valequenta Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 yoo yarin bizimde product release var da. onun acisini sizden cikariyorum haha. blizzard fifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Lan sc2de turnuvadan elendim. Sinirlendim. D3 e gireyim bari dedim. Giremedim. Sinirlendim. 1 saat sonra doğum günüm. Bişeler yapalım dedik. Öğrenci evine anne baba geleceği tuttu. ADALETIN VAR MI ULAN DUNYA????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 grup mu yapacaydınız la ana babanın gelmesi neyi engelledi ki asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 bunlar bioware gibi kısım kısım kapasite artıracak olmasınlar bir anda çöküvermesin diye birşey dememişler ama muhtemel bu şekilde olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Seperate said: grup mu yapacaydınız la ana babanın gelmesi neyi engelledi ki asdf oha lan. Kızarkadasım dogum gunu pastası hediye gibi olaylara gireriz dedi. Ev arkadaşının anası babası biz geliyoz 1 saate ordayız dedi. Bursadan izmire geldiler. Ağır trollük ya. (Ehi ehi. Hediyelerimi 1 gün önceden aldım.Diablo 3 tşörtü, Starcraft 2 tşörtü, Diablo 3 ön siparişi ve birlikte süreriz diye 2 adet bisiklet almış.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 valequenta said: ne kafasi pardon? parasini vermeden aglamamak icin DEMO oynarsin BETA degil. Cok biliyor herkes masallah. Hacim nedir konumun ? Seni ne yerine koymam gerekiyor bu tip konularda ? Ona gore cevap vereyim. Blizzard bu isi WOW zamaninda dibine kadar deneyimlemis firma. Basina ne gelecegini, ne gerekecegini gayet biliyor. Sys-admin'leri, network architecht'leri alayi olayin nasil olacagini biliyor. Bu adamlar herseyden once cesitli tool'lar ile cok rahat sekilde anlik milyonlarca user'in stress test'ini yapabiliyor zaten. Ha ne kadar user'in akin edeceginin istatistigi de Blizzard'da yoksa kimde olur bilmem. Su anki durum gayet teknik acidan rezil rusva bir durum. O yuzden hangi akilla fikirle olur o kadar diyorsaniz, kendi kendinize deyin bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Ha bu arada evet cok biliyorum. Omru hayatinizda goremeyeceginiz trafikler gordum, izledim, yonettim. O yuzden bir daha geciniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 anam pisklet güzel hediyeymiş (tu) doğum günün kutlu olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 di, atara atar yaptı her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Hay 12 hatasına da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spessnat Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Ozaman once oldurelim sonra dovelim hakettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Myshkin said: di, atara atar yaptı her zamanki gibi. Her zamanki gibi ? lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Sağolasııınn:D Hayatımın en sinir sitres dogum gununu yasıyodum. Pisiklet çok mutlu etti zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 di said: valequenta said: ne kafasi pardon? parasini vermeden aglamamak icin DEMO oynarsin BETA degil. Cok biliyor herkes masallah. Hacim nedir konumun ? Seni ne yerine koymam gerekiyor bu tip konularda ? Ona gore cevap vereyim. Blizzard bu isi WOW zamaninda dibine kadar deneyimlemis firma. Basina ne gelecegini, ne gerekecegini gayet biliyor. Sys-admin'leri, network architecht'leri alayi olayin nasil olacagini biliyor. Bu adamlar herseyden once cesitli tool'lar ile cok rahat sekilde anlik milyonlarca user'in stress test'ini yapabiliyor zaten. Ha ne kadar user'in akin edeceginin istatistigi de Blizzard'da yoksa kimde olur bilmem. Su anki durum gayet teknik acidan rezil rusva bir durum. O yuzden hangi akilla fikirle olur o kadar diyorsaniz, kendi kendinize deyin bi zahmet. Oy kiyamam omru hayatinizda goremeyeceginiz trafikler filan. Amerika'nin en buyuk 3 saglik sigortasi sirketlerinden biri olan Aetna'nin bir cok application'inda senior software engineer gorevindeyim 3 seneye yakin suredir. Daha teknik detaya girmek istiyorsan bilare konsuurz da simdi bu forumda sidik yaristirmaya kasamayacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 1 den 80 e kdr her türlü hata kodunu aldım blizz nereye gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 spamlama tekniğiyle başarıya ulşan oldu mu ? 3003 bende hep =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Aceace said: Sağolasııınn:D Hayatımın en sinir sitres dogum gununu yasıyodum. Pisiklet çok mutlu etti zaten :D D3'un pre-order'ini hatun mu verdi ? Garibim basina gelecekleri biliyor mu ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Ayarlardan serverı Amerika yapın. Open beta yokmuş diğerlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 di said: Aceace said: Sağolasııınn:D Hayatımın en sinir sitres dogum gununu yasıyodum. Pisiklet çok mutlu etti zaten :D D3'un pre-order'ini hatun mu verdi ? Garibim basina gelecekleri biliyor mu ? =) Bilmez miiii... SC2den çekiyordu D3te geldi sayılır. Artık yüzümü görürse cennetlik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 valequenta said: Oy kiyamam omru hayatinizda goremeyeceginiz trafikler filan. Amerika'nin en buyuk 3 saglik sigortasi sirketlerinden biri olan Aetna'nin bir cok application'inda senior software engineer gorevindeyim 3 seneye yakin suredir. Daha teknik detaya girmek istiyorsan bilare konsuurz da simdi bu forumda sidik yaristirmaya kasamayacagim. sirketin yigeni mesaji aklima geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Seele said: valequenta said: Oy kiyamam omru hayatinizda goremeyeceginiz trafikler filan. Amerika'nin en buyuk 3 saglik sigortasi sirketlerinden biri olan Aetna'nin bir cok application'inda senior software engineer gorevindeyim 3 seneye yakin suredir. Daha teknik detaya girmek istiyorsan bilare konsuurz da simdi bu forumda sidik yaristirmaya kasamayacagim. sirketin yigeni mesaji aklima geldi. Ahah. Cok da farkli degil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 söylenmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Aceace said: di said: Aceace said: Sağolasııınn:D Hayatımın en sinir sitres dogum gununu yasıyodum. Pisiklet çok mutlu etti zaten :D D3'un pre-order'ini hatun mu verdi ? Garibim basina gelecekleri biliyor mu ? =) Bilmez miiii... SC2den çekiyordu D3te geldi sayılır. Artık yüzümü görürse cennetlik olur. Yazik lan. =) Ben burda "beta patlamazsa pazartesi gorusuruz" dedim diye bile kiyamet koptu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 icphedia said: kim bilir kaç milyon kişi yükleniyor.. normaldir harbi kaç milyon yükleniyodur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Birinize hediye pre d3 ,diğerinize en azından d3 beta var deniyor ,benimki dünyadan bi haber ne yapıyorsun pc başında ne oyunu anlamıyorum diyor pehh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar