Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open Beta Weekend!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
e tamam o zaman boss run'a giderken degistirebilirsin build'i. her run icin farklı build olusturursun. o kadar da kotu degilmis.

peki co-op nasıl olacak? grupta buff alamayan ezik var, kimseye dusmicek mi bisey.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

İstediğini istediğin kadar kullanırsın, options/gameplay den sanıeım elective mode u seçmen lazım, ben o şekilde oynuyorum daha rahat.

Bak elective mode güzelmiş mesela. Peki kısıtı ne olacak elective in? Sadece pvp falan gibi custom eventler mi?
Mesaj tarihi:
yok ya o ortalama olayı itemlardan gelen mf ve gf için geçerli, bu buff yanlış hatırlamıyorsam herkez için ayrı ayrı geçerli hani lootun herkez için ayrı olması gibi. yani sen 3 rare kestin sonra biri geldi partine 2 rare daha kestiniz bossa gidiyorsunuz atıyorum sende +%50 mf gf olurken adamda +%20 olucak.
Mesaj tarihi:
Lootta ninja yok, herkes farklı loot görüyor. Birbirinin goltunu bile göremiyorsun. Bi health globelar ortak.

Magic find aka nephalem valor da lvl60dan sonra geliyormuş. D2yi düşünüyorum da 60a kasmak wowda 60 olmak gibi kolay değildi. Burda nasıl ayarlayacaklar acaba
Mesaj tarihi:
axedice said:

dreagloth said:

İstediğini istediğin kadar kullanırsın, options/gameplay den sanıeım elective mode u seçmen lazım, ben o şekilde oynuyorum daha rahat.

Bak elective mode güzelmiş mesela. Peki kısıtı ne olacak elective in? Sadece pvp falan gibi custom eventler mi?

Elective mode a geçirince normal d2 gibi oluyor işte, skill leri skill tree den saçmak yerine açılacağı lvl ı bekliyorsun, sonra istediğini kullanıyorsun.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...