aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 e tamam o zaman boss run'a giderken degistirebilirsin build'i. her run icin farklı build olusturursun. o kadar da kotu degilmis. peki co-op nasıl olacak? grupta buff alamayan ezik var, kimseye dusmicek mi bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 dreagloth said: İstediğini istediğin kadar kullanırsın, options/gameplay den sanıeım elective mode u seçmen lazım, ben o şekilde oynuyorum daha rahat. Bak elective mode güzelmiş mesela. Peki kısıtı ne olacak elective in? Sadece pvp falan gibi custom eventler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 grupta ortalama alip biseyler vardi, herkesinkini esitliyodu ortalamaya filang aliba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 loot olayı nasıl peki herkese ayrı loot mu düşüyor shared mi yoksa ninjalayan çıkar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 yok ya o ortalama olayı itemlardan gelen mf ve gf için geçerli, bu buff yanlış hatırlamıyorsam herkez için ayrı ayrı geçerli hani lootun herkez için ayrı olması gibi. yani sen 3 rare kestin sonra biri geldi partine 2 rare daha kestiniz bossa gidiyorsunuz atıyorum sende +%50 mf gf olurken adamda +%20 olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Lootta ninja yok, herkes farklı loot görüyor. Birbirinin goltunu bile göremiyorsun. Bi health globelar ortak. Magic find aka nephalem valor da lvl60dan sonra geliyormuş. D2yi düşünüyorum da 60a kasmak wowda 60 olmak gibi kolay değildi. Burda nasıl ayarlayacaklar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 yapımcılar hardcore oyuncular için çok uzun süre olmıycağını söylüyordu, tahmini abartmadan ama sağlam oynıyarak 2 haftada 60 olunur gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ne iki skill i lan 6 tane aktif skille dolaşıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 axedice said: dreagloth said: İstediğini istediğin kadar kullanırsın, options/gameplay den sanıeım elective mode u seçmen lazım, ben o şekilde oynuyorum daha rahat. Bak elective mode güzelmiş mesela. Peki kısıtı ne olacak elective in? Sadece pvp falan gibi custom eventler mi? Elective mode a geçirince normal d2 gibi oluyor işte, skill leri skill tree den saçmak yerine açılacağı lvl ı bekliyorsun, sonra istediğini kullanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 beta client'im var ayri 8gb mi indirmem gerekiyor? ustune indiriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Primary skill kısmındakilerden iki tane seçebiliyo muyuz yani? Edit: Open beta yarım saat sonra bitiyo hiç indirme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 yok bayadir oynuyorum 2 ay falan da full client'i ayri mi indiriyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 beta tamamen mi kapaniyo, yoksa sadece yeto haftasonuculara mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 1 mayısta beta herkeze kapanıyor. betadan bayanların iştahı yeniden artsın diyede bir düşünce dönmüştür heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Yeto haftasonuculara kapanıyo :( Edit: Yeni oyun da açtırmıyolar artık sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 giremiyom lan birazdan kapanıyo diye herkes abandı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 evt. ya da kapandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 starter lisansla nah girersin dedi bana. wd'yi lvl13 yapmama 5k xp kalmıştı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Kapandı gerçi serverlar ama AH çalışıyor muydu ? Itemlara baktım inceledim ama satın al dediğidme hep hata verdi bende. Item satın almayı deneyen oldu mu AH'den ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 AH a baktim simdi de sadece bid var buyout yok hicbirinde. nasil girdin dersen closed beta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 oh open beta kapandi ms duzeldi cicek gibi oldu serverlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Kanuni said: AH a baktim simdi de sadece bid var buyout yok hicbirinde. nasil girdin dersen closed beta.. var buyout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 monkda baktim silahlara bulamadim ben ??? hep bid de bid. yanlismi baktim bir kez daha bakayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Masquerade said: oh open beta kapandi ms duzeldi cicek gibi oldu serverlar. kac ms sende ? bende degisim olmadi hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar