GEd Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 PES13 Demo = Fifa yapmaya çalışmışlar haliyle rezil olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 PES'in konusu varmış yahu, FIFA'ya ayıp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 hey gidinin pes'i be! konami ağzına sıçim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadettn1970 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 7 adet sıfır ps 3 oynu var uygun fıyata ılgılenenler [email protected] eklesın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 oynamayın beyler fifa 13 virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 "PES" ve "2013" yanyana yazılınca çelişki konusunda süper bir örnek elde etmiş oluyoruz. Neyse ki savunanlar %50'den %10'a falan düşmüş, gelişme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 bugün çok alakasız yerlerde gezerken şuna denk geldim ehehe http://www.youtube.com/watch?v=GoSreQQ0_OM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 bir pes sever olarak gittim aldim oyunu fakat su haliyle net bir sekilde soyluyorum ki oynanmaz oyun. defans sistemi dagilmis ve sutlar asiri kolaylasmis. uc mac yaptim online hepsinde en az 6 gol oldu. oyle goller oluyor ki kolu kirasin geliyor. guncelleme sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 O kadar mi kotu 2013, hickimse duzgun yorum bile yapmiyor. Alsammi almasammi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 tam bir arcade olmuş artık. arkadaşlarla keyifli vakit geçirmek için birebir, bi siz çıldırın bi karşınızdaki. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 futboldan leblebi kadar anlamadığın nasıl da belli ginaly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 oyunu 3d deneyen oldu mu hiç? gelen patch'lerden biri ile 3d oynamak mümkünmüş ama hiç araştırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar