fixmen Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Benimde bu akşama bitmeyecek. Akşama kadar hiçbir şey yapmadan boş bırakmam lazım ki zor biraz. Gece açık bırakırım, yarına artık. Lanet AKK. Bir kaç saatte indireceğim miktar 48 saat sürüyor öf. TTnet fiberlerinde balinalar çiftleşsin emi.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 87.168 dosya ve 6.5gb var daha vuslat başka bahara kaldı sanırım
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Benim 4GB civarı. Kendi downloader'ından indirmiyorum.
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Yalnız baya pati varmış oyunu alan sevindim. Oyun çıkınca duman olmayında :)
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Duman olmak ne demek arkadaşlar. beklediğimiz oyun :)
Oski Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Xenocide said: yorum: tırt tırt yerlerden alırsanız 20 30 lira ucuza alıcam diye, öyle olur işte. bizimkilerde sorun yok di mi Xeno? senin lingten aldıydım.
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Greenman gaming sıkıntısız. Adamlar twitterda bile kabak gibi yazdılar güvenli ve profesyonel firma olunca.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Zamanında Greenmanden 54 dolara kapatarak büyük iş yapmışız valla, şimdi keyler de tükenmeye başlayınca karaborsa başlar:D
jagd Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Bu tırt yeri patide tavsiye edildiği için kullanmış biri olarak sizi kınıyorum efendim . Storm ikinci mail klasik bir okumadan copy/paste le müşteri maili cevaplama örneği açıkça o mail hazır şablonun forward edilmiş hali müşteri temsilcisi tarafından .Orda denende zaten oyunu hangi bölgeden aldıysanız ordan erişebileceksiniz, zaten bildiğimiz şeyi cevap olarak yollamış . Bizim derdimiz a) bu keyler eu mu us mi b) bu keyler oyunun gerçek keyleri mi idi Çünkü sanalsaray sitesi beta key satmış 80 TL den durum anlaşılınca kaldırıp para iadesi yaptılar gerçi .Bu nedenle bir miktar kafa karışıklığı oldu .Tabii leveltr kıbrıs merkezli bir şirket kdvden bile kar etse 80 Tl mümkün fiyat hakkında yorum yapacak ve bu fiyat olurmu vb diyeceklerin bilmesi için. Xenocide said: yorum: tırt tırt yerlerden alırsanız 20 30 lira ucuza alıcam diye, öyle olur işte.
Oski Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 DareJedi said: Greenman gaming sıkıntısız. Adamlar twitterda bile kabak gibi yazdılar güvenli ve profesyonel firma olunca. yanlış olmasın
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Oski said: Xenocide said: yorum: tırt tırt yerlerden alırsanız 20 30 lira ucuza alıcam diye, öyle olur işte. bizimkilerde sorun yok di mi Xeno? senin lingten aldıydım. bizimkiler temiz ya. daş gibi giriyorum daş gibi "babuş senin account komple hazır, sadece beta eventi yok, az sabret, gelcek" diyor login olunca
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 bütün keylerde öyle diyor zaten. şuan elindeki sadece beta için olan key olsa bile fark edemezsin.
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 İlk saatlerde kendi sitesinden almıştım official olarak kafam rahat bir ara iptal edip D&R dan alayım dedim sonra millet birşey yok içinde deyince açtığım talebi kapattım.
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Your account is all prepared ,but there is no Beta event running right now.Please come back and join us at the start of the next Beta event.For more information, visit the GW2 website.
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 tamam arkadaşlar, artık paylaşmıyoruz beta'ya hazır olduğumuzu.
Oski Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Xenocide said: Oski said: Xenocide said: yorum: tırt tırt yerlerden alırsanız 20 30 lira ucuza alıcam diye, öyle olur işte. bizimkilerde sorun yok di mi Xeno? senin lingten aldıydım. bizimkiler temiz ya. daş gibi giriyorum daş gibi "babuş senin account komple hazır, sadece beta eventi yok, az sabret, gelcek" diyor login olunca bende de öyle diyor da bilemedim. neyse, sana olan güvenim sonsuz. taaa ki bu akşam saat 10'a kadar.
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Ahaha niyeki çok zor olmadı ama printscreen çalışmıyor tabi :)
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 jagd said: Bu tırt yeri patide tavsiye edildiği için kullanmış biri olarak sizi kınıyorum efendim . Storm ikinci mail klasik bir okumadan copy/paste le müşteri maili cevaplama örneği açıkça o mail hazır şablonun forward edilmiş hali müşteri temsilcisi tarafından .Orda denende zaten oyunu hangi bölgeden aldıysanız ordan erişebileceksiniz, zaten bildiğimiz şeyi cevap olarak yollamış . Bizim derdimiz a) bu keyler eu mu us mi b) bu keyler oyunun gerçek keyleri mi idi Çünkü sanalsaray sitesi beta key satmış 80 TL den durum anlaşılınca kaldırıp para iadesi yaptılar gerçi .Bu nedenle bir miktar kafa karışıklığı oldu .Tabii leveltr kıbrıs merkezli bir şirket kdvden bile kar etse 80 Tl mümkün fiyat hakkında yorum yapacak ve bu fiyat olurmu vb diyeceklerin bilmesi için. Xenocide said: yorum: tırt tırt yerlerden alırsanız 20 30 lira ucuza alıcam diye, öyle olur işte. patide lvltrden alan çok var mı ? Bide kıbrıs şirketi dediniz, savcılığa bile gidemeyiz bişe olsa :)
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 jagd said: Bu tırt yeri patide tavsiye edildiği için kullanmış biri olarak sizi kınıyorum efendim . Storm ikinci mail klasik bir okumadan copy/paste le müşteri maili cevaplama örneği açıkça o mail hazır şablonun forward edilmiş hali müşteri temsilcisi tarafından .Orda denende zaten oyunu hangi bölgeden aldıysanız ordan erişebileceksiniz, zaten bildiğimiz şeyi cevap olarak yollamış . Bizim derdimiz a) bu keyler eu mu us mi b) bu keyler oyunun gerçek keyleri mi idi Çünkü sanalsaray sitesi beta key satmış 80 TL den durum anlaşılınca kaldırıp para iadesi yaptılar gerçi .Bu nedenle bir miktar kafa karışıklığı oldu .Tabii leveltr kıbrıs merkezli bir şirket kdvden bile kar etse 80 Tl mümkün fiyat hakkında yorum yapacak ve bu fiyat olurmu vb diyeceklerin bilmesi için. Xenocide said: yorum: tırt tırt yerlerden alırsanız 20 30 lira ucuza alıcam diye, öyle olur işte. patide lvltrden alan çok var mı ? Bide kıbrıs şirketi dediniz, savcılığa bile gidemeyiz bişe olsa :)
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 abi mehh, stüdyo varmış bugün 11-12 gibi girebilcem, ilk açılışı kaçırcam lanet olsun :(
Öne çıkan mesajlar