Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open Beta Weekend!

Gangren

Öne çıkan mesajlar

NeoStyle said:

Sam haklı, d3 ün grafikleri/genel oyun içi görünüşü Diabloya yakışmıyor bence..
Bu halini sevenler, Diablo ile Wowd'an sonra tanışanlardır bence
Ben tek başıma bu genellemeyi çürütüyorum o zaman. Diablo 2'yle WoW'dan önce tanıştım, WoW'dan çok daha fazla D2 oynadım ve D3'ün grafikleri harika.
Sosyal ağlarda paylaş

_Spartacus_ said:

NeoStyle said:

Sam haklı, d3 ün grafikleri/genel oyun içi görünüşü Diabloya yakışmıyor bence..
Bu halini sevenler, Diablo ile Wowd'an sonra tanışanlardır bence
Ben tek başıma bu genellemeyi çürütüyorum o zaman. Diablo 2'yle WoW'dan önce tanıştım, WoW'dan çok daha fazla D2 oynadım ve D3'ün grafikleri harika.

Abi harika derken hangi yönüyle harika? detaylar mı yoksa o grfaiklerin oyuna kattığı hava mı? Benim grafiklerde begenmediğim nokta 2.si
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

oyuna girdikten sonra zaten karakter seçme sırasında gördüğümüz gibi yakından göremiyoruz karakterleri o yüzden ben pek rahatsız olmadım açıkçası grafiklerin dandikliğinden, 2. oyundaki atmosfer daha güzel gibiydi ama buna da alışırız
bi de karakter seçme şeysi çok düz olmuş abi, özellikle 2. oyunda yeni karakter açarken direk havaya sokuyodu oyun ateşin etrafında toplanmış tipler filan, 3'te daha bi mmo havası var

z ye basınca karaktere zoomluyo kamera
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.youtube.com/watch?v=RT4K6e2q10g&feature=related 2008 de upload edilmişte daha da eski galiba ui ye bakarsanız anlarsınız zaten. Grafik olarak bile okadar yol kat ettiler şu video'daki tırt bossların şimdiki halini ve act'lar sonundaki bossları bir düşünün ve hissetirdiklerini :D
Sosyal ağlarda paylaş

Şu hali gayet kabul edilebilir durumda sonuçda contentin çok azını gördük.
releasede yada daha ileride patch match ultra eklerler muhtemelen sc2 gibi aslında şuanki grafiklerde fena değil ama karakterler bi şekilde oturmuyor
ama oyun gayet olmuş diğer bütün blizzard oyunları gibi kendine has bi havası var gene bi brightness ve ultra eklentileri ile akar bu kadar hırpalamayın grafikssssssssszz diye sonra millet cod oyna lan veyahut sen diablo ile wowdan sonra tanışmışsın felan diyebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

betayi ne tartistiniz arkadas. sam begenmemis grafigi onu baglar begenenlerinde kendi zevkleri.

birbirbir carcarcar.. begenmeyen begenmesin, begenene de ne mutlu iste.

beta client ve server ile retail oyun birbirinden cok farkli olacak diye bir yazi okudum gecen. oyun ciksin oynariz bakariz keyfimize.

grafikleri begendim ben, begendim demek 2012 model en ust kalite gereksiz teknoloji show olmasindan degil beklentilerimi doyurucu bir sekilde karsiladigi icin. gerisinden banane , yok pixelmis yok shadermis ne dertmis arkadas.

zaman gelir grafik onemli degil bu onemli, zaman gelir oynanabilirlik olsun grafigi siktir edin, yok konu herseydir bunda, dialoglari yeter. boyle ne zaman populer bir sey ciksa yakindan baktim grafik 1 uzaktan 10, sacma sapan seyler.

sam icin ozel olarak da sunu diyebilirim blizzard sorunu var adamin :) belki cok sevdiginden ve beklentilerini cok yuksek tuttugundan. ne biliyim her daim bu sekilde :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bunca senelik hype'a göre bi grafik yok oyunda. Gerçekçilik kasmamaları iyi olmuş ama yine de yetersiz şu grafikler. Renkler çok canlı, tonları da öyle. Olması gerektiği gibi bi atmosfer oluşmasını engelliyo bu. Tamam yine iyi ama Diablo dedin mi daha ağır bi atmosfer bekliyo insan.
Bi de poligonları aşırı derecede kısmışlar özellikle de oyunun ana öğesi olan karakterimizi. En azından onu yüksek tutsalarmış, toplasan en fazla 4 tane olacak ekranda aynı anda. Ya da ne bileyim ultra high quality seçeneği koy isteyen onunla oynasın.
Sosyal ağlarda paylaş

valla kanuni, beklentiden ziyade oynadığım her oyunlarında belli bir formül görüyorum ve bunu eleştiririm evvelden beri, şuradaki grafik olayından bağımsız ve ayrı bir konu.

belli başlı başlıklar altında sıraladım, grafiğe de değindim. kimisi de artık klişe olagelmiş lafları dizince onlara cevap yazmak lazımdı, çünkü birşey kötü olunca kötü. "kıyafeti düzgün yapmadık çünkü onu giyen her insan düzgün mü ki?" bir bahane olmamalı, neyse o denmeli bahane uydurulmadan.

black'in dediği olay da doğru aslında lol ama ben oyuncuları suçluyorum o konuda. (:P)

aslında tessellation denen, makinası olanı da olmayanı da tatmin edecek bir çözüm var kaç yıldır ama bilizort'un dx11 desteği 2015'de filan başlar en erken.
Sosyal ağlarda paylaş

Grafik "tarzı" konusu biraz zevk/renk meselesi o yüzden herkesin durumu farklı.

Ama "4 adam olcak niye abartmamışlar yaee" muhabbeti komik oluyor.
Oyunun %1'ini ya gördük ya görmedik. Ekranda gördüğünüz 2-4 player + 10 mobdan çok daha fazlası olacak ilerleyen bölümlerde.

Skill kullanan moblardan, daha detaylı bölümlere, playerların giydiği glow/unique itemlerden, kullanılan abilitylere, vs. Her zaman Royal Crypts gibi küçük, kapalı mekanlar da olmayacak. İlerleyen bölümleri görmeden karar vermemek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

kthxbye said:

http://www.youtube.com/watch?v=RT4K6e2q10g&feature=related 2008 de upload edilmişte daha da eski galiba ui ye bakarsanız anlarsınız zaten. Grafik olarak bile okadar yol kat ettiler şu video'daki tırt bossların şimdiki halini ve act'lar sonundaki bossları bir düşünün ve hissetirdiklerini :D

HQ video 360p :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...