyi okumadım ama napolyonu aldığına pişman olmuş galiba arkadaş. bütün seri 20tl d&r dan almıştım öyle alaydın daha karlı olurdun steame de ekleniyor. bu arada warband game of thrones sp modu baya şahane gözüküyor
Mesaj tarihi:
nerede çarpmışım? kafamı diyorsan onu çarptım iki kere yetti.

evet zırh neyim olmadan herkesin instagib attığı mp iyi değil. girdim, 6 kill aldım süngüyle şakşak dmg almadan lol. biri misketi doldururken furdu. :p kapattım çıktım.

o napolyon savaşı olayı yok zaten multide, kimse mal gibi ayakta durup açık alanda sıra sıra birbirine ateş etmiyor. e o olay olmayacaksa ne anladım napolyon döneminden.
Mesaj tarihi:
abi paradoxu severim ama şu mount and blade warband'e çıkan tüm expansionlar para tuzağı. zaten var olan fan made modları derleyip oyun diye yutturdular.
Mesaj tarihi:
siege savaşları baya zevkli geçiyor ya öyle deme artilery ve engineer sınıfları sayesinde daha taktik oyunlar dönüyor.

warband'dan daha bi hardcore dediğin gibi blockladın blockladın yoksa one shot yiyosun.
Mesaj tarihi:
ilk oyunda son zamanlarin en bol oyunculu paticik eventlerini gerceklestiriyorduk. jedi knight serisinden sonra benim icin ikinci sirada geliyordu mb kilicli multiplayer oyunlar arasinda.

barutu gorunce meh dedim hic almadim fire and sword'u.
Mesaj tarihi:
evet genelde o sekilde rp gibi oynuyolar, serverda herhangi bir regiment uyesi olmayani oyuna almiyolar yani bazi serverlar oyle, bide bayraktar ve trampetciler var en onde onlar tek sira gidip karsilikli kapisiyolar, sonra sunguler konusuyo
Mesaj tarihi:
Official siege serveri akşamları 150-180 kişiyi görüyor, lagfest oluyor ama bazen çok epic maçlar dönebiliyor
o line olayı genelde servera herhangi bir regiment deploy olunca, onun öncülüğünde gerçekleşiyor, yoksa o kadar adamı biyere toplamak zor

edit: gereksiz smiley
  • Yeni Oluştur...