samaella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 edit yapmayacaksan media encoderdan yapabilirsin. Arkadaşın dediği gibi youtube veya vimeo seçenekleri vardı oralarda. Olmadı direk 480p h264 at gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 50 versiyon denedim, ekleme çıkarma yapıyorum haliyle de 83gb dosya oldu bunu ufalttık 450mb.. açıyorum güzel 720p ama ne haltsa gidiyor youtube almıyor. Biraz daha kurcalayım, swtor videosu için yapmıştık da o da kare olmuştu zamanında :D Bu arada alakasız olacak ama GW2 de kendi müzik listemizi yapıp oyun içinde dinleyebiliyormuşuz https://forum-en.guildwars2.com/forum/game/audio/Choosing-our-own-music/page/1#post160329 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ooo şık olmuş, pve ve pvp için ayrı playlist yapmak gerekir şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 bitratedendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 dreagloth said: 57 sayfalık konuda, türk amatör deyince nomsar spawn olmuş şet mavi donumla geldim, nereye imza atıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 üşüyoruz arena reiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 abi beta screenshotlarına bakıp bakıp banyoya gidiyorum. canım inanılmaz oynamak istiyor yahu. aşeriyorum oyunu bildiğin lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ben arada bi exe yi calistiyom, girmeyi deniyom. yanlislikla acabilirler, olmemis olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 bemre said: imba http://www.youtube.com/watch?v=83hvsuTd_No Ya adam quickness açıp sallıyo çok güzel damage veriyoda elemanlarda hiç uğraşmamış be.Ne biliym necrosun death shroud a gir lich ol bilmemne suratını bile dönmemiş adama keko:D 10k crit iyimiş yanlız... edit:elemanın seside Arnold Schwarzenegger e benziyo sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Allahtan wow daki bu tarz videolara alışık olduğumuzdan immunuz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar