-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 benım cekıncem daha cok google TOS'da acık ve net olarak upload edilen icerikten derivative'lerin cıkarilabilecegi yonunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Ee ulan bu bildiğin Google Docsmuş? Pehhh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Google Docs'un isminin değişmesi aşırı mantıksız oldu yahu. Docs Drive falan olsa yine iyiydi, en azından 'depolama alanı da olan ofis pakedi' gibi öne çıkıyordu. Şu anda 'ofis pakedi olan depolama şeysi' gibi görünüyor ve asıl işi ofis olmayınca ulan dandik bir şeydir herhalde gibi düşünüyorum şahsen ben ya da uykum geldi saçmalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 sabahtan beri mail gelmedi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 abi ezmeyin de bunu olayı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 ben dün haberdar et demiştim, bugün akşam saatlerinde geldi mail. 24 saat içinde geliyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 bunların arasındada en dandigi dropbox kaldı 2,5gb cok az biara box 25gb vermis kacırdım onu..simdi 4 ayri yerde 17,5gb yer oldu dagıldı bütün dosyalarım para vermekte istemiyorum:)bikac seneye iyice boku cıkar 50-100dagıtırlar ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 ya şimdi sıkıntı bence şu .. biz bu tür ürünleri 3.kullanıcı olarak kullanıyoruz ve bu dayılar her ne kadar "biz ellemiyoz gardaş bak garantisi biziz sıkıntı olursa gel" deselerde saklanan verilere ulaşma ve inceleme hakkını saklı tutuyolar. ben heladan bile ulaşabildiğim bir kişisel veribankasının "kişisel" üretici tarafından didiklenmesinden hoşnut hissedemiyorum. yani maillerin sanki kurcalanmıyomu çorumlu hawking diceksiniz öyle ama yinede ne biliyim öyle işte kendimi google a karşı ÇIPLAK hissediyorum. Feel me and abandon it!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 gelmiş banada direk geçtim çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 gdrive 5 çikobayt verdi bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 güzel güzel kullan o zaman. olur mu evladım? içine öyle çıplak kadın resimleri falan da koymayın. arkadaşlarınızla dostça güzel dosyalar koy o beş gb'ye. tamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 senkronizasyonuyla ilgili bir sıkıntı var mail gönderdim. krom'dan atınca dosya boyutu maks 2.mb olabilir diyo konvert edebilmek için atamıyosun. programdan atınca bi noktadan sonra sürekli bağlantıyı kopartıyo dosyaları atamıyor yada atıyorsada birebir senkron yapamıyor duruyor. onun dışında ayda 10 kaat verip 100gb alabilmek iyi bir kaynak olmuş. dasanın dediği gibi cıbıldak resimler atmayın kişisel uvuz paylaşımları yapmayın mis gibi kullanın sağolasın gugıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 şimdilik kenarda dursun, önce üjbej ay bi adam etsinler, sonra tekrar bakarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Aslında çok gezen, farklı şehirlerde olan satınalmacıyla planlamacının excel tablolarını paylaşması için harika bi sistem ama insanlara cloud mantığını aşılamak gerçekten zor. Peki google amca dosyaların içeriğini de indexliyor mudur acaba? Yani shared file yaptığım bi dosyada müşteri bilgileri olsa, nereye bakacağını bilmeyen bi insanın bunlara erişmesi mümkün mü? Bana çok uzak ihtimal gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 mendley indexliyordu mesela. onun için kendisine defoooğğğl dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 mm google drive'ın fiyatlarına tekrar baktımda şimdi oldukça çekici. tabi simdi 5-10gb dosyayı elle aktarmak sorundu, ubuntu vpsım üzerinden söyle yaptım, belki birilerin isine yarar. dropbox cli kurma cd ~ && wget -O - 'http://www.dropbox.com/download?plat=lnx.x86' | tar xzf - ~/.dropbox-dist/dropboxd wget https://www.dropbox.com/download?dl=packages/dropbox.py chmod +x dropbox.py ./dropbox.py status bu adımlardan sonra dropbox user'ın home directorysi icinde Dropbox folderına sync ediyor ve dropbox.py status ile durumu goruyoruz. daha sonra google'ın resmi bir clientı olmadıgı ıcın, ubuntuda google-docs-fs kullanıyoruz gecici olarak; sudo add-apt-repository ppa:invernizzi/google-docs-fssudo apt-get update && sudo apt-get install google-docs-fs mkdir gdrive gmount gdrive [email protected] dropbox sync bıttıken sonra, ındırılen dosyaları grive klasorune kopyalıyoruz. tada! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Yakına Linux istemcisi çıkacak, onu bekliyorum ben tamamen geçmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 skydrive'in eksisi ne peki? ben baya tuttum dropbox'u kapattim vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 X86 Linux kullananlar için Google Drive'ı nasıl hallediyoruz şu an da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 webdav'dan giriyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 kertenkel said: skydrive'in eksisi ne peki? ben baya tuttum dropbox'u kapattim vs. bende aynısını yaptım, native linux client dısında bir eksisini gormedim henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 iş için google drive kullanmaya başladım. bir de encrypiton özelliği ekleseler güzel olcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 senko sen huaweideydin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 senko said: iş için google drive kullanmaya başladım. bir de encrypiton özelliği ekleseler güzel olcakmış. Peki attığın dosyaların içeriğine ulaşılabilir diye korkmuyor musun? Körün keywordü gelip bulmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Is icin Google Drive kullanmayalim lutfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar