Chaotic Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Merhabalar. Bugün blackberry bold 9870 model cep telefonumu çaldırdım. düşürdüm ve düşürdüğümü tahmin ettiğim yere döndüğümde telefonumu bulamadım. kuvvetle muhtemel çalınmış durumda. Turkcelli arayıp hattımı kapattım az önce Fakat şimdi yapabileceklerim seçenekler şunlar: Yarın sabah karakola gidip çalıntı ihbarı vereceğim. Telefonumda blackberry protect isimli program kurulu idi fakat takip özelliğini aktive ettim mi etmedim mi bilmiyorum. Telefon açılıp internete bağlanınca Bu telefon çalıntıdır lütfen ...... numara ile irtibata geçiniz mesajı yerleştirttim protect üzerinden. Şu an telefonu telekominikasyon kurumundan kilitletebilir, bu telefon çalıntıdır uyarısı koydurtabilirim imei numarası üzerinden ama o zaman telefonu çöpe atabilirler Blackberry protect üzerinden kilit kodu koydurtabilirim ama o zaman da telefonu çöpe atabilirler Blackberry protect ile cihazdaki tüm bilgileri sildirtme şansım da var ama o zaman da cihaz untrackable oluyor ve takip edemiyorum. cihaz bu şekilde de tamamen kullanıma kapatılıyor. İçinde önemli resimlerim evraklarım yok eski kız arkadaşlarımla sarılmış öperken resimlerim falan var en fazla bir de kimliğimin önünü bir yere mail atmak için çekmiştim o var. ben cihazımı geri almak istiyorum sonuçta 1000 liralık birşey. sizce nasıl bir strateji izlemeliyim tecrübesi olan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 karakola git kısmet işi.telefonunu ertesi günde bulabilirler.2 sene sonra da getirebilirler aha bulduk diye önce soğuk su içip başka telefon alıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 sen cihazının imei'ne çalıntıdır damgası vurdurt, telefon yine çalışmaya ve kullanıma devam edebilecek şurdan sorgulatınca (http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php), çalıntı olduğu gözükücek, tabi oda çalan kişi bi şekilde servise gidip kilit kırdırmaya falan calısırsa, yada telefon bozulursa ki hiç sanmıyorum en iyi ihtimal birine satar, o da çalıntı olduğunu bilmeden servise götürürse orda ortaya cıkar. Bize çok denk geldi öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Chaotic said: bir de kimliğimin önünü bir yere mail atmak için çekmiştim facepalm.jpg.png.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 büyük konuşmayayım ama yerde bin liralık telefon bulsam rehberi açar anne baba canım cicim şekerim adıyla kayıtlı numaralara telefon açar telefonu bulduğumu söylerim bunlar yoksa karakola götürürüm. bunları yapmayacak adam da o telefondan yolunu bulmayı seçer. sen o telefonu kimseye yar etme bence. git çalındığını ihbar et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 KARAKOLA GİT SAVCILIGA GİT DİLEKCE VER DİCEKLER 3 AY SONA Bİ MEKTUP GELCEK takipsizlik kararı hede hodo diye bosuna ugras Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 enayi gibi topic acma bekle belki birisi: "Telefon buldum stratejik yardım istiyorum" diye topic acabilir dusursun semtin tayfası bellidir git de böle böle telefon dusurdum, ben haric kimse kullanamaz birazda para oner belki verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 iphone gibi tel in nerde olduğunu haritada göstermiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 izmir konakta bir semt tayfası yoktur abi. yere düşen telefon bu. polisi aradım poliste genellikle takipsizlik çıkıyor bu işlerden hep dedi. artık işim blackberry protect e kaldı benim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 gösteriyor fakat internete bağlı olması lazım telefonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Başıma geldi, tavsiyem: Yine de iyi dileklerim seninle, umarım bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Niye dabıl post. pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 blackberry protect fln yalan. "sedat dayım" diye kayıt açıyorsun rehbere. sedatpeker.jpg de görseli olacak. altına numara sıkıyorsun bitti gitti. ben buldum bu yöntemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 neden yalan peki blackberry protect? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 4 4 2 taktiğini dene derim. stratejik yardım ne alaka ya ? hukuki de bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Chaotic said: izmir konakta bir semt tayfası yoktur abi. yere düşen telefon bu. polisi aradım poliste genellikle takipsizlik çıkıyor bu işlerden hep dedi. artık işim blackberry protect e kaldı benim sanırım. savcı o telefona takılan hatların tespitini ister sonra seni karşısına alır bu numarayı tanıyor musun/şikayetçi misin diye sorar ertesi gün şikayetçi olduğun hatların kayıtlı adreslerine polisi yollar telefonu getirtir. bir sonuç çıkarsa bundan çıkar ama sen telefonu kapattırırsan tam tersi bir sonuç çıkabilir. en azından şimdilik kullanımda kalsın sonra elleriyle koymuş gibi bulabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 gitmiş o telefon geri dönmesi çok düşük bir ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 benim gecen yaz geldi basima aynisi. ayni boyle basladi BonePART said: KARAKOLA GİT SAVCILIGA GİT DİLEKCE VER DİCEKLER 3 AY SONA Bİ MEKTUP GELCEK takipsizlik kararı hede hodo diye bosuna ugras bundan tek farki 3 ay sonra mektup gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 throine said: savcı o telefona takılan hatların tespitini ister sonra seni karşısına alır bu numarayı tanıyor musun/şikayetçi misin diye sorar ertesi gün şikayetçi olduğun hatların kayıtlı adreslerine polisi yollar telefonu getirtir. bir sonuç çıkarsa bundan çıkar ama sen telefonu kapattırırsan tam tersi bir sonuç çıkabilir. en azından şimdilik kullanımda kalsın sonra elleriyle koymuş gibi bulabilirler. şu hikaye bana direksiyon hocalarının anlattığı anahtarı üzerinde bırakıldığından çalınmış otomobillerin sahiplerinin başına gelen bürokratik/hukuki karabasanları hatırlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 jack bauer batarya sökülmeydiyse tespit ettirebiliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 sen telefonu unut banka hesaplarını güvenceye al. Nüfus cüzdanı resmini çekip telefonda bırakmak nedir ? Adama ellerinle teslim etmişsin herşeyi. Kafası az çalışan ve büyük düşünen biriyse banka hesabına dadanır. adamın elinde ad-soyad , tc numarası, anne kızlık soyadı, doğum yılı, doğum yeri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bi kere gasp edilmiştim ben de. kafam rahattı, "hehe imeiden buluruz ki hehehe" diyodum. sonra gittim, "hehe imeiden bulsanıza" dedim. "onun için savcılığa gidip dilekçe vericeksiniz kabul edilcek hede hödöhdhüerüehü en az 3-4 ay lazım ona" dedi. ben de suyumu içtim. ha bi de, polise de gittim, zerre ilgilenmediler. sonra bi su daha içtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 o yüzden çalıp çırparak zengin olmak çok kolay. okullarda "dürüst vatandaş" olma eğitimi yerine "lockpicking" dersleri vermeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 stratejik olarak su içebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 http://www.celebritydietdoctor.com/wp-content/uploads/2007/06/ice-water.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar